💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Любов и сълзи /Тема 50/

• 44 427
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Тази също.
"Обратно там, където тече хладната вода…"

# 76
Ханде и Баръш са в пресата с новия си проект

# 77
Ново:
Адба обяви кои са най-популярните актьори на екрана за периода 20-26 август. Керем тази седмица е на 7-ма позиция Simple Smile

Sparkling Heart

# 78
Новина от днес:
Хакан Сабанджъ снощи е бил на рожден ден на негов приятел. Изобщо не е бил тъжен или разтроен. Употребил е много алкохол.
 Според неговите приятели, които са присъствали на партито – било му мъчно за Ханде, още имал чувства към нея, но предпочитал парите и да си запази привилегиите, които те му осигурявали.
Ако избере Ханде и сериозно обвързване с нея, Арзу го е заплашила да го леши от всичко, да му спре парите и да се наложи да си търси квартира.
Какво е предпочел е очевидно.

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 21:10 от tina-latina

# 79
Жалко, че Ханде загуби три години във връзка без перспектива.

# 80
ID İletişim, агенцията, в която работи Ханде, публикува сърцераздирателно писмо от Айше Баръм...

Скрит текст:
Затворено поправително заведение "Мармара", 27.08.2025 г.

Аз съм Айше Баръм,

Това писмо не е зов за помощ, а призив към съвестта. През януари 2025 г. беше създадена фалшива самоличност под името Айше Баръм в резултат на организирана клеветническа кампания, започната от анонимни потребители в социалните мрежи. Работя като мениджър на актьори от 23 години. Винаги съм си вършила работата честно и в съответствие с професионалните принципи.

Бях арестуван по напълно безпочвени, необосновани и фалшиви обвинения, свързани с протестите в парка Гези, които се състояха преди 12 години. Впоследствие бях обвинен в извършване на особено тежко престъпление, свързано с тези събития, които бяха разследвани преди много години и с които по това време нямах никаква връзка. Аз обаче нямам нищо общо с тези обвинения и не съм извършил никакви престъпления. Невинен съм.

При първата ми жалба съдът разпореди условното ми освобождаване до съдебния процес. Бях арестуван отново след протеста на прокуратурата и вече 213 дни съм в килия, лишен от свободата и правото си на здравословен живот, без да разбирам защо всичко това ми се случи.

Заболяванията ми са потвърдени от официални доклади, издадени от Държавната болница Силиври, Болницата по гръдна и съдова хирургия „Истанбул Мехмет Акиф Ерсой“ и Градската болница „Башакшехир Джам“ и „Сакура“. По време на задържането ми прекарах шест прогресивно влошаващи се сърдечни заболявания, две мозъчни аневризми, които бяха оперирани със стентиране, а нова аневризма, развила се през този период, ме постави в животозастрашаваща ситуация с внезапна смърт. Освен това загубих 30 килограма по бърз и нездравословен начин, което доведе до тежко влошаване на мускулите, и загубата на тегло продължава.
Всяко от моите заболявания носи риск от внезапна смърт, а тежкото ми тревожно разстройство и паническите атаки, които се развиха в затвора, увеличават този риск. През последните три месеца загубих съзнание шест пъти, което е признак за прогресията на сърдечното ми заболяване.

Както докладът на болница „Башакшехир Чам“ и „Сакура“ от 2 юли 2025 г., така и докладът на Научния комитет на Турската медицинска асоциация от 14 август 2025 г. ясно показват, че условията в затвора и самият процес влошават тези заболявания и че съм изложен на риск от внезапна смърт. Експертите подчертават в своите доклади, че лечението и дори прегледите, необходими за лечение на моето сърдечно заболяване и мозъчна аневризма, носят сериозен риск от смърт и инвалидност, дори в центрове, оборудвани с модерни технологии. Поради това те подчертават спешната необходимост да се признае правото ми да бъда лекуван от лекарите, които съм избрал, за да се откажа от живота си безболезнено.

Единственото ми желание е да защитя правото си на живот. Ако загубя живота си в затвора, когато мога да бъда съден без арест, кой ще носи отговорност? Това е фундаментален въпрос, който трябва да бъде зададен от правна и морална гледна точка. Изисквам животът ми, отнет от мен чрез несправедлива клевета, да бъде върнат. Изисквам бързо възстановяване на справедливостта и предавам гласа си на съвестта на народа. Искам да ЖИВЕЯ, без да губя вяра в държавата и справедливостта си.

Айше Баръм

Днес турски актьори и много известни личности стартираха хаштага #AYSEBARIMSERBESTBIRAKILSIN (АЙШЕ БАРЪМ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОСВОБОДЕНА)

Тина, Flowers Hibiscus радвам се, че "Сърцебиене" ще се излъчва в неделя. След като "ИВИ" са го закупили, ще процедират, както с "Далечен град". Ще има руски превод в деня на излъчването. Така ще можем да гледаме и двата сериала в реално време.

Тина, Кате и Дари, Flowers Hibiscus отговарям ви с едно мнение, което обобщава ситуацията:
"Семейство Сабанджъ имат само пари на ума си, иначе синовете им нямаше да са правили толкова много грешки в живота си, а майка им е абсолютно безсрамна дама, която се мисли за Кралицата на Вселената. Да видим как ще се държи Хакан сега, след като се раздели с Ханде. Ханде ще преживее раздялата, тя отдавна е готова за това, като се има предвид отношението на Арзу към нея от самото начало на връзката им, а Хакан очевидно има слаб характер, ако майка му и семейството му са могли да го огънат наполовина, ако той все още няма собствен бизнес и зависи от финансовите инвестиции на семейството, тогава не струва и стотинка, след като е доживял до 33 години и седи на джоба на баща си. А Ханде е самодостатъчна жена, тя не зависи от никого и може да се издържа сама, от нея Хакан е трябвало да се научи как да се грижи сам за себе си и да не зависи от родителите си."

Представете си как Хакан се опълчва на майка си и отива да моли Ханде да го приюти, защото е бездомен и безпаричен! До вчера живял и се чувствал като господар и заради любовта да се откаже от всичко това! Няма вид на романтик. При всички случаи големият губещ е Хакан, защото освен Ханде, ще загуби и себеуважението си. Жалко за пропилените три години на Ханде, наистина! Дано да бъдат добре научен житейски урок. Experientia est optima rerum magistra, или "Опитът е най-добрият учител". Взема скъпо, но обяснява добре.

Керем беше публикувал "Where the cool water flow". Това е от текста на песента на Creedence Clearwater Revival - Green River:

Скрит текст:
Well, take me back down where cool water flow, y’all
Let me remember things I love, Lord
Stoppin' at the log where catfish bite
Walkin' along the river road at night
Barefoot girls dancin' in the moonlight

I can hear the bullfrog callin' me, aw
Wonder if my rope's still hangin' to the tree, aw
Love to kick my feet way down the shallow water
Shoo fly, dragon fly, get back to mother
Pick up a flat rock, skip it across Green River
Well

Up at Cody's camp I spent my days, Lord
With flat car riders and cross-tie walkers
Old Cody Junior took me over
Said, "You're gonna find the world is smolderin'
And if you get lost, come on home to Green River"
Well

Come on home

Любимата ми песен на тази група е Have You Ever Seen The Rain:

Скрит текст:
Someone told me long ago
There's a calm before the storm
I know, it's been comin' for some time
When it's over, so they say
It'll rain a sunny day
I know, shinin' down like water
I wanna know, have you ever seen the rain?
Comin' down on a sunny day
Yesterday, and days before
Sun is cold and rain is hard
I know, been that way for all my time
'Til forever on it goes
Through the circle, fast and slow
I know, it can't stop, I wonder
Yeah!

# 81
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 82
Здравейте, 🌞

Само за информация, Хакан е премахнал общите им снимки с Ханде от Инстаграма си.

Хубав ден на всички 😃

# 83
Добро утро, момичета!☀
Mira07,🌺 благодаря за обстойните анализи на ситуацията около Ханде. Аз съм на същото мнение като теб относно Арзу.
Из фенските акаунти се коментира, че снимките от последния пост на Керем са стари и задават въпроса: с какво Керем ще ни изненада в следващия пост и защо публикува стари снимки.
Също се коментира, че тази снимка е правена от Ханде.

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 17:48 от Vi_hi

# 84
ВиХи, не са чак толкова стари снимките. От посещението му в Марбея са ( 8-10 август).
Снощи бяха пуснали снимка ( явно на някой телефони има такова приложение), кога е направена и кога е качена в соц. мрежи дадена снимка. И на тях се виждаше, че са от него период 😃
Но коментират, че Мелиса С. се бави с лайка 😉

# 85
Тини, някои са още по-напред в конспирациите 😄😄😄

# 86
ВиХи, честно казано за мен този кораб е отплавал вече....

# 87
Stuck Out Tongue Winking Eye

Sunglasses Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses

Скрит текст:

# 88
Миси, 💐 😂

# 89
Тини, аз за това написах, че са конспирации. Но да си призная, че нищо не би ме учудило, дори и това да се появят отново заедно някъде.

Общи условия

Активация на акаунт