VIP Brother 2 - 7

• 45 186
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 960
Ееее, Монде недей така, нищо не съм си мислила, просто си разсъждавам на глас.
Не ми е зор колко ще вземе, или е взел, негова си работа, да са му на късмет и с кеф да си ги харчи.
така ли прозвучах? Извинявай,не съм целяла...май злобничко съм го написала без да искам:-) Hug

# 961
oпааа, калинчо става медиатор.

# 962
Ееее, Монде недей така, нищо не съм си мислила, просто си разсъждавам на глас.
Не ми е зор колко ще вземе, или е взел, негова си работа, да са му на късмет и с кеф да си ги харчи.
така ли прозвучах? Извинявай,не съм целяла...май злобничко съм го написала без да искам:-) Hug

А, нищо не се притеснявай, то е ясно, че безплатен обяд няма, ама аз съм си малко наивна и не мога да го повярвам. Hug
Монде  Hug Heart Eyes  bouquet

# 963
Калин в момента пита Венета защо сама си създава врагове, защо им задава лични въпроси и защо се прави на следовател.
Тя си говори нейните неща - че щом някой наранявал нечия съпруга това не било ОК за нея и т.н.
Венета казва "Нека аз да съм лошата, но зрителите отвънка знаят кой колко струва и не са балами"

# 964
ееее,прекъснаха интересния разговор между Калин и Венета...дават скучен разговор между Деси и Катя

# 965
С нея не може да се спори. Тя просто не търпи критика и си бае нейното, тъпо и упорито.
Калин пък кво се е захванал да и се обяснява, не мога да разбера.

# 966

Венета казва "Нека аз да съм лошата, но зрителите отвънка знаят кой колко струва и не са балами"
тя забрави , че е ходила с мутри , с най-известния сутеньор( рапър ) , много й е къса паметта ...досега не съм чула , обаче някой вътре в къщата да коментира личния й живот ...

# 967
тя забрави , че е ходила с мутри , с най-известния сутеньор( рапър ) , много й е къса паметта ...досега не съм чула , обаче някой вътре в къщата да коментира личния й живот ...

Другите със сигурност знаят доста пикантерии и за нея, но си траят, защото са възпитани.
Тя наистина е изкукала, щом си мисли и си вярва, че е нормално да рови така нагло на хората в личния живот, при положение, че не е в предаването си. На всичкото отгоре не мисли, че тези хора си имат семейства и връзки, и приказките и може да донесат куп неприятности. За мен това е злонамерен човек.
А Тишката седи и приглася. Яко е под чехъл Laughing

# 968
Венета не спира да ни убеждава, че си е зла по дифолт. Tired Става ми банална вече.
Казва, че Азис е бил артист 24/7 - което за мен е невъзможно за постигане от когото и да било.

# 969
между Здравко и Венетка кой ще изберете , ако стигнат до финала ?

# 970
Венета май набира инерция.

# 971
  • София
Ми колкото и да не ми се вярва,че някога ще си го помисля даже-Здравко бих избрала Mr. GreenМинета ми е направо супер противна вече!

# 972
  • Germany
Абе незнам, но на Здравко му се вижда задника Sunglasses

# 973

Ще избера да си счупя ТВто Rolling Eyes

# 974

Здравко! Даже и Христина бих избрала пред нея! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт