💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Любов и сълзи /Тема 50/

• 44 440
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте! Nature Sparkles

Nature Dizzy Ханде и "Любов и сълзи"

Nature Dizzy Керем и "Сърцебиене"

Мира, Hug за песните на "Creedence Clearwater Revival"! Heart Exl "Have You Ever Seen The Rain" - любима! Еххх! Heart Eyes

# 91
Ханде е последвала страницата на сериала " Любов и сълзи" в Инстаграм

Дано скоро си намери някой , който да я обича, цени и подкрепя.

# 92
Инфо:
Ханде е на 1-во място Simple Smile
Според най-голямата турска агенция за измерване и проучване на рейтинга в социалните медии #MevcurrentInformation Data, най-обсъжданите актриси на седмицата (20-27 август 2025 г.)

Simple Smile
Керем е на 5-та позиция Simple Smile
"Според най-голямата турска агенция за измерване и проучване на рейтинга в социалните медии #MevcurrentInformation Data, най-обсъжданите актьори мъже на седмицата (10-27 август 2025 г.)"

Simple Smile
Нашите хора на са 2-ро и 8-мо място: Simple Smile
"Според данни на #MevcurrentInformation от най-голямата агенция за измерване и проучване на рейтинга в социалните медии в Турция, най-любопитните и обсъждани продукции преди новия сезон (16 август - 27 август 2025 г.)"

# 93
Вижте на какво попаднах:
Човек работещ за Elle Turkey:
"Още в самото начало, на церемонията по награждаването на списание Elle, която също беше на тема земетресение, Ханде получи награда за корицата си, посветена на земетресението, не само че дори не беше гост, но и не беше поканена заради Арзу Сабанджъ, която беше в журито. Всички знаят това, кой знае какво още е правила. Мълчахме, за да не се разстрои Ханде, и това ми остана в паметта."

# 94
Вижте на какво попаднах:
Човек работещ за Elle Turkey:
"Още в самото начало, на церемонията по награждаването на списание Elle, която също беше на тема земетресение, Ханде получи награда за корицата си, посветена на земетресението, не само че дори не беше гост, но и не беше поканена заради Арзу Сабанджъ, която беше в журито. Всички знаят това, кой знае какво още е правила. Мълчахме, за да не се разстрои Ханде, и това ми остана в паметта."

Айде няма нужда. Мълчали да не се разстрои Ханде. Може и някой да повярва. Сега като го изпляскат няма ли още повече да се разстрои? И не знам защо считат, че вече е безопасно да вадят кирливите ризи на Арзу. Жена, бранеща семейството си (както го разбира) с недостойни средства.  
Да не говорим, че не е ясно - Арзу ли е помолила/намекнала да не канят Ханде или някой се е престарал да се мазни. Не знам Ханде на какво се е надявала, че му даде на Хакан шанс точно две години повече, отколкото заслужава.

Като разсъждавам все по-вероятна ми се струва версията Арзу да ревнува от последните успехи на Ханде в света на модата. Прави колекции за брандове бижута. Вдигна рейтинга на рекламираните от нея марки. Факт е, че без Ханде Сабанджиите нямаше и да помиришат присъствие на лично тържество на Ели Сааб. Въпреки всичките си пари.

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 14:16 от dariVale

# 95
Много неща ще започнат да излизат за фамилията Сабанджъ. Включително и за внучката на дядо.
Жалко, че нашите двама герои се замесиха с тях.

# 96
Здравейте! Flowers Hibiscus

Много ми бяха симпатични като двойка, но сякаш имаше наченки напоследък, че се случва нещо. Първо че Ханде скоро не беше пътувала сама със семейството си на почивка. Но другото, което ми направи впечатление е сватбата в Ливан и колко не на място стоеше Хакан до нея. Като изтърсак въпреки произхода му. Ханде блестеше и обираше вниманието и погледите. Хакан чакаше тя да го представи. Няма да ви търся клипове, не ми е идеята да им човъркам отношенията.
Щом така е преценила Ханде, така е трябвало. Нека мине бързо този неприятен етап и да се фокусира върху работата си. Ухажори много ще има.

# 97
В Туитър се върти, че от няколко дни има разрив и в отношенията между Керем и Мелиса Сабанджъ. Причината е  Хиба Абук, с която Керем си е допаднал.
Затова и Мелиса последните дни избягва да му хареса публикациите в Инстаграм 😎

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 14:39 от tina-latina

# 98
Кой от двамата си е допаднал с Хиба Абук? Grinning
Още един сериал изкара постер за новия сезон, само нашите спят дълбок сън.
Повтаря се историята покрай ДЧ май. Уж различни продуценти, различни канали и накрая...

# 99
Сега ще се редактирам, да не стават грешки 😉😎
Кой от двамата си е допаднал с Хиба Абук? Grinning
Още един сериал изкара постер за новия сезон, само нашите спят дълбок сън.
Повтаря се историята покрай ДЧ май. Уж различни продуценти, различни канали и накрая...

# 100
Тини, а коя е Хиба Абук? Това поредната испанска заигравка на Керемчик ли е? Гледам, че има снимки с две деца, на някои е и с мъж?

# 101
Вихи, и аз сега тъкмо това проверявах:

10 бързи факта за Хиба Абук ( инфо от Интернет)
Име: Хиба Абук
Възраст : 38 години (от 2024 г.)
Рожден ден : 30 октомври
Зодия : Скорпион
Височина : 5 фута 7 инча (1,65 м)
Националност : Американски
Професия : Актриса
Семейно положение : Разведена
Заплата : В процес на преразглеждане
Нетна стойност : 5 милиона долара
Абук беше омъжена за марокански футболист Ахрафи Хакими . Имат двама сина - Амин и Наим . През март 2023 г. Абук обяви развода им.

Лайква и коментира публикациите му в Инстаграм 😎

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 15:21 от tina-latina

# 102
Ясно, както предположих - поредната заигравка. Ейййй, няма да се кротне нашият човек и това е. Никакви поуки не си е взел от аферата със Стефани.

# 103
Може пък да са само слухове и клюки и всичко да си е наред между Керем  и Мелиса.

Истината не е понесла на Арзу, заминала е за чужбина.

# 104
В Марбея Керемчик се е позабавлявал с Хиба.
Няма дим без огън и явно снахата за това се е ядосала.
Напразно полагаше усилия да се сближи със сестра му.

Общи условия

Активация на акаунт