VIP Brother 2 - 7

• 45 277
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 855
  • в ябълковата градина
Сега се прибирам, какво стана в лайфа?
Ще си ходи ли Азис?
А с номинациите какво стана?

# 856
Е не, писна ми от театралните изпълнения на този мазен изрусен изпедерастял циганин  Twisted Evil
Удивително е колко много почитатели е намерил в този форум Shocked
Човек трябва да е сляп, за да не види, че всичко, абсолютно ВСИЧКО при него е поза. Което за мен е много по-неприемливо от женската злобичка на Венета
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Абсолютно споделям горното.

# 857
  • Варна
Сега се прибирам, какво стана в лайфа?
Ще си ходи ли Азис?
А с номинациите какво стана?
ще си ходи, за съжаление, номинациите са отменени

# 858
Не е ли редно от уважение към драгия зрител да кажат все пак какви са били резултатите от гласуването?

Редно е и още как! Това съвсем ме убеди, че разликата в процентите хич не е била в полза на венета. Дано някой вътрешен човек разбере и каже.

# 859
a kakwa eбила грандиозната новина за Венета?

тия хора защо не ме пуснат мен в това шоу да им направя първо меню за седмицата и после да пазаруват! може ли толкова дебилна история.

# 860
  • София
shushi7777 Peace

# 861
  • София

че са отменени номинациите
като че ли не знаеха  Tired

# 862

че са отменени номинациите
като че ли не знаеха  Tired

аз не знам, какво означава това..?
че в понеделник ще има нови номинации и тя няма да е по дифолт номинирана ли?

# 863
В петък Азис излиза на лайф, а след това има нови номинации.
Вероятните номинирани - Венета и Десислава. А може и Здравко да се намеси.

# 864
  • София
Затворени са линиите за гласуване, няма да има изгонен от публиката, понеже Азис излиза по собствено желание в петък. След това ще има нови номинации.

# 865
  • София-в сърцата на моите деца
Ама и тая Ката е голяма Лисица! Манипулира всички! А вън е страшна използвачка! Само гледа да се лепне към някой богат и известен  и как да има не само пъпките от гъза ще му изстиска, ами и ще му го оближе целия.......А , че цяла София знаеше, че се пощипва с Гого фризьора-не знам що се прави на ощипана мома.......... #Crazy

# 866
Ако Здравко, Венета и Десислава са заедно на номинация, ще игонят сигурно Деси, защото тези, които да против нея ще гласуват срещу нея. А гласовете на тези, които харесват Деси и са и фенове, ще се разпределят измежду Здравко и Венета.  Confused

# 867
Ама и тая Ката е голяма Лисица! Манипулира всички! А вън е страшна използвачка! Само гледа да се лепне към някой богат и известен  и как да има не само пъпките от гъза ще му изстиска, ами и ще му го оближе целия.......А , че цяла София знаеше, че се пощипва с Гого фризьора-не знам що се прави на ощипана мома.......... #Crazy

коя е тая ката?

# 868
  • София

коя е тая ката?

Катето Евро

# 869

коя е тая ката?

Катето Евро

ах, да. добре.  пощипва, опипва... ясно.

Общи условия

Активация на акаунт