БУРГАЗЛИЙКА ли си - то е ясно, умна си и тъй прекрасна!

• 11 546
  • 308
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Мами,може ли някой да ми препоръча свестен фризьорски салон.Омръзна ми да си правят експерименти с косата и прическите ми.Досега не съм случила на нито един .Направо незнам,кога някой ще ми оформи косата така ,че да се харесам  SadИмам предвид да се съобрази с косата ми това,че е чуплива,с формата на лицето ...абе май искам прекалено много Wink

# 151
  • Бургас
   bigdance2  Честит празник на Веселушка ! Много радост и вастроение !  bigdance2

# 152
   bigdance2  Честит празник на Веселушка ! Много радост и вастроение !  bigdance2

Честито и от мен! Срамота днес се видяхме, а не знаех че има празник

# 153
  • у нас
Честит Рожден Ден на Веселушка!!! Много положителни емоции и мноооого любоввв!!!

# 154
Честит Рожден Ден на Веселушка!!! newsm51  bigdance2  ura newsm67 newsm59 nbirthday

# 155
  • Den Haag
Къде се намира магазин Бамболино?

# 156
  • На морето!
Ч.Р.Д!пожелавам ти да имаш по много от всичко,което ти си пожелаеш!
Бътърфлай,Бамболино се намира в К-с "Зорница",до Първа п-ка,по пътя за Немската/Английската гимназия.На първия етаж на една голяма,оранжева,нова кооперация точно с/у входа на линейките.
Клои,и мен ме вълнува въпроса с Фризьора  HugДано някой ни препоръча неговия.Аз имам същите изисквания + още едно-като кажа,че искам да ми подстриже съвсем малко имам впредвид 2-3 см,а не да ми променя прическата и да ми скъсява косата до раменете! #Cussing out

# 157
ЧЕСТИТООООООООО

# 158
Веселушка, честит рожден ден!
Желая ти да си много здрава, щастлива и обичана!
Весел празник!

# 159
Здравейте, сладурки! Grinning
Ще ме приемете ли във вашият бургаски отбор? Редно е да се представя. Родена съм и съм живяла 25г. в Бургас. Т.е. до момента, в който не се омъжих. Съпругът ми е от Стамболийски, едно малко градче до Пловдив и сега живеем там. Но аз съм си и по сърце и душа бургазлийка, това е родният ми град. Тук завърших Руската гимназия, а после и ВХТИ-то (сега се води просто Бургаски университет). Имам две пронцеси. Ще се радвам да съм част от вас. Бургас ужасно ми липсва. Винаги се връщам с удоволствие там.

# 160
  • Den Haag
Благодаря Райне  bouquet  bouquet  bouquet

Имам ли мами които се разхождат по главната и морската градинка? Аз по цял ден обикалям с количката,като е слънчево времето, може да се засечем и да се запознаем, ще ми е приятно  Blush.

Добре дошла mari_anka   Hug

# 161
  • Бургас
Butterfly и аз съм  като теб-даже и днес не пропуснах, ще се радвам да се запознаем!

# 162
Butterfly, благодаря за топлото посрещане! Hug Стана ми много приятно. Grinning
Ще ме извините, че временно няма да мога да се включвам адекватно в темите ви за разговор, че ще съм в процес на опознаване. Laughing "Познаваме" се само с Мамичка Яничка, защото пише в темата на септемврийките, чийто член съм и аз. Grinning
Някъде в края на април, началото на май, планираме да погостуваме на мама в Бургас и ще се радвам да се запознаем. Grinning
Наближава време да къпем бебката. Добре, че майка дойде да ми помогне малко, че в събота ми предстои сериозна защита, а с тези две зверчета у дома Heart Eyes трудно се учи.

# 163
  • Den Haag
Butterfly и аз съм  като теб-даже и днес не пропуснах, ще се радвам да се запознаем!
И аз ще се радвам, само да не вали ние сме на вънка, минавам взимам кухнята и почвам обиколките.

# 164
Благодаря на всички за пожеланията! Hug

Общи условия

Активация на акаунт