VIP Brother 2 - 7

• 45 069
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
Катето май и тя изпростя. Не и отива да говори по този начин. Явно е самата истина, че има любовник.
На 50 години и да обясняваш, че някой е куха лейка по националната телевизия е ниска култура. Ясно че Винетка е наистина куха лейка, но Катето да се вслуша в Азис и да млъкне, че злобата към по-младите жени вече прозира.
Peace

# 1 186
Азис е по-интелигентен и от двете...
............и неслучайно толкова народ му стана фен....даже и неслушащи попфолк. Peace

# 1 187
Бе права си е Катето. Къв го дири Христина там?

# 1 188
  • София
Бе права си е Катето. Къв го дири Христина там?

Малко съм изпуснала. Катето какво има против Христина?

# 1 189
  • при Arctic Monkeys
Китаеца: какво прави едно дете при нас, тука има гей-двойка... Joy
мноо кух тоя. ми нали и той ще `има` бебе Laughing

# 1 190
Еврото обаче никога не съм я видяла да коментира Венета и личния й живот , ( нито нечий друг живот ) , а Венетка не е живяла в девичи манастир , чакайки ''мъжа ми '', все пак  ..Нито някой друг е коментирал личния й живот ..
Еврото избухна , когато Венетка каза , че тия жени ( със стрийпиза ) си имали любовник , съгласете се , че е тъпо и злобно ...
другата седмица кого ли ще покани в Горещо ? мъжът си , щото друг не остана ...ааа Калин остана , дето все още не се е скарала с него ...

# 1 191
Всичко което казка Катето е истина, ако ние сме на нейно място и ние бихме реагирали така

# 1 192
Брей тоя брадър, къв манипулатор е  newsm78 просто не е истина  ooooh!
сигурно чете този форум  Peace

освен това е неграмотен  hahaha на едната табелка пишеше "пътя на успеха"

# 1 193
  • София
Китаеца: какво прави едно дете при нас, тука има гей-двойка... Joy
мноо кух тоя. ми нали и той ще `има` бебе Laughing

ще има друг път, досега не го е споменал нито веднъж  Crossing Arms

А Катето я разбирам, нормално е да изпушиш в такава обстановка, явно има нужда да разтовари.

# 1 194
Катерина Евро е егати дъртата злобарка!!! Наистина рядко подминава със злобните си коментари някой... Венета Райкова е херувим пред нейната злоба. Ужасно ми е противна Sick. Като ги забълва...... И като почне да казва, каква голяма звезда на небосклона е, как имала участие в 20 филма ooooh! ooooh!. Ужасяваща е.
Някой харесва ли я?

# 1 195
Гледате ли Венета как се разходи при изпъленение на мисията? Другите бягат дупят се, лазят, наш'та на разходка тръгнала.

# 1 196
Ню, аз я харесвам, знам че е интригантка, знам, че не й отива на възрастта да прави някои работи, ама я харесвам. Не съм върл фен, ама ми е най-приемливата в къщата след Деси.

# 1 197
Никога не съм я харесвала. Дразни ме смехът и. Но това е само доколкото съм я виждала по филми, тв и т.н. В действителност не я познавам, в живота може и да е друг човек.

# 1 198
Катерина Евро ...Някой харесва ли я?
от ЦСКА съм , а тя от Левски  Grinning , но тая някакви симпатии към нея ,
за сравнение с Венета и дума не може да става ...

# 1 199
Маги беше супер сладка, докато минаваше препятствията. А тишо след нея - мазен тежък чувал.

Общи условия

Активация на акаунт