Може ли да ми препоръчате много силен ментално и духовно човек, дори вещ и в магиите? (Аз живея в София, но и от друг град да е няма проблем. Нямам кола, поне да има някакъв транспорт до там.) Независимо дали е поп, магьосник, вещер/ца, ходжа и тн. Тъй като са ме проклели жестоко! Вече над две години за мен бял ден няма. Стигнал съм до дъното в тотална мизерия и брутални болести! Всичките ми пари отиват за доктори и сметки плюс наема. Едвам остават някави за насъщния ми. Почти всичките ми приятели ме изоставиха (останаха двама приятели до мен и майка ми от страна на семейство и роднини) тотално, даже някои от тях се възсползваха от слабостта ми за да ми навредят още повече. Уволниха ме от едната ми работа. Сега съм само на една и изнемогвам брутално финансово.
Принудих се да изтегля и кредит. Никога преди не бях предполагал че ще стигна до такова нещо.

Всичко започна след като с една жена, която ми беше просто приятел в живота приключихме с приятелството си. Тя имала някакви чувства към мен, но аз не откликнах. Никога не съм имал някакви намерения към този човек. Нещата згрубяха помежду ни много. Тя не беше на себе си, стана изсключително зла и бясна, вулгарна. И се наложи да сложа край на нашето приятелство, беше ми много трудно но го направих. Защото нещата наистина бях излезли от всякакъв контрол, опитах да не се стига до там но без резултат.
Но лошото е че тази жена е вещица, дори е член на една известна българска вещерска секта. Изобщо не си го измислям. На лично дори мога да пиша коя е сектата ако някой желае да знае за това нещо.
От там нататък започнаха нещастията, случайни и дълбоки наранявания при падания или спъване, подхлъзване и тн. даже са ме шили. Една от тях стигаше до костта на крака. През цялото време имах чувството тогава че сякаш нещо ме преследва. Не знам внушавах ли си или не но го чувствах. Сякаш някакъв невидим хищник ме следваше по петите. След това получих едно заболяване на един орган, беше мъка. Не можех да намеря лек. Наложи се да правя операция, тази операция ме сасипа тотално. Докара ме до дъното, разболя ме поне от още 10 болести. Едни от заболяванията, които имам и сега са съдово неврологични. Това уби сетивата ми, освен агонията от болки и недостига на кръв, дето тотално ме смазваше, смазва и до сега (но от една от терапиите съм малко по-добре). Но на практика аз загубих някак сетивността си. Получих и невропатия, влачил съм се по корем по улиците, едвам работех (Една от терапиите ме върна малко към живота, подобри малко кръвоток и нерви, сега имам лека сетивност доста слаба но в сравнение с преди за мен е направо чудо). Станах жив, подвижен труп. Започнах терапии, даже регенеративни. Те ме позакрепиха. Буквално преди месец и половина щях да умра ако не бях направил регенеративната терапия. Уш нещата се пооблекчиха. Но започнаха проблеми с други части от тялото. На всичкото отгоре претърпях побой в градският транспорт, нямах никаква вина но се случи. Това ми нанесе още щети, още нови заболявания.
Тази ме мрази много, от нея съм чувал че така наказва мъжете като ги проклина. Не обръщах много внимание, но вече мисля обратното, защото всеки ден аз буквално се боря със смъртта! Моля ви за помощ и насока, не знам до кога все още ще мога да се боря. Дори се замислям да си подготвя погребението чрез нотариус поне това да мине нормално. Никога преди и не съм си мислил че може да стигна до тук.
Сякаш нещо се опитва да ме убие, колкото и да се лекувам и каквото и да правя. Тази жена ми стори нещо, вече съм сигурен. Тя ме унищожи тотално!