БУРГАЗЛИЙКА ли си - то е ясно, умна си и тъй прекрасна!

• 11 523
  • 308
  •   1
Отговори
# 180
Някъде в Лазур оправяли цифрови апарати.
Ние в Магазина сме дилъри на 3 марки /Олимпус, Никон и Бенк/  фотоапарати но не са Кодак.
Ще ти пиша точно къде се намира. Само трябва да питам дистрибутора ни за адреса.
И аз ще ходя за моя там че нашите не оправят Сони. Пък не ми се ходи с големия фотоапат,
не мога да си го побирам в дамската чанта.

Ти как си-?

# 181
  • Бургас
Здравейте,
тук в офиса нямам снимка, а и не помня дали се снимах, но ако нямеря нещо, ще пусна.
Хубав ден!

# 182
  • Бургас
Благодаря Райне  bouquet  bouquet  bouquet

Имам ли мами които се разхождат по главната и морската градинка? Аз по цял ден обикалям с количката,като е слънчево времето, може да се засечем и да се запознаем, ще ми е приятно  Blush.

Добре дошла mari_anka   Hug
и аз

# 183
 Катка, ела на срещата, ще ти оправим настроението!

# 184
Ей момичета ...много искам да дойда и аз..ама пусто проблеми ,край нямат .
Много съжелявам ,че ще пропусна и тази среща...

# 185
Здравейте милички! Вече сме си вкъщи и се гледкаме.
Черпя ви виртуално за моя Мъж( а чакахме Мома Simple Smile  ) -Ивайло 2900,48 см последно baloni mamma Popcorn  party023 smile3541
Благодаря на всички за хубавите пожелания!
Секциото не мина така както го планирахме, но незнам дали да разказвам,че да не изплаша чакащите майчета. А пък и бебо ме търси  Joy,нали знаете как е - живот на 3 часа.
По късно,ако мога пак ще се включа. Поздрави и целувки на всички, не можете да си представите как се радвам,че съм отново сред Вас!

# 186
хайде madlen разказвай, че ми е интересно и съм решила следващия път да е секцио

# 187
Мадлен, добре дошла отново при нас! Още веднъж много, много здраве и късмет на Ивчо! Надявам се вече да си добре след секциото.

За срещата......гласувах за петък, но няма да мога да дойда, защото ще ходим за 10 дена в Стара Загора при свекървата. Съжалявам, че ще пропусна събирането. Hug

# 188
  • Бургас
Добре дошла Мадлен и да нямаш много безсънни нощи   bouquet
Хайде разказвай никого мисля не плашиш, аз съм преживяла едно секцио и знам че не е розово после  #Crazy

# 189
  • Бургас
Мадлен, честита ти мъжка рожба! Да ти е жив и здрав!
А на теб пожелавам месеците да вървят като по вода и да не  усетиш кога ще порасне малкото зайче!
И аз чакам новини за секциото, защото доки иска да ме планира за такова. Така че няма да ме уплашиш. Все пак искам да съм информирана, дори и страшничко да е!
Хубав ден ти желая

# 190
добре дошла отнаво Мадлен   bouquet
чакаме да разкажеш как е минало раждането  Grinning

# 191
Разгледах снимките, коитоC-3PO е публикувала и се оказа,че те познавам.Привет, ние живеем в един и същ квартал и сме учили в едно и също училище!Дени е голям сладур! newsm07
Мадлен, честита ти радост!

# 192
  • Den Haag
Днес разходката се провали ама тези дни ако решите свиркайте, аз съм на среща. Само разходки ми дай  Hug
rose_madder и kalka хайде и вие като решите казвайте, да се видиме  Flutter

# 193
  • Бургас
Добре дошла Мадлен Желая ти бързо въстановяване след секциото.Честито бебче . Да е живо и здраво и много да ви радва. Разкажи все пак как  за твоите изживявания в болницата. Аз също раждах секцио.

# 194
Здравейте милички! Вече сме си вкъщи и се гледкаме.
Черпя ви виртуално за моя Мъж( а чакахме Мома Simple Smile  ) -Ивайло 2900,48 см последно baloni mamma Popcorn  party023 smile3541
Благодаря на всички за хубавите пожелания!
Секциото не мина така както го планирахме, но незнам дали да разказвам,че да не изплаша чакащите майчета. А пък и бебо ме търси  Joy,нали знаете как е - живот на 3 часа.
По късно,ако мога пак ще се включа. Поздрави и целувки на всички, не можете да си представите как се радвам,че съм отново сред Вас!

Хехеее, прибрахте юнак Ивайло в къщи! Simple Smile
Майка ти и свекърва ми се познавали бе момиче! Simple Smile
Тъкмо бяхме на гости майка ти като звънна да се похвали, че е станала баба ... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт