БУРГАЗЛИЙКА ли си - то е ясно, умна си и тъй прекрасна!

• 11 541
  • 308
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕНИК НА ЦАЧИ,МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ И ДА РАДВА МНОГО МАМА И ТАТИ
mama21 при Иванов ли ще раждаш

# 121
  • Burgas, Bulgaria
didi78  дааааа ако не ме изненада човечето посред нощите или нещо такова уговорката е с Иванов.

# 122
 newsm59  bigdance2  uraЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДЕНИ

# 123
 newsm59  bigdance2 Честит Рожден ден , на малкия да е жив и здрав и да радва мама и тати Simple Smile
А иначе да ви се оплача , сега бях на преглед при Ризова и сега ми каза 100 % момче , сега не знам какво да мисля , толкова се надявам да е момиченце , че сега малко ми се развали настроението.

# 124
  • Бургас
Rose mother,
спокойно, нормална реакция. Аз бях мног опо зле от теб, бях сънувала че имам момиченци и бах сигурна. Отивам на преглед и доктора със самото лягане и казва, честито виждаме фалос. И аз като ревнах - срам. Аме сега след две седмици като че ли свикнах с мисълта че ще имам момче. Не съм толкова щастлива както бях като мислех че имам момиченце. Но си го обичам бебо, каквото и да е. Така че е нормално малко разочарование. Ще ти мине бързо.
Приятна вечер!

# 125
     Цачи, честит ти рожденик!Пожелавам му много много щастие! 

# 126
  • Бургас
Ха сега забелязах ,че ми остават 100 дена до щастливото събитие.
 smile3504 newsm03 smile3501 newsm10  ylinfant

# 127
  • По света и У нас
Здравейте от мен бургаски мами.Чак сега разбирам за тази тема и виждам колко уютно се чувствате в нея,затова реших и аз да се запиша при вас.Казвам се Таня и имам двама сина.Баткото е почти на 14 години ,бебо е само на година и половина. Grinning
Започвам редовно да следя тази тема,така че бройте ме и мене вече Grinning

ДОБРЕ ДОШЛА  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕНИЗ!   newsm59  ura
/малко късно, то сигурно милото вече сладко спинка  Mr. Green/

# 128
  • Бургас
Ако  някой си търси буйки за бебета ,вчера гледах в магазина на Марикита страшно сладки.Има ги и в сайта   http://www.smenzamen.com/advanced_search_result.php?keywords=%E1 … amp;x=12&y=11 newsm10

# 129
Аз сънувах момченце а исках момиченце. После на 3 места ходих и на трите ми казаха женско и такова си излезе :>

# 130
  • Бургас
Добро утро! Галхен ,къде е тоя магазин на Марикита? newsm78

# 131
  • Бургас

Не знам точния адрес,но е по ул.Кирил и Методий /улицата от църквата нагоре към морската/ горе-долу по средата в една жълто-оратнжева кооперация, на ъгъл се пада,даже мисля,че е пресечката с ул.Оборище.

# 132
  • у нас

Не знам точния адрес,но е по ул.Кирил и Методий /улицата от църквата нагоре към морската/ горе-долу по средата в една жълто-оратнжева кооперация, на ъгъл се пада,даже мисля,че е пресечката с ул.Оборище.

от среща е старата немска болница.

Гале, това предложение за ФШ е много готино, ама по кое време се ходи и знаеш ли какъв точно е учебния план? Защото например може отначало да се пропуснат някои часове - например обясненията кой инструмент за какво се използва и други такива елементарни неща. Ако имаш някакво инфо пиши ми на лични, моля те.

# 133
Галхен, ти нали искаше лятната количка на Чико да купуваш, до нас в Бамболино вчера я видях за 169 лв.Ако искаш ела се разходи да я видиш. LaughingИмаше синя и червена май.

# 134
  • Бургас
Благодаря за инфото.Като имам път на там ще го посетя. Но малко ми е далечко с количката  .В Бамболино наистина има много хубави неща за бебоците . Но са малко скъпички -поне някой от тях Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт