🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 58 665
  • 1 035
  •   19
Отговори
# 990
Добре казваш, че има Комеди клуб подкаст, тъкмо се чудех какво ще слушам в следващите 2 часа.

Аз не съм претенциозен зрител, харесва ми атмосферата. Билалов щеше също да е чуден водещ, но и Владо е перфектен. Дано успеят да го реализират този първи сезон, предвид направата на шоуто могат да го въртят пролетен и есенен сезон (защо не единият с обикновени хора).

# 991
  • Варна
Аз си върнах двата епизода.

Направи ми впечатление, че Владо на първата маса, когато ги избра кои са, каза, че другите няма да знаят кои са и колко са. А после мисля във втория епизод някой каза, че са 2 жени и 1 мъж. Аз ли пак нещо изпуснах, докато гледах? Как знаеха бройката, а Владо друго им каза?

Никой да не пипа Владо от поста водещ! Идеален си е! 😍

В компроматната тема писаха, че Петканов май се загаджил с Глория, която била в развод или вече разведена.

А и да кажа, че Даяна на синхрон каза, че Бачорски казал, че няма да гласува за Мира и после точно това направил. Та все пак на някого му е направило впечатление неговото държание.

# 992
  • София
На мен също ми харесва атмосферата. Владо е перфектен.
Добре се справят за сега.
Аз загледах английското и не е кой знае колко мрачно.

# 993
Направи ми впечатление, че Владо на първата маса, когато ги избра кои са, каза, че другите няма да знаят кои са и колко са. А после мисля във втория епизод някой каза, че са 2 жени и 1 мъж. Аз ли пак нещо изпуснах, докато гледах? Как знаеха бройката, а Владо друго им каза?
Налучкват, не знаят нито точна бройка, нито пол. Нямат никакви подсказки за предателите. Не се сещам за кой разговор става дума, но може и за нещо друго да е било.

# 994
  • София
Бачорски се обърна срещу Мира, но кога?
Чак на прегласуването. Защо да се е изложил? Тогава вече беше Мирела или Мира. А и не гласът на Бачора беше решаващ. Дори и да беше гласувал за Мирела, пак Мира щеше да си тръгне.
Това може да се тълкува и така. Не гласувах за теб, но откъде да знам, че ще има прегласуване. Преоткрих те, ама Мирела ми е по-на сърце.
Тя и Мира си каза в Преди обед, че и е станало ясно, че е пътник, когато изборът се е свел само до нея или плачещата красавица...
В 9 от 10 случая хората ще спасят Мирела.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 01:07 от Diavolo

# 995
  • España
Доколкото съм гледала чужди издания , мога да кажа , че има два вида Trairors като атмосфера . Едни са по-готик стил ( както вероятно им се иска на някои потребители ) , а другият е в стил “Агата Кристи” , какъвто е нашият и на мен много ми харесва ! А също и контраста между деня ( в имението на брега на Дунава) и нощта в кулата на баба Вида . А и мястото , където се води конклавът е много добре направено .
Дано да направят и “зимен” вариант за следващия тв-сезон, тогава ще бъде по-мрачно 😉!

# 996
  • София
Точно за Агата Кристи и другите английски крими сериали снимани в провинцията.

# 997
Напълно съгласна съм с Merri_An - не всички искаме семейство Адамс вайб. То мракът и мистиката са си там така или иначе - конклавът е по нощите в Баба Вида - защо и през деня да трябва да е мистично и мрачно?! Няма нужда от това, даже ще е прекалено и излишно, а и лятото няма как да стане.
На мен страшно ми харесва така, както си е, идеално е. А Карамазов си е перфектен в ролята! Не си представям друг водещ.
Ако снимат есента, тогава ще е по-мрачно и мъглата може би би задоволила съфорумците, обаче как да се снима есента и да се излъчва по същото време - не става.

# 998
  • Варна
Налучкват, не знаят нито точна бройка, нито пол. Нямат никакви подсказки за предателите. Не се сещам за кой разговор става дума, но може и за нещо друго да е било.

Бяха в една от колите и някой го каза, но не помня кой.

Относно Бачорски и Мира, Даяна каза, че Бачорски й казал на Мира, че категорично няма да гласува за нея, а после се отметнал от думите си.

# 999
  • Sofia
Добре заварила, ето това шоу чаках! Най-сетне нещо свежо, различно и уау!
Нищо от чуждите сезони не знам, не съм гледала, не съм чувала. Малко ми е каша още, но страшно ми харесва всичко – концепцията, доколкото мога да я схвана, локациите, стилистиката, участниците с малки изключения и естествено отец Ередия!! Smile
Толкова ме кефи, че бих участвала даже, а такива влечения досега не съм имала никога.
Ще следя и тук, доколкото мога, както винаги има много интересни участници и разсъждения.
Моля само да ме просветлите броят и личността на предателите как ще се менят, какъв е механизмът, при какви обстоятелства ще има различни от настоящите, само ако някой бъде разкрит/отстранен ли?! 
Също не разбрах – това че предателите се клеха в началото, означава ли, че не могат да се прецакват и издават един друг?

# 1 000
  • София

Бяха в една от колите и някой го каза, но не помня кой.

Относно Бачорски и Мира, Даяна каза, че Бачорски й казал на Мира, че категорично няма да гласува за нея, а после се отметнал от думите си.

Бачорски каза, че първият път няма да гласува за нея. Реално го изпълни.

# 1 001
  • Другата България
Изпълни си Бачорски обещанието, така е.
Сега, не съм сигурна ако срещу Мира беше друг, не Мирелка дали щеше отново да гласува за Мира Blush, и не искам да спекулирам.
Но за тези два епизода видяно за огромно мое съжаление /защото не го харесвам изобщо/ Бачорски играе играта на много високо ниво.

# 1 002
  • София
На мен ми е ок Бачорски. Само в ХК съм го гледала, но има чувство за хумор и сега разбира логиката на играта.

# 1 003
Но за тези два епизода видяно за огромно мое съжаление /защото не го харесвам изобщо/ Бачорски играе играта на много високо ниво.

И аз подобно се чувствам, играе по-добре, от колкото ми се иска и е по-харизматичен, от колкото очаквах

Излязъл е обзорът на Ряпата:

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 22:00 от Одри ♡

# 1 004
Моля само да ме просветлите броят и личността на предателите как ще се менят, какъв е механизмът, при какви обстоятелства ще има различни от настоящите, само ако някой бъде разкрит/отстранен ли?! 
Също не разбрах – това че предателите се клеха в началото, означава ли, че не могат да се прецакват и издават един друг?

Не могат да казват директно "аз съм предател и този и този също са предатели". Могат обаче да насочват вниманието на праведните към предател, с цел самите те да изглеждат като праведни. И това е почти задължително да се случи в някакъв етап от играта.

Вербуването се отключва след като отпадне предател. Общо взето има 2 типа вербуване. Първия тип е, когато са останали повече от 1 предатели - тогава имат те избор дали да вербуват и праведният има избор дали да приеме. Ако е останал само 1 предател, той задължително трябва да вербува и то с ултиматум към праведния - ако праведния не приеме, умира. Като цяло продукцията трябва да се подсигури, че на финалния епизод ще има поне 1 предател (най-често дори са 2-ма). Няма как играта да свърши по-рано от предвиденото.

Общи условия

Активация на акаунт