УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 27

• 24 061
  • 497
  •   1
Отговори
# 480
Чия цел да е да прогони пациентите?
Ако е цел на Ставрев, то те определено няма да идат при него ако хипотетично отваря нов кабинет по този начин.
Ако е цел на болницата, за да се откажат пациентите Ставрев, пак е съмнително, защото Шентова за мен си е от "отбор Ставрев " бяха заедно на една маса с всички, които го подкрепят след скандала.
Ако е с цел да се оттърве от големия наплив клиенти и да й се облекчи работа, също едва ли защото в момента колкото и да й е натоварено, това е и голям трамплин за нея като самостоятелен лекар.

Била съм при гинеколози, които са меко казано некомпетентни относно тогавашното ми състояние. Така агресираха на въпросите ми, защото осветявах именно неопитността и некомпетентността им по темата и това ги уязвяваше до степен да са груби. Често срещано за жалост.

# 481
Поведението на Шентова не ми изглежда случайно.Така болницата губи пациенти, без формално да им бъде отказан преглед. Разбира се, това е лично мое тълкуване на случващото се, но когато подобно отношение се повтаря и се споделя от различни хора, трудно ми е да го обясня само с натоварване или „лош ден“.Личното ми усещане е, че в тази ситуация не става дума за самостоятелно поведение или липса на опит , а за хора, които са били в екип рамо до рамо .За това и ми се струва действията да са съгласувани.Възможно е и да греша, но поведението на Шентова рязко да се промени за мен това е обяснението.

# 482
Ако няма да има назад и са решили да се пробват да я фалират, има резон, да.
Което ще е много жалко и огромна загуба за цяла Южна България.
Най-хубавите спомени в живота ми са там🩷🥹

# 483
При толкова много лекари, които работят в клиниката,  да се разчита само на един новоизлюпен специалист да я фалира, ми се струва в сферата на фантастиката.

# 484
Не става дума за „фалиране“ на болницата и никога не съм твърдяла такова нещо. Става дума за конфликт, в който пострадалият е бащата на Ставрев, а синът му логично застава на негова страна. В тази ситуация според мен чрез поведението на друг лекар се прави опит пациентите на отсъстващия специалист да бъдат отблъснати и сами да потърсят друго място. Целта не е болницата да фалира, а да загуби част от пациентите си като последица от този конфликт.

# 485
Подценявате пациентите на клиниката. Едва ли ще се доверят безрезервно на някого с минимален опит за сметка на останалите специалисти.

# 486
Не подценявам пациентите и знам, че клиниката разполага с опитни специалисти. Въпросът е, че поведението на конкретната лекарка изглежда насочено към това да отблъсне пациентите на отсъстващия Ставрев, така че те сами да потърсят друго място. Целта не е да се подкопае доверието към институцията като цяло, а конфликтът да се отрази върху част от пациентите.

# 487
Има ли някои които чакат за инвитро при Ставрев, ако има какво мислите да правите ще чакате или ще търсите друг?

# 488
Останалите специалисти са не по-малко заети от доктор Ставрев. Аз лично мога да говоря за д-р Матев. Чакането при него е не по-малко - все пак приемат кабинет до кабинет. Просто не виждам как той и още един двама специалисти ще успеят да поемат всички желаещи. То и без това сега нямаше време за нищо , не ми се мисли какво ще стане..
Друго което ми е интересно, щом клиниката е със запорирани сметки - как хората които са по фонд ще се възползват от парите си, които се превеждат на клиниката? ..
Изобщо ситуацията е отвратителна. Добре, че се преместих преди всичко това..

# 489
Останалите специалисти са не по-малко заети от доктор Ставрев. Аз лично мога да говоря за д-р Матев. Чакането при него е не по-малко - все пак приемат кабинет до кабинет. Просто не виждам как той и още един двама специалисти ще успеят да поемат всички желаещи. То и без това сега нямаше време за нищо , не ми се мисли какво ще стане..
Друго което ми е интересно, щом клиниката е със запорирани сметки - как хората които са по фонд ще се възползват от парите си, които се превеждат на клиниката? ..
Изобщо ситуацията е отвратителна. Добре, че се преместих преди всичко това..
Къде се преместихте вие

# 490
Малко различен въпрос има ли момичета които са правили някаква манипулация с вакуум след колко време те пускат да си ходиш ?

# 491
И ние кандидатствахме по фонда( за пръв път) декември месец точно преди да се случат всичките тези скандали, бяхме взели решение да бъдем при д-р Ставрев, но сега получихме одобрението, но не знам има ли смисъл да се чака още или да започнем при друг доктор🙁
Може ли и някой да разесни по повод изследванията преди самото започване някой беше написал, че са ги правили доста по-рано за да не се губи време, колко по-рано ги направихте? И само тези от листа, който дават в инвитро центъра ли или първо бяхте при лекаря и той каза какво точно да направите? Препокриват ли се с тези от листа със изследванията, които дават от центъра?

# 492
И ние кандидатствахме по фонда( за пръв път) декември месец точно преди да се случат всичките тези скандали, бяхме взели решение да бъдем при д-р Ставрев, но сега получихме одобрението, но не знам има ли смисъл да се чака още или да започнем при друг доктор🙁
Може ли и някой да разесни по повод изследванията преди самото започване някой беше написал, че са ги правили доста по-рано за да не се губи време, колко по-рано ги направихте? И само тези от листа, който дават в инвитро центъра ли или първо бяхте при лекаря и той каза какво точно да направите? Препокриват ли се с тези от листа със изследванията, които дават от центъра?
Най-добре се насочете първо към клиника и конкретен лекар, а вече спрямо ситуацията ви ще ви препоръчат конкретни изследвания.

# 493
Най-добре се насочете първо към клиника и конкретен лекар, а вече спрямо ситуацията ви ще ви препоръчат конкретни изследвания.

Да, забравих да уточня, че пак сме се спрели на болница Селена поради причината, че не ми се чакат наново документи.. ии май към д-р Матев

# 494
Здравейте!Дали в ден неделя изписват?

Общи условия

Активация на акаунт