БУРГАЗЛИЙКА ли си - то е ясно, умна си и тъй прекрасна!

• 11 544
  • 308
  •   1
Отговори
# 225
  • Den Haag
lexy ще изчакам за мобилния и телефон, когато можеш да ми го напишеш   bouquet

fineti леле Стоянчо много пораснал, не можах да го позная на снимката  Hug. Браво на малкия юнак  Grinning.

# 226
За Колева едно "За" и от мен  Peace

# 227
  • Бургас
Ами беше Мърмарова в кабинета ама имаше някой вътре и не изчаках да я попитам че имам да пиша едни сметки, после пак ще мина да питам.

# 228
май няма и аз да идвам ако не намеря кой да гледа калпазаните  newsm78

# 229
  • у нас
Да напомня:

Беседи и консултации на Сергей Кузнецов

Ще се проведат кратки встъпителни беседи (от 18 до 20 ч., вход 10 лв), на които Сергей Кузнецов да разкаже за своите методи и да демонстрира възможностите им, така че хората да се убедят в ползата от обучението, по градове както следва:

- в Бургас - 17 април (като част от двудневния семинар)
Личните консултации със Сергей Кузнецов ще се провеждат по градове, както следва:

- Бургас: 17 и 18 април

Консултациите са само след предварително записване. Продължителност - 90 минути (час и половина), цена - от 40 до 50 лв. според сложността на случаите

Днес ще е прекрасен ден само за разходки. Приятни разходки от нас, може да се засечем с някой по улиците. Laughing

Относно кожен лекар - добър - др Джелебова - втора п-ка, др Капкова - св.София

# 230
  • Den Haag
Момичета благодаря ви за помощта за кожния лекар.  bouquet

# 231
А някой знаели защо няма вода в Славейков #Crazy

# 232
  • На морето!
Момичета,утре е поредната лекция на "9 месеца"Кой ще ходи освен мен?Ако искате да се уговорим да отидем в 9ч и да си побъбрим на по кафе докато започне. PartyТемата ще е "Следродилен период",а презентациите ще са на Панадол и Гербер.
Мама21,скъпо ли работи твоя фризьор?Колко по-рано трябва да си запазя час?Аз искам той да ми измисли някаква прическа,че косата ми е много особена. Confused

# 233
А някой знаели защо няма вода в Славейков #Crazy
Не знам. Ние имаме.

# 234
Аз съм за лекцията на 9 м ако искаш д не е в 9 то4ноно към 9 15 да се 4акаме до колкото знам рени и тя ще идва .

# 235
Здравейте , момичета Simple Smile
И аз смятам да дойдане лекцийката , от колко часа започва и къде , предполагам в Джърси нали ? Но и аз ще дойда за кафенцето , че да не закъснея за лекцията Simple Smile
fineti честита пита на малкия , наистина доста е пораснал , да е жив и здрав Simple Smile
На Мама21 и пожелавам леко раждане и скоро да гусшне малката мишка  Hug

# 236
  • Бургас
И аз искам на лекцията, ама трябва ли да се записваме предварително че може да не успея да избягам от работа  Mr. Green Къде да ви намеря ако успея да дойда?  newsm78

# 237
  • На морето!
Ако искате да се чакаме в 9.15 пред Джърси.
Шушончето,лекцията продължава до 11.00-11.30ч,дано успееш да се измъкнеш за толкова време от работа  Mr. Green

# 238
а може ли след лекцията да се присъединя към вас?
Мисля, че няма да мога да се домъкна към 9,30 часа.

Финети, честито мила. Нацелувай малкия Стоянчо от мен. Как ми се иска да го видя!
Мама 21 - Леко раждане

# 239
  • На морето!
а може ли след лекцията да се присъединя към вас?
Мисля, че няма да мога да се домъкна към 9,30 часа.

Финети, честито мила. Нацелувай малкия Стоянчо от мен. Как ми се иска да го видя!
Мама 21 - Леко раждане
Разбира се!  bouquetСамо дано е хубаво времето.Можем да седнем някъде на кафенце,на слънчице,че на мен ми е много трудно с разходките  Confused

Общи условия

Активация на акаунт