VIP Brother 2 - 7

• 45 059
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 1 200
Харесвам Катето. Имала е тежко детство, но не пуска сълзи и сополи пред камерите за да я съжаляват.

# 1 201
Въпреки змиите и гущерите, кефи ме Катето. Симпатична ми е. Нейната злоба е насочена към Венета и има причина, а злобата на Венета е към всички.

# 1 202
  • при Arctic Monkeys
изкараха Винета анорексичка...
чак пък толкоз... newsm78
айде и Биг брадър попадна в Бисирите с Пътя (а не пътят) Joy

# 1 203
Въпреки змиите и гущерите, кефи ме Катето. Симпатична ми е. Нейната злоба е насочена към Венета и има причина, а злобата на Венета е към всички.
Peace

# 1 204

по-скоро булимичка...

# 1 205
Бе права си е Катето. Къв го дири Христина там?

Peace Peace Peace

# 1 206

по-скоро булимичка...
На мен отдавна ми хрумна това.

# 1 207

по-скоро булимичка...

ами не изглежда добре,егати сенките има под очите

# 1 208
  • ES
Какво и е било детството на Катето?

# 1 209
чак пък толкоз... newsm78
айде и Биг брадър попадна в Бисирите с Пътя (а не пътят) Joy

Това с Пътя е нищо в сравнение с възможностите на ББ , гледали ли сте субтитрите отдолу, по 10 яки грешки във всяко изречение има.

# 1 210
Катето Евро направи такъв цирк-толкова изкуствено беше това звънене на Биг брадър да иска да излиза, фръц, фръц-направо се снижи доста по-ниско от венета.

# 1 211
Гледате ли Венета как се разходи при изпъленение на мисията? Другите бягат дупят се, лазят, наш'та на разходка тръгнала.

M'чи как?!Нали трябва да изглежда добре,дори омазана в боза.. Mr. Green Другия вариант е да е солидарна с мъжО,движейки се като плужек! К'во като ще оредее седмичния бюджет-тя се храни от скандали,пък били те и за храна..
Не знам за вас,но доста се посмях на тая мисия,направо със сълзи.. Joy

# 1 212
  • София
Харесвам Катето. Имала е тежко детство, но не пуска сълзи и сополи пред камерите за да я съжаляват.
Права си. Историята и е много по- драматична от тази на Винетка. Докато майка и и тя са били в България албанците затварят границите си и баща и остава там. Тя никога повече не го е видяла, защото е починал преди да му позволят да пътува.
Евала, че никога, не само в това предаване, не е търсила съчувствие и популярност с тази история. Личните неща, от които боли не са за пред камерите.

# 1 213
Деси просто не спира да яде.По цяяяялл ден.Колкото пъти си пусна да гледам,толкова пъти тя млещи нещо или пък си поръчва на някой да и донесе нещичко за ядене:) Питчица,кюфтенце,кремче....

# 1 214
  • София
И на мен ми е симпатична Катето, много ме разсмива Peace

Общи условия

Активация на акаунт