🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 48 575
  • 912
  •   52
Отговори
# 765
Очаквано, много го спрягаха, нямаше как да е той.
Ми той в колата като вика "ние трябва да СМЕ различни поколения, на различна възраст" и онези се сръчкаха отзад Grinning
Аз го помня във Фермата и там се сещам как също му четкаха егото. Като например как спечели дуела с бъдещия победител и уж, му отстъпи благородно мястото в шоуто, а всъщност ВН трябваше задължително да излезе, защото тогава беше треньор на волейболния Левски и сезонът в българското първенство започваше точно в средата на провеждане на снимките на "Фермата",
Мда, той си отстъпи мястото на Яни, който накрая спечели сезона. А реално Яни отпадна от дуел. Ако правилно помня де.

# 766
За мен това, че никой не посочи нито един от предателите не говори, че те са много добри артисти, а че останалите не мислят.

# 767
  • София
Мисля си (и не само за българина, но - все пак - гледаме БГ ТВ игра и това е поводът) мнителността от какво се подхранва? На интелигентния и на по-простия (извинявам се)? На известния и на обикновения отруден човечец. Пред камери или на кварталната пейка.
И съм сигурен, че (в примерите, които са само примери, но са и категории) манталитетът най-общо има роля в тези "модели" на "чувствителност".
Сега в това предаване са известни и успели. Ами, пак е социология - интересно ми е да ги гледам и преценявам. Сетне ще ги гледам в театъра, в киното, ще им чета статиите, но (поне) ще си мисля, че знам повече за тях - и дали да им вярвам.

(Да не пиша нов пост) "РАнгелова" - от по-горния - абс.съгласен!

# 768
Жалко за Мира, но от друга страна не ми изглеждаше и като тази Мира от преди години в Биг Брадърско време. В пика на тв кариерата си щеше да е главен герой от първата минута, а тук някак си доста половинчати бяха опитите й да се включи. Не, че я виня, жената е почти на 70г, сигурно е влязла за един добър хонорар, кратка почивка и вече няма този плам да е в центъра на събитията като преди.

Иначе и аз не съм впечатлена колко бързо праведните загубиха нишката. До скоро имаше 4-5 човека напълно убедени, че Неве и Бачорски са предатели, а сега няма и помен от това.

# 769
Искра ,като мутра се държи Joy

# 770
Охх, много як епизод, хора! От сега мога да кажа НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ЗА ВТОРИ СЕЗОН Laughing

# 771
Ужасна ми е Онцовата Confounded

# 772
Браво на Мира. Отиде, игра 2 игри, взе си хонорарче, сега още 10 дни на хотел… супер си е жената.
Само Ева и Петканов са истински в играта, очаквам и Ана-Мария да влезе.

Силвия се тръшкаше защо Праведните не си казат, че са Праведни Joy

# 773
Да, отвратителна е Онцова.
Радвам си, че Мира си отива.
Добре, че не е Боби.
Мирелка и супер смешна.

# 774
Искра и Даяна са големи истерички.

# 775
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Няма да ми липсва Мира, но Искра Онцова ми е ужасно груба, нагла и арогантна,  а реално дори е по-безинтересна от Мира.
За мен остава пълна мистерия с какво и как ги омайва Бачорски, според мен само Мая го е надушила, но ще си мълчи и ще го манипулира. Другите изобщо не мислят, Ева ми харесва как не се дава на Онцова.
Мирелка милата изобщо не е за такива психологически игри, емоциите при нея винаги взимат връх, много ми е красива, но дотам.
Боби Лазаров за момента се спаси, Владо Николов не го харесвам за мен е пълен популист и всичко прави с цел.

# 776
Много ме е яд за Мира, аз я харесвам. Ерудирана и възпитана жена, интелигентна и начетена, винаги са ми харесвали разсъжденията й.

Шутовете Гъмов и Петканов не ми се гледат. Нито пък лигавата Мирела или дървения философ Гошко.

# 777
  • Другата България
Аман от Мирела - вечно неоправдана, вечно ѝ завиждат, вечно реве, все за нещо милата, горката, гаджета, младост, тоалети....ох.
И тя не е за тука с тези сълзи.
Това го прогнозирахме мисля.

Тази Искра доста неприятен персонаж.
Изключително неприятен.

Дотук много добра игра на предателите, и основно на Бачорски, успя да насочи вниманието към Мира и да я прогони.

# 778
Направи ми впечатление, че повечето актьори гласуваха срещу Мирела

# 779
  • София
Аз вчера таман да ги похваля, че от каста ще излязат повече мислещи хора и днес, хоп направо ме опровергаха на тая кръгла маса. Изглежда тотално са се ошашавили и в момента върви към всеки срещу всеки. Дано поне нататък да се осъзнаят, защото предателите в момента поемат пълен контрол, за което имат респект от мен.
А Майчето май и тук е дошла само за ефирното време и да й е едно спокойно, да не се напряга, пък колкото остане все файда.
И последно, вече съм сигурен че при праведните има къртици на продукцията.

Общи условия

Активация на акаунт