VIP Brother 2 - 7

• 45 041
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 1 230
Ей тфа е... може да е голяма звезда, може да по-умен от другите, може да е всичко, но си е ограничен и най-вече си е циганин. Дай му джангър, лъскаво... показно... Семпло няма как да му стопли душата...
Белослава е много готина бих се издразнила, ако го гледах как я поплюва. Crazy

# 1 231
  • София

Че от кога Азис разбира от жени  newsm78?

Разбира, разбира...

# 1 232
ами каза,че била невзрачна,не била секси и не била хубава жена.

Е как тя, лично за мен, е 100% ЖЕНА и е много секси.

Точно! Но според Азис не е Simple Smile Нямало нито една "моделка" или певица,която да е такъв тип.За него красива жена била тази ,която го надървяла като я погледне.Абе....пълни простотии.

# 1 233
Днес Катето Евро като тръгна да си ходи си викам , Егати , тия на всички платиха да изчезнат , само и само а спечели Венета.

# 1 234
Мами, аз дезертирах от темата в последните дни.... Нищо не съм гледала, нищо не съм чела Embarassed - ако може да ми напишете накратко какво е станало в къщата в последните 2 дена.. Знам,че Василка тръгва, друго не! Благодаря предварително.....

# 1 235
  • София
Днес Катето Евро като тръгна да си ходи си викам , Егати , тия на всички платиха да изчезнат , само и само а спечели Венета.

Е, ако това е истина, е голяма олигофрения.

# 1 236
Ми то не може всички да са като чалгарките напомпани в бюста, устата и къде ли не.Точно Белослава е определение за ЖЕНА има си от всичко по-малко.

# 1 237
Ми то не може всички да са като чалгарките напомпани в бюста, устата и къде ли не.Точно Белослава е определение за ЖЕНА има си от всичко по-малко.
и не е празноглава... много е земна някак си... вярно не е най-добрата певица (сама го е казвала), Десик***а пее много по-добре от нея, но Белослава... си е Белослава, който я харесва ще ме разбере.

# 1 238
  • Варна
между другото и деси каза "кви сме ние бе, кръчмари грозни"

# 1 239
  • София
Е, как ще е добра като не е в попфолка. Ако е в "Пайнер" ще е №1 с това излъчване.

# 1 240
  • Варна
в момента азис играе на песента на мадона vogue
оппа и христина се включи с него, хм  Thinking

# 1 241
Азис има други представи за красота. Спомням си, когато беше влезнал в Стар академи, даваше акъл на едно от момичетата, които участваха- ако искаш да успееш като певица, слагай гърди, големи гърди, огрооомни гърди Laughing

# 1 242
  • София
Горкия Здравко, не смее да погледне Деси - ще свърши на мига Joy

# 1 243
Харесвам Катето. Имала е тежко детство, но не пуска сълзи и сополи пред камерите за да я съжаляват.

И аз я харесвам. Аз пък много Венетки виждам, че се навъртат наоколо. newsm78

# 1 244
Деси хвърля някакви гюбеци, а Здравко й мята по един влажен поглед и после обръща глава настрани.....да не му изтекат очите Simple Smile или да му ги извадят  Mr. Green

а сега Христина идва и сяда върху корема на мъжа си, за да гледа той нейните цици Simple Smile и нещо се врътка, обаче е смешнааааа......

Сега Христина играе и тя права, ама и тя не знае какво играе. Здравко не гледа нея.

Общи условия

Активация на акаунт