🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 50 488
  • 944
  •   14
Отговори
# 750
Владо Николов, ако сте му гледали някои последни публични изяви и интервюта, определено си поставя основа за кариера в политиката според мен. На мен ми е много прозрачен с опитите си да го играе по-морално възвишен от другите, особено имайки предвид някои черни петна в миналото му (като позитивните допинг проби).

100 % е бил един от участниците, поставил за условие да не е предател при никакви обстоятелства.
Във "Фермата 3" той беше символ на добрия и успял човек. Ръкопляскаха му постоянно и скандираха "Владооо Никоо-лов" Grinning

# 751
Обаче предателите са големи манипулатори. Много умело успяват да насочат другите към някой различен от тях. Бачорски обаче е най-големият манипулатор, защото дори останалите предатели успя да ги накара да изгонят Иван, който от своя страна много яко го надуши.

# 752
  • Разпиляна във въображението
Влиза Карамазов, започва с репликите. Пауза. Леко набръчква нос и продължава да крачи. Яко!

В началото много заподозряха Бачорски и Неве. Как успяха да ги забаламосат - мистерия, но успяха.

# 753
Имаше разговор между двата участници (не запомних кои бяха за съжаление). Единият каза, че Бачорски може би е предател, другият отговори, че е прекалено предсказуемо да е той. Вероятно и други го отхвърлят по тази причина.

Браво на русата дама (Ева, редактирам) , че позна двама от Предателите.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 21:50 от Fortuna

# 754
Приятно съм изненадана от предаването. Гледам вече трети сезон френската версия и съм голям фен. Съпоставяйки други еквивалентни предавания, нямах големи очаквания...
Жалко, че Иван Юруков отпадна толкова бързо, беше между любимците ми.
Дано да махнат Мира Радева тази вечер.

# 755
  • Другата България
Аз няма да се учудя след епизоди като този в който се натъртва само за 2-3 имена, да се гласува за някого когото не подозираме. Очаквам и добра игра от продукцията със зрителите.
Същото очаквам и аз.
Затова мисля, че няма да е Боби Лазаров.

Изненада за мен е и Дани Петканов, доста проницателен на моменти, или поне от това, което чувам, а те не пестят синхрони с него. И никой не го подозира за момента.
Да, Бачорски беше подозиран от много от нас/вас още преди старта, там обаче се радва на някакво огромно доверие, коалиции заформя, слушат го, пърхат около него....явно има някаква харизма този човек, и ако продължава по този начин, далеч ще стигне.
И все още смятам, че ще прецака Жорката в даден момент, който доста добре се справя досега.
Аз си чакам Коджабашев. Heart

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 21:46 от Merri_An

# 756
Владо Николов, ако сте му гледали някои последни публични изяви и интервюта, определено си поставя основа за кариера в политиката според мен. На мен ми е много прозрачен с опитите си да го играе по-морално възвишен от другите, особено имайки предвид някои черни петна в миналото му (като позитивните допинг проби).

100 % е бил един от участниците, поставил за условие да не е предател при никакви обстоятелства.
Във "Фермата" беше символ на добрия и успял човек. Ръкопляскаха му постоянно и скандираха "Владооо Никоо-лов" Grinning

Аз го помня във Фермата и там се сещам как също му четкаха егото. Като например как спечели дуела с бъдещия победител и уж, му отстъпи благородно мястото в шоуто, а всъщност ВН трябваше задължително да излезе, защото тогава беше треньор на волейболния Левски и сезонът в българското първенство започваше точно в средата на провеждане на снимките на "Фермата", та освен ако Левски не са планували по някаква причина месец и нещо да го карат без треньор беше ясно, че Николов не влиза като редовен участник за какъвто се представяше.

Та да, надявам се да не използва и това предаване с подкрепа на продуцентите за четкане на его и имидж.

# 757
Надушиха я Невена

# 758
Синхроните в този епизод с Петканов ми идват в повече.
Ако някой ме попита директно защо го смятам за предател, както Неве направи, то това директно ще ми затвърди позицията, че е такъв. Такъв въпрос се задава, за да знаеш какво поведение да имаш занапред.
Знаем, че е игра, но Онцова много груба с Боби на Кръглата маса.

# 759
Оцеля Боби Yellow HeartYellow HeartYellow Heart

# 760
  • Другата България
Очаквано, много го спрягаха, нямаше как да е той.

Да, Мира просто нямаше място там.

# 761
Единият от фаворитите ми за наградата изгърмя. Остават четирима - Тино, Венци, Боби, Ева.

# 762
Жалко за Мира!
Ако беше Предател, щеше да е по-интересно участието и някак си!

Мирела не е мястото тук с тия сълзи точно в такъв тип предаване!
Харесвам я от Игри на волята, но тази емоциалност точно която има, ще и повлияе по лош начин!

# 763
Хубаво за Мира, че я отстреляха, личеше си, че е отишла на курорт и дразнеше.
Но тъпи ли са останалите? Невето уж била застрашена от убийство, пък се жертва на понтона. Логика?

# 764
Тези ми приличат на група събрани безработни тв реалити хора.
Опитах да го гледам, но просто ми е микс между брадър и стратегическа игра. Характерите не са интерсни и интелигентни, за да стане игра, обръща се на крякане.

Общи условия

Активация на акаунт