БУРГАЗЛИЙКА ли си - то е ясно, умна си и тъй прекрасна!

• 11 519
  • 308
  •   1
Отговори
# 105
аз снимчиците вече почнах да ги лепя в един тефтер - бъдещият бебешки албум  Grinning

# 106
  • България
Мами дето сте раждали скоро да питам
-Нещата за бебо при вас ли стоят щото ми казаха че може и да не ползват моите памперси и козметика.Аз днес купих всичко останало ама ако ще ми ползват други неща да взема по-простички че сапуна и олиото  дето взех са си цифра.
И аз така бях чувала ама не! Всичко каквото си занесеш си остава при теб и се ползва само от твоето бебе ...
Наистина ли? На мен пък ми казаха , че всичко ти вземат в началото - памперси, олио, сапунче и т.н и прибират , а бебетата ги мият и им слагат памперси каквито им дойде. Затова и си подготвих по-обикновени неща. Но след като си стоят при теб ще взема да купя и аз по-хубава козметика за болницата.

# 107
  • На морето!
Тина,и аз така знам  Peace
Марианамама,да в новия кабинет-много е приятен.Той ми каза,че все още не са го научили и почти няма работа,така че прегледа протича много добре.Има време да си те гледа,да си говорите...в ЕлМасри не беше така,там вечно се бързаше.Обади се и си запази час,със сигурност ще има.  bouquet
Каталина,аз бях в 16.30ч на преглед и преди мен имаше едно момиче почти без коремче,а половинката й нервно крачеше пред кабинета,заради което си помислих че им е първи преглед.Много сладки ми бяха. Laughing
Шушонче и Херелина,аз също си ги събърим старателно снимчиците и ще му ги сложа в албум.Мисля да си взема от албумчетата за бебета,в които има място за снимки и за писане.Струват към 15лв и са много ефектни.Ако няма място за снимките от ултразвука ще си ги ламинирам и ще им измисля някакъв текст.
Малко инфо за бремнлийките,които още си нямат кошари и колички-в магазин "Бамболино" в к-с"Зорница" до !ва Поликлиника са заредили много нова стока,аз лично много си харесах една кошарка и даже ме е яд че вече си взехме-тази е по-хубава! ooooh!Така че ако имате път нататък разгледайте магазина,има много хубави нещица.  bouquet

# 108
Ами и ние май бяхме същите  Blush ама бяхме в 5.30 и най вероятно не сме били ние  Hug Явно е нормална гледка  Laughing

# 109
Райна , абе и аз ги гледах тези албумчета, ама много малко листи има вътре и ти е написано какво да попълваш. нещо не ми допаднаха. ти успя ли да намериш дрешки на сносни цени?/ако не се бъркам ти се интересуваше/

# 110
  • Бургас
 Честит рожден ден на Дениз!

Да порасне голям,красив и силен мъж и да покорява много женски сърца !

# 111
  • Бургас
Райна къде е този магазин Бамболино. Аз сега съм на вълна да миткосвам магазините през обедната почивка. Моя бебо току-що се сдоби с едно резидаво боди, ама ми е много сладко  Embarassed Е, и майка му се сдоби с някоя и друга блузка Joy сега остава да мери и панталончето дето му е хвърлила очо и за топлото съм обзаведена, почти  Mr. Green
Пледи малко хвърлих едно око на кабинета на Гамишев, ама на вратата нямаше залепено работно време само телефоните на Гамишев и Мърмарова. Така че мами които сте при тях двамата ще се налага да се обаждате по GSM-ите за да си запазите час.  Hug

# 112
  • Бургас
Здравейте от мен бургаски мами.Чак сега разбирам за тази тема и виждам колко уютно се чувствате в нея,затова реших и аз да се запиша при вас.Казвам се Таня и имам двама сина.Баткото е почти на 14 години ,бебо е само на година и половина. Grinning
Започвам редовно да следя тази тема,така че бройте ме и мене вече Grinning

# 113
Марианамама,да в новия кабинет-много е приятен.Той ми каза,че все още не са го научили и почти няма работа,така че прегледа протича много добре.Има време да си те гледа,да си говорите...в ЕлМасри не беше така,там вечно се бързаше.Обади се и си запази час,със сигурност ще има.  bouquet
[
ама пак по здравната каса ли приема? И защо според вас се е махнал от ЕлМасри?

