💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Любов и сълзи /Тема 50/

• 44 442
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
От сета на Сърцебиене

И от официалния профил на сериала в Туитър

# 106
Здравейте, мили момичета, Flowers Hibiscus

Миси, Flowers Hibiscus много ме развеселиха твоите колажи! Безкрайно благодаря, че ми оправи настроението!
Точно така трябва да реагира човек в подобни житейски ситуации - с хубаво чувство за хумор и самоирония.

Дилеми, Flowers Hibiscus радвам се, че и на теб ти е любима "Have You Ever Seen The Rain". Явно имаме хубави спомени на тази песен.

Слънчице, Тина, ВиХи, Дари, Flowers Hibiscus ще ни бъде още по-интересно в кого ще се влюби, как ще се развиват събитията около работата и личния ѝ живот. Всичко най-хубаво и вълнуващо тепърва предстои за Ханде! Как беше, когато затвориш една врата, имаш нови избори безброй!

За Керем и Хиба Абук си мисля, че може да са станали просто добри приятели и затова тя да лайква постовете му. Ще се разбере със сигурност при тези фенове - детективи.

Това не знам дали сте го поствали, но ми стана интересно:
От Internet Movie Database (IMDb), платформа, известна с класирането на филми, драми и уеб сериали, както и информация за личности в развлекателната индустрия.
В списъка с десетте най-красиви актриси за 2025 и 2026 г., IMDb класира Хания Аамир на шесто място в света.
На десето място е турската актриса и модел Ханде Ерчел, която се радва на значителна популярност благодарение на филмите си.
Холивудската актриса Амбър Хърд се класира на девето място, актрисата и продуцент Ема Уотсън на осмо, а Анаде Армас на седмо.
Боливудската актриса Крити Санон, единствената индийска звезда в списъка, се класира на пето място.
Южнокорейската актриса Нанси Макдоноу се класира на четвърто място, китайската актриса Дилраба Дилмурат на трето, а американската актриса Шален Уудли на второ.
35-годишната австралийска актриса Марго Роби оглави списъка.

# 107
  • София
https://x.com/Carpintitvdizi/status/1961036172425117766

"Поглед към светът на "Сърцебиене" " Misc Alarm Clock

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 19:20 от Dilemi

# 108
Керем от днес.

# 109

Публикувано в авторската колонка на Бюлент Джанкурт, журналист във вестник „Сабах“

Четвъртък, 28 август 2025 г.
БЮЛЕНТ ДЖАНКУРТ
Тя избяга от Турция с най-малкия си син!

Арзу Сабанджъ, която беше обвинена в раздяла с двугодишната романтика на Хакан Сабанджъ и Ханде Ерчел и беше сравнявана с „лошата майка“ от стари турски филми, напусна Турция!
Арзу Сабанджъ, която се сблъска с порой от критики и беше обвинена, че „не смята сина си за достоен и го разделя“, напусна страната вчера с най-малкия си син Керим. Арзу, за която чух, че не е говорила с никого по този въпрос, изглежда е избрала най-малкия си син Керим Сабанджъ за свой довереник.
Когато приятелка ми изпрати снимка на Арзу и сина ѝ, седнали сами във ВИП салона на летище Истанбул вчера, я попитах за снимката. Арзу искаше да прекара няколко дни в чужбина с Керим, за да сподели чувствата си и да се дистанцира от критиките за „лошата майка“, които в момента се разпространяват в Турция. Да видим дали Арзу Сабанджъ ще изчака този въпрос да се реши в чужбина или ще се върне и ще се опита да се оправдае, като даде изявление.

P.S. Както писах по-рано, тя не очакваше такава вихрушка от защита на Ханде. Такива хора я гледат с пренебрежение и случилото се, изглежда, наистина беше изненада за нея, тя затвори коментарите в Instagram си във всички публикации...

Арзу сега челно ще се сблъска с "народната любов"! В момента, в който си отвори коментарите, ще бъде залята със справедлива критика.

"Както се казва, за каквото се бориш, това получаваш. Не вярвахте в такава любов и подкрепа от феновете към Ханде? Парите решават всичко? Любов и уважение не можете да си купите!"

Беше ми направило впечатление, че тя много харесва Ататюрк. Много често пускаше сторита и постове с него. Поведението и е точно обратното на това, което промени Мустафа Кемал Ататюрк. Той въведе равни права на жените, а според Арзу снахите ѝ не трябва да работят, а да бъдат "боса, бременна и до печката", както написа Любен Дилов-син. Той използва тази фраза, за да коментира избора, пред който е изправена една жена, а именно дали да бъде в тази роля или не.

По същият начин префърцуненото им висше общество наложи на Ясемин Йозилхан, приятелката на Керем, да не работи като актриса, а да стои вкъщи и да си гледа децата.

# 110
От екипа на сериала „Любов и сълзи“

От няколко дни  Ханде Ерчел не общува с никого по време на почивките между снимките на сериала. За да избягва журналисти отива с колата  директно до караваната си и после веднага се качва и си тръгва. Когато мисли,че никой не я гледа е тъжна и унила.

Когато я питаме дали е добре и има ли нужда от  приятелско рамо, се усмихва и казва, че е добре, но си личи, че и е тежко.

