VIP Brother 2 - 7

• 45 297
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Ами тя започна с Азис и Китаеца, с Катето, с Деси и  както казах в по-предишни постове е време за Маги и Калин. Обаче Маги има мъж мутра та като излезе Минетка ще и е тясно в София  smile3508

# 751
  • България Сливен
ще взлиза нов участник , чудят се какъв е
Влиза Галка и Венетка се насира!

# 752
Ха да влезе галка, та да видим Joy Joy Joy

# 753
  • E-CLM & CH-VD
Целия скандал стана, защото Деси предложи да извикат стриптизьорка за рождения ден на Тишо, а Венета им каза, че щом позволяват мъжете им да ходят на стриптизьорки, значи жените им изневеряват защото не им пука. После каза, че Катя настройвала всички срещу нея.

Маги я набра и й казва: навън имам дете, и мъж, който ме обича, а ти за 2 год. семеен живот какво си направила?
Азис: Ти защото така се държиш към мъжа ти, затова ходите на прихолог
калин: Слушай, Венета, понякога задаваш много личнни и гадни въпроси и дори да не искаме да ти отговорим, ти си отговаряш сама, правиш си погрешнни изводи и ги разправяп навсякъде.

А, Маги й каза също, че ще й забие 2 шамара?  newsm78 Shocked

# 754
Дано Азис не излезе, че направо тая Венета не мога да я дишам.

# 755
Маги е голям пич, много ме кефи тая мадама.
Тишо кога имал рожден ден? Идеята за стриптизьорка е повече от блестяща Mr. Green Ама Венетка вече да е вън и оттам да го гледа Mr. Green

# 756
Интересно е, че мога да понеса влизането на приятелката на Азис мноооооооого по-леко, отколкото влизането на мравкова  Thinking
на кво ли се дължи това  newsm78
дано вместо да излезе Азис, да влезе тази Гала, щото младоженците и кумовете нещо много взеха насериозно да се взимат  Crossing Arms
Като я гледам ква е ячка, нищо че е бременна, сигурно ще насмете минета без обяснения  Joy Joy Joy

# 757
Маги и каза: Аз за една година имах дете, а ти вече 2 години се пазиш.
А Азис и  вика:- Ама и твоя мъж хич не те ебава, ти колко пъти си ходила при бракоразводен адвокат? -  ! път, казва тя...а Тишо добавя: И  7-8 пъти си е събирала багажа Joy Joyа тя му вика- не преувеличавай, най-много 2 да са били!

# 758
  • E-CLM & CH-VD
Венета: Мило, аз каквото и да кажа, все ме нападат
Тишо: ами така е мило, затова ще си мълчиш
В.Колкото по-малко време остава до края на предаването, хората вътре си мислят, че наградата е тяхна и се озлобяват
Т.: Мисис Злобюл (към Венета) Thinking Whistling

# 759
Целия скандал стана, защото Деси предложи да извикат стриптизьорка за рождения ден на Тишо, а Венета им каза, че щом позволяват мъжете им да ходят на стриптизьорки, значи жените им изневеряват защото не им пука. После каза, че Катя настройвала всички срещу нея.

Маги я набра и й казва: навън имам дете, и мъж, който ме обича, а ти за 2 год. семеен живот какво си направила?
калин: Слушай, Венета, понякога задаваш много личнни и гадни въпроси и дори да не искаме да ти отговорим, ти си отговаряш сама, правиш си погрешнни изводи и ги разправяп навсякъде.

А, Маги й каза също, че ще й забие 2 шамараnewsm78 Shocked

go go МАГИ........ Mr. Green

# 760
Като я гледам ква е ячка, нищо че е бременна, сигурно ще насмете минета без обяснения  Joy Joy Joy

Охооо, и с буйна циганска и бременна кръв smile3508

# 761
  • София

А, Маги й каза също, че ще й забие 2 шамара?  newsm78 Shocked

А така да и извадят и на нея кирливите ризи, да започнат да я разпитват на кръст за всички жълтинки в пресата.  Joy
Нали това е нейния стил (според меката китка Иван Станчев) е ами защо и другите да не се вживеят в ролята на търсещите истината и да започнат с нагли, провокативни и злепоставящи въпроси към Минетка.  Wink

# 762
  • София
Браво на Маги Peace

# 763
  • София
Маги е голям пич, много ме кефи тая мадама.
Тишо кога имал рожден ден? Идеята за стриптизьорка е повече от блестяща Mr. Green Ама Венетка вече да е вън и оттам да го гледа Mr. Green

Олелееееееееее ще и трябва екип на спешна помощ, психотерапевт и още ..... лекари  Joy Joy  Joy

# 764
И аз скъм за Маги, голям пич излезе тая мадама. Peace

Общи условия

Активация на акаунт