Кой е вашият любим мол в София?

• 2 544
  • 41
  •   1
Отговори
# 15
България мол е най-новото ми откритие, не е претъпкан и вътре се диша, не е задушно като в другите молове.

Парадайс е претъпкан и наиситна е ад с кола. В него, Сердика, Дъ мол и Мола на Стамболийски винаги ми е задушно.

Ринг мол може и да е задушен понякога, но има заведения с доста приятни гледки към Витоша. Парк Център е до парка.

Не са точно молове, но от малките търговски центрове Галакси трейд център имаше потенциал, но почти няма магазини, а тоалетните са просто в ужасно състояние. В Скай Сити Център ми е много силно осветлението, иначе не е зле.

Ако някога закупим жилище в около НПМГ и Токуда вместо в Парадайс ще ходим в малко по-далечния Парк Център. Парадайс ми е противен.

# 16
  • София
И на мен Ринг мол ми е любим заради заведенията. И магазини има достатъчно.
Работих два месеца в Парк центъра, откъм магазини за дрехи е много зле - един Ризървд и това е.
Мега Мола се е пооправил, което е добре за цяла Северна София, че си нямаме друг.
През Парадайз минавам с транспорта и понякога пазарувам, харесва ми.

# 17
България мол и Ринг мол.
Въпреки, че България мол е малък, изборът на магазини не е голям, но е много спокойно.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 18:15 от monii

# 18
Сердика център и Скай сити са ми кварталните молове, тях посещавам най-често, особено в Скай сити съм непрекъснато  заради Фантастико. В Сердика не ми харесва паркирането заради серпентините, но има много магазини и ми харесва да се шляя из него. Реално дрехи и обувки, козметика, пазарувам най-вече онлайн.

# 19
  • София
Харесвам Ринг мол, заради заведенията с открити пространства към планината и за спокойното посещение с кучета.
Парадайс също ми допада откъм магазини и разположение.
Най-неприятно се чувствам в Мол София, защото е като пасаж за преминаване между Стамболийски и Опълченска и мирише лошо. И в Сердика, защото ми оставя усещане за комин или пещера. Тесен е и задушен.
Дъ Мол и България са ми хаотични.
Парк Център е лудница и реално няма нищо в него, освен пици и кафета за в парка.
Мега мол напоследък ми е симпатичен, защото мога да стигна до него пеш през парка, няма много хора и е компактен, та всички магазини са наблизо един до друг, а и вече не са само някакви съвсем кофти магазини.
Аз обаче рядко ходя по молове. Основно за нещо ново за децата, да си взема бъбъл тий или зимата да седна с приятелка на кафе и нещо вредно, след като сме минали през дрогерия. Не съм шопинг маниак и затова търся основно пространство в моловете.

# 20
Този на Стамболийски защото ми е на удобно място, а и има кино.

# 21
Тhe Mall - Цариградско шосе. Близо до работа, недалече и до нас. Знам магазините, не се лутам, набързо си свършвам каквото имам. Мразя да се мотая по молове, но се налага някой път за определени магазини/услуги.

Парадайз и Мол ъф София са ми неприятни (отделно, че не са ми и удобни). Както беше споменато по-горе, Мол ъф София ми замириса на тоалетна яко веднъж.

Мол България, макар и малък, ми допада, но ми е далеч.

# 22
Парадайс и Мол ъф София са ми любимите, защото там има най-много неща (Тавекс, магазина на емаг, Nomination, Triumph, FjallRaven, Lego, IMAX, книжарниците), най-достъпни са ми и имам няколко любими заведения наблизо. В този на Цариградско не съм ходила от години, а България ми е празен и скучен, че и далече.

# 23
Трябва една анкета да се сложи за да видим кой мол ще е победител, като любим мол...

# 24
  • София
Има анкета.

# 25
Оф, кво съм гледала ...
Отивам да гласувам.

# 26
Аз в мол ходя предимно за кино. България мол - киното е хубаво, а молът ми е най-близо до нас. Сега ни преместиха офиса в мола на Стамболийски, така че ще го посещавам и него повече ща не ща.

# 27
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Парадайс и България мол са ми най-приятни за посещение. Преди любимец за срещи и кино беше Стамболийски, но много западна. Този на Цариградско The Mall май беше ми е отвратителен, Сердика става. Ринг Мол ми харесва заради гледката към Витоша.

# 28
Зависи за какво. Живея много близо до Парк мол и редовно си се разхождам там и пия кафенце в Коста. Та за спокойствие и разходка той ми е любим, заедно с България Мол.
За пазаруване Парадайс и Дъ Мол, Сердика нещо не ме кефи, не знам защо.
Ринг Мол също е приятен с хубава гледка, но много далеч. Мол София там ще работя, спокоен е, но обстановката около него не е приятна.

# 29
Лятото в Сердика, Парадайс, Дъ Мол и Ринг Мол ми става много задушно за мен. В България мол не е така. В Сердика една зима всеки ден ходех и зимата е много по-добре, от колкото през лятото вътре. През лятото е задушно и недостига въздух.

Общи условия

Активация на акаунт