🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 50 206
  • 942
  •   50
Отговори
# 855
Когато в 1-ви епизод излъчиха Иван Юруков да казва на Бачорски : "надявам се да ме пощадиш", около тях на бара имаше доста хора, чудно ми е как никой нищо не е чул, за да си направи изводите след убийството му. Той го каза доста многозначително и дори не шепнешком, странно.. Освен това всички, които подозираха Неве и Бачорски, някак игнорираха своите собствени разсъждения, и номинираха абсолютно други хора, като Мирела /семпла и наивна/, Боби или Мира Радева. Как точно Бачорски мина под радара?!

# 856
Във войната Бачор срещу Неве, ако има такава разбира се, твърдо съм за Бачора. Мисля, че той ще стигне доста далеч. Неве е точно като беше писано, леко истерична и неотстъпчива жена на средна възраст. Не разбрах защо пази Гъмов. Познавали се, били колеги, ми нищо, а 150 бона?
Даниел каза, че брат си ще ожени още в първи епизод и грам няма да се поколебае, тя колега пази..

# 857
Мисля, че монтажистите трябва да са внимателни със закачането на материала. Вероятно всички, които ни се струват проницателни и споменаха Бачорски и Неве като евентуални предатели, сигурно са споменали и още 7-8 други имена, но за да има интрига ни акцентират само върху точните им предположения. Нормално по тв стандарт, но може да стане доста дразнещо да гледаме пет поредни епизода, в които ни показват как участници силно се съмняват в предателите, само за да си променят мнението рязко в последните пет минути на епизода. Създава малко впечатление, че хем участниците са тъпи, хем предателите са недодялани и се измъкват на късмет, а действително не е така.

Ако първоначалните предатели се задържат по-дълго мисля, че предаването трябва да жертва съспенс в един епизод за сметка на това да покаже на зрителите, че наистина предателите се справят добре в разсейването на съмненията. А не 90 % от епизодите да минават в обвинения и съмнения в тях, че да достигнем до последните десет минути, където всички изведнъж се насочват към трето лице Grinning

# 858
Не разбрах защо пази Гъмов. Познавали се, били колеги, ми нищо, а 150 бона?
Даниел каза, че брат си ще ожени още в първи епизод и грам няма да се поколебае, тя колега пази..
Има логика да пази Гъмов, защото е съмнителен тип и е по-добре да го оставят и да го нарочат за предател на кръглата маса. Жорката ѝ схвана идеята, но Бачорски май не успя. Много по-добре е да отстрелят Силвия, която първо никой не подозира, второ дрънка много и може да ги разкрие, трето не е особено полезна в игрите.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 11:41 от Lilly_85

# 859
Гостуването на Мира Радева в "Преди обед"
https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/mira-radeva-sled-trai … obronamereni.html

# 860
Предаването ми е страшно интересно! Карамазов е топ водещ, има много мистерия, идеята да снимат на Баба Вида е чудесна. Да бъдеш предател е 100 пъти по-интрересна роля, затова и повечето я искаха. Засега само момчето се справя, Неве се дъни няколко пъти. Обаче ако и предателите не са отбор, а си подливат вода ще е странно, да видим.

# 861
  • София
Когато в 1-ви епизод излъчиха Иван Юруков да казва на Бачорски : "надявам се да ме пощадиш", около тях на бара имаше доста хора, чудно ми е как никой нищо не е чул, за да си направи изводите след убийството му. Той го каза доста многозначително и дори не шепнешком, странно.. Освен това всички, които подозираха Неве и Бачорски, някак игнорираха своите собствени разсъждения, и номинираха абсолютно други хора, като Мирела /семпла и наивна/, Боби или Мира Радева. Как точно Бачорски мина под радара?!
Пускат се много имена, но ние гледаме по-значителните предположения. Също така хората се групират, дори и да мислят, че е Бачорски, няма да му пуснат все още името, защото ги е страх. Играта е в началото, даже си е ценна информация, ако знаеш кой е и да го изгонят, ще изберат друг. Така че някои все още си държат предположенията за себе си и удрят по желанието на групата.

# 862
Не разбрах защо пази Гъмов. Познавали се, били колеги, ми нищо, а 150 бона?
Защото, ако искаш да спечелиш играта като предтател, си пазчиш хората дето ти вярват (ако може да разчита на Гъмов де, което не ми е ясно)

Аз не смятам, че никой от тези трима, текущите предатели ще спечели.
Неве се издаде поне по 5 начина. Колкото и да ми е симпатична, няма да я бъде.
Бачорски го подозират, а и очаквам да се самозабрави и да стане ясен.
Георги е в най-добра позция, но и към него има малко съмнения и на база репутация дори да стигне финала ще го махнат най-вероятно.

