Кой е вашият любим мол в София?

• 2 542
  • 41
  •   1
Отговори
# 30
  • There I was on a July morning
Нямам любими молове,  ходя там, където ми е най-близо и удобно като локация, за да си купя нещо конкретно или до определени магазини. Най-често посещавам - мол България, мол Парадайс и мол София, които са ми най-близки по местоживеене или месторабота.
Мол България е най-спокоен и приятен, но няма много магазини, за по-голям избор - отивам в Парадайс, който обичайно е доста пълен.
Ринг молът не е много натоварен откъм посетители, но локацията е по-отдалечена и по-рядко го посещавам.

# 31
  • гр.София
Mall Sofia  - чувствам се като у дома си- ) Най - вече заради киното.
 The Mall - заради Starbucks.  И за пазаруване ,ако се налага.

# 32
  • sofia
Здравейте , Дъ Мол е до нас - удобен ми е , има всичко което ползвам и искам . На Сердика излизането от паркинга ми е брутално гадно 🫣🙄🤣 с тези завои . Има поне 2 мола , в които не съм ходила изобщо . Не ми е най - любимото занимание да обикалям ,но наложи ли се - Дъ Мол както казах 😀

# 33
Дъ мол ми е най- добре организиран. Парадайс за човек без кола е най- удобен, особено зимата- с метрото изобщо не излизаш на студено и си правиш крачките. За човек с кола и заведения- ринг мол

# 34
Зависи за какво съм тръгнала. Кино -  Ринг мол или Парадайс. Ако сме тръгнали до Уайкики - Дъ мол, щото в онзи магазин има от това, което търсим обикновено. Също и Теди има там. Храната също харесваме гиросите, Кете (скоро отвориха и в България мол, но нещо не е същото), Икигай.
България и мол София са ми най-близо, ходя и до тях, когато имат това, което ми трябва. Като IMAX-а например😅

# 35
С колата ходя само до ринг мола, защото е извън града. За мен е безумие да ходиш до Парадайса с кола и после половин-един час да не можеш да излезеш, не виждам защо хората си го причиняват при положение че има метро дотам.

# 36
не виждам защо хората си го причиняват при положение че има метро дотам.
Защото не всеки има удобно метро Simple Smile На мен ми е на 10мин с кола. Ако трябва да отида с метро трябва да пътувам около час в посока.
Може да съм уцелвала момент, но само веднъж съм имала проблем с излизането (не ходя уикенда)

# 37
  • София
Защото Софето е цъфнало и вързало от метро станции затова се налага да се иде с кола, за кварталите дето нямат (а те не са малко).

# 38
Любими са ми Ринг и Дъ мол. Ринг доби повече разнообразие в последната година-две. Дъ мол е добре организиран, има и кино, паркинг все се намира и задръстване на излизане няма за разлика от Парадайз.
Преди години, като отвориха, Сердика ми харесваше доста (липсваше ѝ само киното), а също и Парадайз (в началото, особено като не се посещаваше толкова и винаги имаше останал мой размер дреха), но сега е пренаселен и се усеща по-неприятно.
Останалите съм посещавала в единични ситуации, но не са ме мотивирали да се върна отново. Понякога, макар и рядко, се случва да ида на кино в Парк Център, има по-малко хора. Мол София отдавна не е това, което беше в началото. XOpark  не съм го посещавала след реновирането, но ми харесва идеята за такива молове “на открито”.

# 39
  • София
Живея близо до Мола на Стамболийски, посещавам го честно - основно за ДМ, Била и фитнеса, но рядко обикалям другите магазини.
Работя до Парадайс - мога да се пошляя там в обедната или след работа, ако ми трябва нещо, но абсурд да ида там с кола уикенда.
Ако искам да пазарувам в мол, най-често ходя в Ринг - бързо се стига с кола, има много паркоместа, доста магазини, а момичетата в една от оптиките са изключително любезни (за разлика от колежките им на Стамболийски).
Преди много обичах The Mall, защото ми беше по-компактен, но с голямо разнообразие на магазините, но от година някъде не съм ходила, просто винаги, когато ми трябва нещо, се ориентирам към Ринг.

# 40
  • София
Преди две седмици паркирането на Ринг беше кошмар. Никога не съм виждала толкова коли там. Няма места, а навсякъде пъплят колони коли, които едвам се разминават, защото все някой е спрял като кретен. Извадих късмет, защото точно пред мен излезе кола от паркинг място и се пъхнах там. Иначе бях си затръгвала, преди да се набия още по-навътре в задръстения паркинг.

# 41
  • София
На открития паркинг и на паркинга на ИКЕА винаги има места.

Общи условия

Активация на акаунт