Честито ти рожденниче, Цачи!   bouquet Да ти е здравичък и много много да ви радва!
Честито и на останалите рожденници с предни дати!  bouquet

Ако някой случайно се интересува само да спомена, че съм пуснала обява в продавалника за  детска количка и легълце / ако ви трябва да сложите и при бабата и дядото/. Grinning
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=181852.0

Последна редакция: пт, 13 апр 2007, 14:40 от sneji20

# 114
  • Бургас
Момичета,търся си компания за курс по Фотошоп за събота и/или неделя.Ходих днес да питам в х-л Космос , обучението е индивидуално,когато искаш през седмицата или събота и неделя.Ако сме 2 или 3 цената е 6 лв/час ,минимум  се плащат 10 часа при записване , а по нататък по преценка продължаваш.Ако има някой желаещ може да ми пише на лични.

# 115
  • UK
  bigdance2ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕНИ И ОТ МЕН. МНОГО ДА СЛУША МАМА И ТАТИ.  bigdance2

newsm10

мама21 всичко което си купиш за къпане и обличане на бебето си остава при теб... всяка сутрин подготвяш всичко необходимо което исаш да сложат на детенце и го слагаш в кошарката при бебенце о когато го взимат взимат и нещата  Peace

# 116
Някоя мама ще напише ли новия адрес на кабинета на Гамишев и Мърмърова че май само аз не ги знам?
А за козметиката в родилното-аз раждах 2005г и слагаха от моите си памперси на бебето ми,а на втория или третия ден дойдоха две лелки и в един кашон ни казаха да си оставим олиото и сапуна,дотогава не ги искаха,а като идваха да мият бебоците си носиха един сапун и едно олио.аз носих на джонсън,но в крайна сметка тогава не миеха моето бебе с моята си козметика а с обща,а и клечките за уши също ги оставихме в кашона.Сега може би е по-различно.Тогава още в магазина ме посъветваха да си купя за болницата по-евтини неща,защото ги оставям там.

# 117
  • Бургас
Здравейте,
Райна мен също много ме боли кръста, така че моля те да ми кажеш какво ти изписа Гамишев, за да помоля и моя доктор да ми изпише.
Благодаря

# 118
  • На морето!
kloie, welcome
Херелина,магазина се намира по пътя за Немската гимназия,до 1ва поликлиника,в една нова,голяма,оранжева кооперация,доста е голям и лесно ще го забележиш.
Намерих бодита на по-сносни цени в магазините "Тема".Дори имаше разпродажба в единия,майка му купи мн сладък анцунг-долничка и горничка с качулка за 9лв.100% памук!
Снежи,да по здравна каса си работи.
Дени,адреса е:ул.Цар Симеон 82,зад един голям мебелен магазин."цар Симеон4 е бившата Републиканска,номер 82 е точно на ъгъла на Гурко и Републиканска.
Лекси,хапчетата се казват Неуробекс,представляват витамин Б комплекс и се приписват и при кожни заболявания,акне и плексити.Питай доктора си все пак.

# 119
  • Burgas, Bulgaria
Честит Рожден Ден на Дени и от мен   Gift

Благодаря ви за отговорите аз вече съм напълно готова днес изгладих всичко -взех бодита. за отгоре ританки +жилетка имам 5 такива комплекта + 3 цели гащеризончета.Оказа се че не съм взела ръкавички и шапчици ама утре ще я свърша тази работа че не мога да мръдна толкоз са ми отекли краката.Говорих с Иванов даже и ми каза утре да отида да си пусна пак урина че да не се е появил белтък.Направо като сляза в банята горещата вода ми действа все едно краката ми се изгорели.така ми се ще някое магическо хапченце от което да ми отслабнат крачетата-приличат на прасешки джюланчета.
Има едно -фурантрил  newsm78 ама дали може да се пие.

Общи условия

Активация на акаунт