# 111
Трябва да отиде на място без интернет Арзу, за да избяга от коментарите за себе си.
Скрит текст:
Не мисля, че бяга от хората. Може би от семейството си. Писахте по-назад, че съпруга й е предупредил за възможния отзвук.
Нейното "послание" за невежеството и този, който те събужда не говори за мирно съгласие от страна на Хакан.Звучи като "не убивай вестоносеца". Интересно за какви ли грехове на Ханде е събудила Хакан от любовния му сън.
Лично аз в началото Хакан не го харесах - като външност и поведение. И до сега не го харесвам физически. Едва тези дни успях да определя на какво ми прилича - физиономия та му е като на плъх. С времето някак си свикнах. Той спря да е така дръпна покрай Ханде. Но според мен тя беше по-стараещата се във връзката и много сякаш искаше да им се получат нещата. Както описахте, че Хакан е седял неловко в страни на сватбата Ели Сааб, по същия начин Ханде изглеждаше в страни и не на място на няколко сватби и годежи в кръга на Сабанджъ. Така, че - пада му се.

Сега чакам с нетърпение следващия левент. Пък дано наистина да е строен, висок, да бъде запленен от Ханде и по-богат от Хакан. 🤣
Няма по-красиво отмъщение от щастието.

ПП Наистина в днешните снимки се виждат сенки под очите й и мрак в погледа.

# 112
Тина, Flowers Hibiscus също прочетох, че Ханде се е затворила в себе си и ми стана много болно и тъжно за нея. Всяка раздяла е голям стрес! Дано бързо да го преодолее! Работата ѝ ще я "измъкне".

Следях "Халка" в реално време и ми направи силно впечатление как Ханде "се събра" бързо заради работата си след смъртта на майка си.

"Разочарованието ми от Хакан ме остави онемяла, надявах се, че той ще има достатъчно смелост да се бори за любовта си. Но... момчето се оказа страхливец. Така че той не е героят на романа на нашата Ханде. Тя ще трябва да преживее отново подобно разочарование, което ѝ се е паднало на пътя. Слава Богу, че има работа - тя ще я разсее от проблемите на личния ѝ живот и ще ѝ помогне да осъзнае опита си, натрупан във връзката ѝ с Хакан."

Дари, Flowers Hibiscus "Сега чакам с нетърпение следващия левент. Пък дано наистина да е строен, висок, да бъде запленен от Ханде и по-богат от Хакан. 🤣 Няма по-красиво отмъщение от щастието."
Дано да се сбъдне бързо това, което си написала!

Четох някъде преди време, че майката на Къванч Татлату била много против жена му - дизайнерката Башак Дизер. Къванч, обаче, се ожени за Башак. Сега си имат момченце и дано винаги да бъдат много щастливи! Но Къванч може да си позволи да бъде самостоятелен и да не зависи от семейството си, докато за Хакан това не важи. Освен семейния бизнес, той няма други доходи.

Никога не съм разбирала родителския тормоз. Може би все още не разбираме и особеностите на мюсюлманския свят и структурата на семейните им отношения.

# 113
Вижте какво е лайкнала Мелиса Сабанджъ, май наистина има нещо...

# 114
Датата на излизане на „Çarpıntı“ е 7 септември, неделя.
Сериалът, в който участват успешните млади актьори Керем Бюрсин и Лизге Джемерт, Сибел Ташчъоглу и Дениз Чакър, се очаква с голям интерес. Освен ако няма промени в последния момент, премиерната дата е 7 септември, неделя.

Сериалът ще разкаже завладяваща история за живота на Асли (Лизге Джемерт), която претърпя трансплантация на сърце и нейното търсене на любов. Този проект се смята за един от най-амбициозните в новия сезон.

От Бирсен.

# 115
Страхотна новина!
Много се радвам, че няма да са в един и същи ден със сериала на Ханде и Баръш.
Датата на излизане на „Çarpıntı“ е 7 септември, неделя.
Сериалът, в който участват успешните млади актьори Керем Бюрсин и Лизге Джемерт, Сибел Ташчъоглу и Дениз Чакър, се очаква с голям интерес. Освен ако няма промени в последния момент, премиерната дата е 7 септември, неделя.

Сериалът ще разкаже завладяваща история за живота на Асли (Лизге Джемерт), която претърпя трансплантация на сърце и нейното търсене на любов. Този проект се смята за един от най-амбициозните в новия сезон.

От Бирсен.

# 116
Тини, мисля, че това съм го срещала доста отдавна, лайкнато от нея.
Може и да бъркам, но така като го чета, ми се струва, че съм виждала да го коментират в някои от фенските акаунти, които НЕ харесват Мелиса.

# 117
Не знам , ВиХи. 🫣
Излиза ми като ново, но не гарантирам за достоверност. Опитах се да намеря първоизточника, но към момента не успявам.
Това ми излезе от профил на Керемка в Туитър 😎
Тини, мисля, че това съм го срещала доста отдавна, лайкнато от нея.
Може и да бъркам, но така като го чета, ми се струва, че съм виждала да го коментират в някои от фенските акаунти, които НЕ харесват Мелиса.

# 118
Тини, знаеш, че аз съм ЗА това, че там е по-добре да приключи нещото, което наричат “връзка”. Това рано или късно ще се отрази на Керем така, както стана при Ханде. Моето мнение, че на Керем не му е там мястото.
Изобщо тази фамилия Сабанджъ и нейните сателити(внучки, братовчедки и тем подобни) влияе зле върху живота и на Ханде, и на Керем.
Така че бих се радвала, ако този пост е нов и тя го е харесала.
Ще се оправдае моето мнение, че дните във връзката им са преброени.

# 119
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт