Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...49

• 45 202
  • 588
  •   5
Отговори
# 195
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 196
- Скъпа, ако умра ще се омъжиш ли отново?
- Разбира се, че не, скъпи. Ако умреш ще отида да живея със сестра ми. А ако аз умра ти ще се ожениш ли?
- Не, и аз ще отида да живея със сестра ти.

# 197
# 198
Айшето се връща от магазина с точилка. Още като я вижда Манго избухва.
- Какво правиш ма Айше, в къщи няма пари за ракия, ти мебели купуваш.

# 199
# 200
Питат радио Ереван:
-Какво ще роди една секретарка, ако забременее от Генералния Директор?
Радиото отговаря:
-Ще роди Генерален секретар!

________________________________________________________________________________

Попитали радио Ереван:
- По какъв начин секретарка във фирма може да се издигне до заместник-директор?
- На с"ксуални въпроси не отговаряме - отвърнали от радиото.

# 201
# 202
Блондинка се обажда на приятелка:

– Знаеш ли,вчера съвсем близо до нас откриха автомивка. Колко удобно! Мога и пеша да отида. LaughingJoy

# 203
Една блондинка катастрофирала леко. Натоварила в багажника всичко, което изпопадало от автомобила и го закарала до сервиз. Монтьорът взел да вади едно по едно нещата от багажника и да коментира:
- Този калник ще го изчукам и ще го боядисам... Тази кора е за подмяна... Мигачът е за боклука, а този капак на канал да го върнеш, откъдето си го взела!

# 204
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 205
  • тук, на мястото си

# 206
Вечер. Края на града. Полицай се приближава към паркирана далеч от пътя кола. Осветява с фенерчето си, вътре младеж чете вестник, а девойка плете чорап. Изумен, полицаят почуква на прозореца и пита:
- Какво правите вие тука?
- Ами, както виждате, аз чета вестник, а приятелката ми плете - отговаря младежът.
- Ти на колко години си? - продължава полицаят.
- На 25.
- А момичето?
Младежът, поглеждайки часовника си:
- След... 12 минути ще е на 18...

# 207
  • някъде другаде

# 208
Онзи ден с котката Ивелина погледахме малко телевизия:

БНТ – 25 605-ти епизод на „Дързост и красота”. Рич е вече на 143 години и е заплодил всичко възможно. Майка му Стефани Форестър е на 142 (това е възможно, защото се оказва, че всъщност тя му е сестра, а той e родил сам себе си). Стефани е бременна от Брук (съвременна медицина) и ражда близнаци (Том и Кастрон).
Бтв – новини: катастрофи, убийства, грабежи, някакъв депутат крал пари и всички изненадани викат: аууу... ц-ц-ц...
Диема – филм. Бандит стреля от два метра по Лоренцо Ламас. Не улучва и яде бой.
Бтв синема – реклама. Красиво момиче се срамува да пръдне в асансьор – душа бере завалийката, но държи. Сетне отива на изискано парти, окапва се с имамбаялдъ, обаче си носи една туба с перилен препарат, който показва на всички.
Ринг – стар мач.
Нова – „Съдби на кръстопът”. Млада жена (Галя) открива, че съпругът ѝ (Милен) върти любов с автобусен шофьор (чичо Димо). Същата отива при адвокат Георгиев да търси развод, а двамата влюбени заминават на почивка в Банско...
БНТ2 – женски хандбал от „Б” група: „Кулминация” (Павликени) – „Пневмония” (Сапарева Баня).
СКАТ – някакъв човек говори докато спи.
Кино Нова – реклами: секрети, храчки, потни мишници, сухи вагини, косми, гъбички, хемороиди, простати, бацили, дебели черва, тънки миризми, мръсни зъби, чисти пъпки, семейство мие с наслада нужник...
Диема Спорт – стар мач.
Европа – предаване за боядисването на шахти в западен Хондурас (феноменално интересно).
Канал 3 – наколенки, очила за отслабване, космодиска, нож режещ хляб (изумително... как е възможно).
Нова спорт – стар мач.
Евроспорт – Световно първенство по търкаляне на камък. Осминафинал: Ингоулвур Хванадалсхнукюр Вахтнайокутъл (Исландия) – Пчшемичшслав Жмежожмжшчжчшнски (Полша).
Тв7 – реклама. Бял мъжки з@дник... планът се увеличава ведно със з@дника... човек седи на тоалетна чиния в хола и гледа през прозореца как другите се забавляват.
Бтв Екшън – повторение на филм (за 431-ви път).
ХобиТВ – двама пияни за риба.
Дискавъри – предаване за оцеляване: мъж хлебарка яде, жена пикня пие (важно ми е, щото аз през ден имам работа в Сахара).
Планета – мултиплатинени кючеци топ хиляда.

Ще включа телевизора пак догодина.

Никола Крумов, 2016 г.

# 209
  • Обран бостан ;)
Ако мъжът се кара на жена си пред хора, значи го е страх да и се кара насаме.

Общи условия

Активация на акаунт