Прекъснат полов акт

• 4 946
  • 59
  •   1
Отговори
# 15
Подкрепям това мнение!!!

# 16
  • Out of the Mix
Малката, това го практикуват хора с опит за преди/по време/ и след.

Няма такова нещо, като да боли, каквото и да било, ако човек е здрав, нито теб нещо трябва да те боли, еле пък него.

Може по-лесно, бързо, трудно да се свършва спрямо различни фактори, и при мъжа, и при жената, и от времето, ако щеш, Меркурий и магнитните бури, но болка не.

Въобще не знам как му имаш доверие за каквото и да било.

# 17
То не е за смях, ама като прочетох, не се сдържах...

# 18
Авторката взима хапчета според предишен коментар, може и затова да го заболява толкова силно приятелят ѝ.

# 19
  • По света и у нас
Не взимай хапчетата, ползвайте презервативи и това е.

Него не би трябвало нищо да ги боли освен ако няма някоя болест на члена си.

# 20
Противно на мнението на бг мамите този метод се използва масово и издънките са рядкост.  Стига мъжът да може да се контролира и да не се разтрепери в точния момент. За болката при свършване щото го вади сефте чувам,  тук вече не знам какво да кажа,  дали е номер или наистина го боли при свършване,  във втория случай едва ли има общо вътре/вън.

# 21
Да, доста са рядко издънките от този метод. 😂
Направо ме развеселихте…

# 22
Не става въпрос за издънки от сорта на късно вадене, а за изтичане на предеякулат, което изобщо не се усеща. Някакви прозрачни капки са само, но в тях може да има малко сперматозоиди. А се знае, че там където милиони не успяват понякога и един се справя Wink

# 23
Отговорност е на жената да се пази !ЗАЩО?Защото бебето тя ще го носи ,,,,,,тя ще лежи на масата разкрачена ,и със забита игла в грабнака!Отделно да не споменаваме след родилна депресия и другите екстри .Като нещо да слага презарватив ,чао и точка .На него му е през дедовия ,какво става с теб по време на бременност. Аз ,не мога да съжалявам жена ,която направи бебето по тоя начин ,и после реве из форумите, че е самотна майка ,а бащата си го развява с друга .Такива жени са всичко друго, но не жертви  .Девойката явно е млада,и аз бих я посъветвала да прекрати връзката с тая умник.

# 24
издънките са рядкост.  
Здрасти, викайте ми "издънка", 'щот съм плод на този метод Simple Smile
Дори бременностите да са рядкост (да речем в сравнение със свършване вътре...) другите опасности не намаляват. Айде зорлем девойката да се осакати, защото шансът за забременяване е малък, което всъщност няма да в топли, ако стане. Едва ли са направили пълен пакет вирусология+панел за HPV преди това Wink Като ходя за изследвания всеки месец винаги има по някой келеш пред мен за тест за хламидия. Та явно наистина се използва "масово".

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 13:20 от Inferiya

# 25
  • По света и у нас
По-се притеснявам от аборта, това беше често срещано по мое време в гимназията. Аборта може да те осакати.
А за раждането - добре че я има иглата в гръбнака, че иначе щяхме съвсем като на заколение да сме.

# 26
Щом има болка, има проблем, да се види на лекар.
И аз имах болки и се оказа, че съм имала проблем, сега съм здрава.
Съжалявам, че късно отидох на лекар.
То е голям кеф, аз мислех, че всички жени страдат по време на акта, но това не е било нормално.

# 27
Щом има болка, има проблем, да се види на лекар.
И аз имах болки и се оказа, че съм имала проблем, сега съм здрава.
Съжалявам, че късно отидох на лекар.
То е голям кеф, аз мислех, че всички жени страдат по време на акта, но това не е било нормално.

Какъв се оказа проблемът?

# 28
Доста си неопитна все още, предполагам и той няма особено опит... Прекъснатият полов акт се практикува от хора, които са абсолютно наясно какво правят. Но и тогава има "риск" от забременяване, така че при подобни действия трябва да си убедена, че партньорът ти ще е готов да поеме доста по-сериозна отговорност, ако хипотетично забременееш.
На мен, когато бях малка, ми се беше случило веднъж да чуя, че го "боли" един партньор. Това си е чиста манипулация - щом го боли, го изпратих да не го боли някъде другаде.
Видях, че пиеш противозачатъчни от близо 7 месеца. (още повече ще го боли при това положение) Каква е причината? Той ли те е накарал? С подобни медикаменти шега не бива, надявам се не ги пиеш без причина. Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 13:31 от darbie9596

# 29
Сексуалния процес не е свързан с болка (освен ако не търсите умишлено такава чрез садо-мазо). Ако ти или той изпитвате болка значи нещо не е ок. Нека иде да се прегледа при лекар. Единственото подобно нещо е че понякога ако мъжете прекъснем акта преди еякулация, и не я постигнем по друг начин се усеща едно напрежение и тежест в тестисите, което обаче далеч не е същото каквото описва младежа. Естествено може и просто да те манипулира...

Общи условия

Активация на акаунт