Прекъснат полов акт

• 4 939
  • 59
  •   1
Отговори
Здравейте. С приятелят ми, сме заедно от 1 г., той ми е първи приятел и бих искала да попитам дали и при вашите мъже е така. С него практикуваме прекъснат полов акт, но винаги, го изкарва по-рано, за да може да ме пази, но него го боли, бих искала да знам, тези, които практикуват прекъснат полов акт, при мъжете им така ли е.

# 1
Какво го боли и защо? Как свършва после? Не е нормално, освен ако кой знае какво правите.
Иначе сте глупаци. Не само си разваляте удоволствието от свършването, ами даже и болки някакви има и на всичко отгоре пазенето е най-неефективният метод за контрацепция и като нищо ще се окажеш бременна. Особено ако повтаряте без някои нужни мерки.

# 2
Щом не си е купил презервативи, не го боли много. Следващия път, като се оплаче, му предложи презерватив.

# 3
Какво го боли и защо? Как свършва после? Не е нормално, освен ако кой знае какво правите.
Иначе сте глупаци. Не само си разваляте удоволствието от свършването, ами даже и болки някакви има и на всичко отгоре пазенето е най-неефективният метод за контрацепция и като нищо ще се окажеш бременна. Особено ако повтаряте без някои нужни мерки.

Имам предвид, че свършва, но го вади секунди по-рано, и по-този начин го заболява.

# 4
Попринцип не виждам причина от какво може да го боли? Освен да не знаете какво правите. Ползвайте презервативи.

# 5

Имам предвид, че свършва, но го вади секунди по-рано, и по-този начин го заболява.

И от какво го боли по дяволите? И кое точно го боли? Не виждам причина. Купете си презервативи и си правете секс като хората.

# 6
Нищо не го боли. Това са превземки за да те убеди, че му е много необходимо да свършва вътре. Като се окажеш бременна обаче, може и сама да трябва да се оправяш.
Купи презервативи и го накарай да ги използва. Пази се ти, защото ако стане нещо, ти ще обереш всички негативи.

# 7
Разкарай го този .Ще ти напомня корема скоро ,ако не се вразумиш.

# 8
Аз като една лоша, лоша, лоша леличка, да кажа, че бременност далеч не е най-лошото нещо, което може да стане. Да си кажа, де.

Иначе да ходи на лекар, може да му има нещо на човека, по-добре да знае. То и ти впрочем. Не знам как се оставят девойките да ги убедят за такива глупости, но ако се пробва да те убеди да се тъпчеш с хапчета, за да може да свърша в теб - бягай с 200. Или недей. Форума е тук, пак ще пишеш Wink

И не мацка, не съм черногледа, реалист съм. Бъди и ти Heart

# 9
  • Варна
Боли го значи. Мамин сладък. Нищо не го боли, а те лъже в очите за да те навие да свършва вътре, а ти да зобаш хапчета. С този метод, който практикувате, скоро ще се окажеш бременна и ей тогава наистина ще го заболи. Обаче ще си бие камшика, а ти ще береш последствията. Отвори си очите, детенце. Каква логика има да свършва вътре и да не го боли, а като свършва вън да го боли? Никаква. Не и физиологична. Само каприз е, от това го боли. Знам, че телефоните ви отучиха да задавате въпроси и да мислите логично ама опитай да си отговориш на този въпрос.

# 10
Опитва се да те ти вмени вина, да му дадеш да свършва в теб.
Само, че после тебе много повече ще те боли !

# 11
Какво го боли  ? 🤣
След раждането на детето и моя го вади за да ме пази,но никога не е казал да го боли ,по-скоро му се секва кефа.
Бившо гадже пък е споменавал ,че го боли обаче ако  се прекъсне,смисъл не свърши, при вас предполагам има свършване ,защо го боли.  Да не е лепнал нещо ? Или те шантажира за да му позволиш да свършва вътре

# 12
Здравейте. С приятелят ми, сме заедно от 1 г., той ми е първи приятел и бих искала да попитам дали и при вашите мъже е така. С него практикуваме прекъснат полов акт, но винаги, го изкарва по-рано, за да може да ме пази, но него го боли, бих искала да знам, тези, които практикуват прекъснат полов акт, при мъжете им така ли е.
Здравей миличка , аз съм имал няколко връзки с мъже ,първият ми път беше на 16 , сега съм на 24 пробвала съм почти всичко в секса  , за първи път чувам това да го боли след като го извади освен ако не го протърква итвън по теб ако имаш малки не обръснати косъмчета , но не се подавай да се съгласяваш да свършва вътре защото после е голям проблем за теб самата повярвай минала съм го този път , имам един аборт на 17 точно от такова пазене (той “обичал “ да свършва по три пътя на акт и уж се миеше ) но след като стана белята ме обвини ме че съм била с друг и се разделихме , а аз не съм го правила с друг , така че внимавай

# 13
Аз като една лоша, лоша, лоша леличка, да кажа, че бременност далеч не е най-лошото нещо, което може да стане. Да си кажа, де.

Иначе да ходи на лекар, може да му има нещо на човека, по-добре да знае. То и ти впрочем. Не знам как се оставят девойките да ги убедят за такива глупости, но ако се пробва да те убеди да се тъпчеш с хапчета, за да може да свърша в теб - бягай с 200. Или недей. Форума е тук, пак ще пишеш Wink

И не мацка, не съм черногледа, реалист съм. Бъди и ти Heart
Като видях заглавието, първо пак мислех, че ще се коментира колко е надежден метода, но абсолютно подкрепям това мнение. Авторката звучи много млада и няма да се учудя ако приятелят й е малко по-голям и малко хитрува. Но ако наистина го боли е по-добре да отиде на лекар, както и тя.

# 14
  • Melmak
Да няма някаква болест и да го боли като свършва???? Звучи ми много неадекватно.

Нали знаеш оня виц - какво е общото между препечения хляб и бременната жена? Не е изваден навреме.
Явно сте млади, потърсете друг начин за контрацепция.

Общи условия

Активация на акаунт