Към момента съм на страната на праведните.

Мира е на гости в преди обед, а вчера нямаше гости Simple Smile 100% вече е ясно, че ще ги върнат онези тримцата.
Скрит текст:
Но и водещата се разплямпа по темата, отпадналите щели да идват, пък Диляна не е дошла смиг смиг ...  нямеше нужда.

# 863
  • Другата България
Мисля, че монтажистите трябва да са внимателни със закачането на материала. Вероятно всички, които ни се струват проницателни и споменаха Бачорски и Неве като евентуални предатели, сигурно са споменали и още 7-8 други имена, но за да има интрига ни акцентират само върху точните им предположения. Нормално по тв стандарт, но може да стане доста дразнещо да гледаме пет поредни епизода, в които ни показват как участници силно се съмняват в предателите, само за да си променят мнението рязко в последните пет минути на епизода. Създава малко впечатление, че хем участниците са тъпи, хем предателите са недодялани и се измъкват на късмет, а действително не е така.

Ако първоначалните предатели се задържат по-дълго мисля, че предаването трябва да жертва съспенс в един епизод за сметка на това да покаже на зрителите, че наистина предателите се справят добре в разсейването на съмненията. А не 90 % от епизодите да минават в обвинения и съмнения в тях, че да достигнем до последните десет минути, където всички изведнъж се насочват към трето лице Grinning
Тъкмо това щях да напиша, същото си мислех и вече не помня снощи дали го коментирах, ама ако съм, пак да кажа.
Първо - относно Бачорски, с уговорката, че не съм го гледала никъде до момента от-до, с изключение на ХК, но знам, че е нещо като “постоянното присъствие навсякъде“. Тоест, следва и присъстващите там да го познават и да знаят на какво е способен, а до момента всеки, който изрече неговото име/малкото хора/, в следващия момент е с амнезия, или като Иван - убит. Това означава или че Бачорски играе играта повече от добре /което смятам/, или че останалите не влагат мисъл и смисъл в наблюдения и разсъждения, а се водят по “стадото“ /което мисля донякъде/, или монтажа просто трябва да наблегне повече на поведението и на едните, и на другите /и на предатели, и на цивилки/.
После, за Неве. Тя беше потенциален заподозрян на много хора още от първи епизод, толкова се оплете, показа, с това “шок“ направо се издаде, толкова хора я споменаха, и после на кръглата маса - 0 гласа за Неве.
Наистина шок. Прояви се нещо като стадно мислене на праведните, или поне монтажа това ни показа, докато същевременно в синхрони, а и не само чуваме доста добри разсъждения от хора като Глория, Ева, дори и Дани Петканов. И тук е момента директно да същия Дани Петканов с “празния“ си глас за Гъмов. Защо го направи, вероятно и той не знае.

# 864
И тук е момента директно да същия Дани Петканов с “празния“ си глас за Гъмов. Защо го направи, вероятно и той не знае.
Такива "празни" гласове обикновено означават слабохарактерност и нежелание да се заеме позиция. Това си е директно "пас" - не искам да гласувам за никого от вас, скъпи и прекрасни хора, но трябва, затова - за някой съвсем незастрашен... Интересно ми е докога ще успее да се "скатава" по този начин, и да не заема позиция.

# 865
  • Другата България
И тук е момента директно да същия Дани Петканов с “празния“ си глас за Гъмов. Защо го направи, вероятно и той не знае.
Такива "празни" гласове обикновено означават слабохарактерност и нежелание да се заеме позиция. Това си е директно "пас" - не искам да гласувам за никого от вас, скъпи и прекрасни хора, но трябва, затова - за някой съвсем незастрашен... Интересно ми е докога ще успее да се "скатава" по този начин, и да не заема позиция.
Именно, а на синхрони друго говори, в смисъл - има прозрения и се насочва в правилна посока.
Но игрово поведението му си е чиста скатавка, в този формат не се играе по този начин.

# 866
Здравейте! Записвам се в темата! Не знам дали ще мога да ви изчета.
Предаването засега ми харесва. Даяна е много дразнеща. Предполагам, че в един момент ще я изгонят, въпреки че е ясно като бял ден, че е праведна, но просто не се издържа. Мирела не е за там. Просто не е форматът за нея. И мен ме е яд за Юруков, беше надушил Бачорски. И бях шокирана как трима си тръгнаха преди да почне играта.
Владо е супер като водещ! Половината причина да гледам с интерес. Иначе някои махленски скандали ми идват в повече.
Бачорски е най-добрият предател за момента. Направо имам чувството, че той си е платил да влезе в тази роля. Жорката, когато го заподозряха така се спече, че според мен ще се издаде. Неве доста се оплете, но като че ли излезе от ситуация. Според мен има повече потенциал от Жоро да ги лъже.
Мира Радева дори не разбрах защо я заподозряха, освен заради професията и мистериозната аура. За Боби също не им разбрах логиката. Мирела за мен е очевидно, че не е предател. Ако не знаех кои са предателите щях да се колебая за Неве и Гъмов.
Все по-интересно очаква да става. Определено ролята на предател е по-вълнуваща.

# 867
Мен Даяна и Силвия не ме дразнят. Може и да се превъзбуждат, да са кресливи и да нямат идея за реалните предатели, но поне влагат някаква страст и играят играта с желание. Мирелка обаче не допринася с нищо, освен че не знае къде се намира и по-скоро е баласт. Мая си влезе в коалицийка и сега ще си трайка, ще видим до кога...

Онцова ми е топ неприятна персона, следвана плътно от Неве. И двете са супер неадекватни и арогантни, но с големи претенции. Невето направи толкова грешки, че още недоумявам как изобщо й се размина Astonished На всичкото отгоре се прави на отворена точно на Бачорски, който като един типичен алфа, въобще няма да позволи да му се качат на главата. За мен тя е пътник... но не ми се иска да повлича Бачорски, който играе ролята си много по-добре от нея. Дразни ме и Гъмов, и той не знае къде се намира, но е със самочувствие на голям играч.

В този ред на мисли Тома, Тино и Венци също не блестят с нищо засега, но са по-смирени сякаш.

Сериозно ли на първата маса Мира, Боби и Мирела им бяха заподозрените? Смях голям Joy

Приятната изненада е Ева, която поне уцели двама от Предателите. И въпреки това, по незнайни причини се хвана и тя за Мирела. Преди предаването и на мен ми влезе в един от профилите, но аз нямах впечатления от нея. Сега, виждайки я колко е крехка и лесно бива завладяна от емоции, абсурд. Но кой знае защо на сума ти народ, тя беше една от заподозрените, а не примерно Жоро или така като се замисля - който и да е от другите! Само Мира я биеше по липса на каквито да било качества за тази роля, но по друга линия - жената си живее в собствен свят, а и не знае нищо за тази игра.

Третия заподозрян им беше простодушния Боби. Една идея по-адекватен избор, но сериозно ли? Аз още съм в шок. Не знам Бачорски ли ги омагьоса, не искат ли да гърмят по него толкова рано, какво изобщо се случва? Не виждат ли поведенето и израженията на Неве, думите, които изпуска...

Йордан и Дани може да имат попадения, интуитивни са и поне правят някакви опити да мислят.

Глория внася цвят в играта, аз Анна-Мария съм неутрална на този етап. Но не ми хареса как се държа с Даяна.
Владо ми е безразличен на този етап.

Разкриването на убития на закуска ми е едно от най-досадните неща в това предаване. Иска ми се по-бързо да влизат, а не да се точат по двама-трима и да гледам сума ти фалш. И си е огромен спойлер, ако винаги последните влизащи са били застрашени от убийство.

# 868
Във войната Бачор срещу Неве, ако има такава разбира се, твърдо съм за Бачора. Мисля, че той ще стигне доста далеч. Неве е точно като беше писано, леко истерична и неотстъпчива жена на средна възраст. Не разбрах защо пази Гъмов. Познавали се, били колеги, ми нищо, а 150 бона?

Гъмов не взе ли щит още от първата игра? Или нещо се бъркам? Мисля, че ще си го гледаме.

# 869
Само защо толкоз бързо отпадна другият ми любимец- Иван?! Според мен щеше да има доста точни попадения. Обаче тук имам лека критика към продукцията- още в промото имаше спойлер, като изобщо не го показаха в следващия епизод, а и начина на изписване на първата буква в името си беше като за Иван, и бях сигурна, че ще е той, въпреки драматичното начало на закуската.
Мнооого ни се припокриват цялостните впечатления Hug
Относно маркираното - точно защото щеше да има точни попадения Stuck Out Tongue Winking Eye Иначе в промото за следващия епизод не се виждаха нито Иван, нито Йордан, нито Глория.

Така е! Не показаха и тримата в следващия епизод, но в промото за самото предаване и в началото показваха кадри, на които се виждаше, че Глория участва в още няколко игри, така че беше ясно че тя остава в играта.

Наистина трябва да са внимателни с монтажа, много неща мога да се хванат. В острова правеха същото нещо и публиката разбираше кой си тръгва и кой остава.

Общи условия

Активация на акаунт