БУРГАЗЛИЙКА ли си - то е ясно, умна си и тъй прекрасна!

• 11 523
  • 308
  •   1
Отговори
# 90
ЧРД НА АЛЕКСАНДРА !!!! newsm59 Tada bdbaloni
Да ви е жива и здрава и все така лъчезарна !!!!!!

Днес ако е имало среща на обед се радвам за вас и завиждам малко Mr. Green,но имам много работа тези дни .Нека се стопли още и ще излезем с децата .Пък и сега има някакъв гаден вирус -грипче някакво и града гъмжи от варицела.

# 91
  • Burgas, Bulgaria
Мами дето сте раждали скоро да питам
-Нещата за бебо при вас ли стоят щото ми казаха че може и да не ползват моите памперси и козметика.Аз днес купих всичко останало ама ако ще ми ползват други неща да взема по-простички че сапуна и олиото  дето взех са си цифра.

# 92
Мами дето сте раждали скоро да питам
-Нещата за бебо при вас ли стоят щото ми казаха че може и да не ползват моите памперси и козметика.Аз днес купих всичко останало ама ако ще ми ползват други неща да взема по-простички че сапуна и олиото  дето взех са си цифра.
И аз така бях чувала ама не! Всичко каквото си занесеш си остава при теб и се ползва само от твоето бебе ...

# 93
да почерпя за Дени който има ден ден

# 94
Честит ти рожденик, Цачи! Да ти е жив и здрав!
Пожелавам му безгрижно и щастливо детство!
Весело изкарване на празника!

bdbaloni

# 95
  • Бургас / Славейков
Честит рожденник на Цачи .Много радост, щастие и късмет .Весело и щастливо детство.

# 96
  • у нас
Честит ви рожденик, Цачи!!! Да е жив и здрав, и много да ви радва!!! newsm67 nbirthday  ura

# 97
  • Бургас
Добро утро,
Честит рожденик, да е жив и здрав!
Хубав ден Ви желая!

# 98
  bigdance2ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕНИ И ОТ МЕН. МНОГО ДА СЛУША МАМА И ТАТИ.  bigdance2

# 99
  bouquet честит рожденик на Цачи! Щастливо детство и красиво бъдеще !   bouquet

# 100
честитo на рожденника  bouquet

# 101
  • На морето!
Ч.Р.Д. на малкия сладур!Да е жив и здрав и много щастлив!
За казметиката в родилния дом знам,че после се оставя там и затова ме посъветваха да си взема по-евтинка.Аз за вкъщи ще взема Себамед,а за родилния дом Бюбхен-има в малки разфасовки и в големи.Не знам каки ще взема,ако са малки дали ще ми стигнат? newsm78
Памперси си взех пакет с 24бр от 3 до 6 кг,защото бебока явно няма да е под 3  Grinning
Взех си и чаршафите за еднократна у-ба,в аптеката ги продаваха само пакети по 20бр,а за родилния ще ми трябват само 5,но другите ще ги оползотворя в къщи,накошарката например
Вчера бяхме на преглед-вече е 2100гр. и си имаме снимка на мъжкия атрибут  Mr. Greenтаткото много се кефи.Всичко при нас е ок,таза ми бил достатъчно голям и нямало да има проблем за нормално раждане! PeaceГамишев ми препоръча когато започнат контракциите да си взема Спазмалгон,можело да се взимат максимум 4 за 12 часа,но много помагал за първите болки.Преписа ми и хапчета за кръста и вече ще мога да си се разхождам на воля  Heart Eyes
Отчетох се и ве пожелавам слънчев ден и много усмивки!  bouquet

# 102
  • Бургас
Честит рожден ден на малкия мъж  newsm59 Много да слушка мама  smile3541
Райна честита ви снимчица, и ние си имаме снимчица и мисля да я сложа като wallpaper на десктопа да и се радва татито  Mr. Green Нищо че на мама и излезе стресница от новината за поредния мъж  ooooh!

# 103
  • вкъщи
райна ,в новия кабинет ли те прегледа гамишев.а  в кои дни е там знаеш ли,аз все отлагам,ама в понеделник вече ще си запиша час,че цял месец не съм ходила.

# 104
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИЯ ПАЛАВНИК НА ЦАЧИ!!! Да е много здрав и щаслив и да радва и слуша мама!!!

Райна вчера и аз бях при Гамишев (за сефте) да не сме били по едно и също време, че като не се познаваме... Аз докато чаках имаше и други момичета и само си мислех дали някоя не е от форума. Ама така е като не познавам никоя от вас. Затова ще гледам на следващата среща да дойда.

Хубав ден на всички!!!  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт