VIP Brother 2 - 7

• 45 085
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Разпиляна във въображението
Венетка, че е злобничка - злобничка е. Но за сметка на това не съм я чевала (поне не ми е направил впечатление) да обижда наляво и надясно всички. От рекламата за довечера се вижда как Катето Евро за отрицателно време я нарече каква ли не. Все едно гледам жалкия Дим Дуков как напада Галка от Каризма. Не мисля, че Катето Евро, с нейните години, трябва да пада чак на толкова ниско ниво да се държи толкова непристойно. Нека каже какво й е мнението на Венета и да й затвори устата. Всички се присмиват на последната, но никой не й опонира, само се крият и си шушукат.

Катето ми е доста смешна с нейното постояно роболепие пред Азис. Не знам какви облаги от него очаква, че само го гушка и му дуржи ръчичката. Не предполагах, че я е по-близка с него отколкото са Деси и Меги.

Мисля че бях задала подобен въпрос по-горе, но не съм сигурна - Катето изтуска ли пъпката на Азис от г-за му?

# 1 171
  • при Arctic Monkeys
не знам дали е коментирано до сега, но този Калин се смее много особено, да не кажа нещо друго  Sick

# 1 172
Венета кога се натокА така? да не е водила вече предаването? нали нямаше глас?

Абе, тя ако днес ще снима "Горещо", нищо чудно, че има задух и загуба на гласа.Пристъп на паника му се вика на това - нищо особено, ще й дадат нещо успокоително и ще е О.К.
Мдааа, мишеморка е прекрасна идея  Joy

# 1 173
  • София-в сърцата на моите деца
Венетка, че е злобничка - злобничка е. Но за сметка на това не съм я чевала (поне не ми е направил впечатление) да обижда наляво и надясно всички. От рекламата за довечера се вижда как Катето Евро за отрицателно време я нарече каква ли не. Все едно гледам жалкия Дим Дуков как напада Галка от Каризма. Не мисля, че Катето Евро, с нейните години, трябва да пада чак на толкова ниско ниво да се държи толкова непристойно. Нека каже какво й е мнението на Венета и да й затвори устата. Всички се присмиват на последната, но никой не й опонира, само се крият и си шушукат.

Катето ми е доста смешна с нейното постояно роболепие пред Азис. Не знам какви облаги от него очаква, че само го гушка и му дуржи ръчичката. Не предполагах, че я е по-близка с него отколкото са Деси и Меги.
Изстиска му я и още как ! Нали го молеше като излезе да ги заведе някъде на почивка в странство и той й обеща! А Ката е на принципа не е необходимо да си богат, а по-важно е да имаш богати приятели!!! А ти да си им ШУТЪТ!!! И после:Цуни ръка и бегай!!! #Crazy

Мисля че бях задала подобен въпрос по-горе, но не съм сигурна - Катето изтуска ли пъпката на Азис от г-за му?

# 1 174

Peace
Споделям напълно мнението. Венета никак не ми е любимка, ама пък поне е единствената, която най-открито си се кара с всички такава каквато си е, а не зад гърба им.  Naughty

# 1 175
И Катето ли ще си ходи?  Rolling Eyes

# 1 176
  • Русе
Е, баааа...са и Катето ли ще си ходи!?!?  newsm45

# 1 177
Мисля,че не.Успяха да я разубедят.
Лелеее..тоя Здравко е супер нагъл и прост.

# 1 178
  • София
Здравко е отвратителен. Горката му жена- толкова е загубена. Чудя се дали наистина всеки си си заслужава, това което си избира?

# 1 179
  • E-CLM & CH-VD
Лелеее..тоя Здравко е супер нагъл и прост.

Защо, какво е станало?  newsm78

# 1 180
Е, кой е злобен сега? Laughing Венета или Катето? Катя Евро току що избълва толкова змии и гущери, че Венета просто бледнее

# 1 181
  • София
Катето май и тя изпростя. Не и отива да говори по този начин. Явно е самата истина, че има любовник.
На 50 години и да обясняваш, че някой е куха лейка по националната телевизия е ниска култура. Ясно че Винетка е наистина куха лейка, но Катето да се вслуша в Азис и да млъкне, че злобата към по-младите жени вече прозира.

# 1 182
  • при Arctic Monkeys
абеее... и Катето не лъже. взе да ме спича нещо тая женица... newsm78

# 1 183
Бедна ми, бедна Ристено, защо не си остана само с гласа зад кадър "От теб... Василев"  ами отиде да се излагаш!!!

# 1 184
  • при Arctic Monkeys
Азис е по-интелигентен и от двете...

Общи условия

Активация на акаунт