⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 3

• 41 595
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Така най-добре ще си намери жена.

# 301
Истински Жентълмен 😂

# 302
С това малко пръстче ли ?! Joy

# 303
Като кебапче е Joy

# 304
Вчера ми попадна нов епизод на някакво коментарно студио - сблъсък на поколенията по различни теми - и познайте кой пак беше на екран да се изкаже дълбокомислено по поредната тема? Пак Чефо. Аман от него вече. Хубав мъж, има пълнеж на горния етаж, но това желание да се изказва като последна инстанция и да морализаторства по всяка тема, е толкова анти-мъжка черта. Коя жена обича мъже-дървени философи?
Направо да се вземат с Патрашкова, ще си философстват и морализират по цял ден. Satisfied

# 305
Току що имам инфо от човек  ,който не гледа предаването,  че в Нова тв влезли двама -единият, приличал на пендел, а другият-на каубой Simple Smile)) Пенделът бил хилав и подстриган като олигофрен, но много барнат и лачен, а другият дошъл с Мустанг и ходел като каубой преди престрелка Simple Smile)

# 306
С това малко пръстче ли ни поздравява Марселиньо? Само да кажа, че в последния епизод на Къщата на инфлутата караха жените да определят размера в гащите на мъжкия каст и Божана си го рекна пряко "всичко по ръката може да се разбере". Поздрави и на теб, Марселка.

# 307
Описанието за пендела и каубоя ме разсмя много Joy
Момичета , Ренета , че е излъгала , излъгала е , ама много умаловажавате професията и, грозно е .
Миналия месец , лекарски асистент залепи главата на 2 годишното ми дете, по миналия лекарски асистент сложи тръба на бъбрека на дядо ми и я заши , а всички уролози в северозапада ни върнаха, че не са компетентни да го направят, единствено това младо момче се съгласи, а дори не беше на работа , а на почивка при роднини в града ни, без да има около тях лекари правят различни манипулации, спести ни да водим дядо на легло до София, без да знаем дали ще оцелее след пътя. Така ,че хората  си правят доста. Един лекарски асистент  беше по компетентен , от всички уролози в северозапада, дето са учили преди 100г и нямат представа как се правят новите манипулации. Да не говоря , че и в линейката са такива, отзовават се по катастрофи , всякакви размазани хора на труднодостъпни места.

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 11:45 от Lizi:) :)

# 308
Аз пък нямах идея, че е позволено само медицинска сестра или само фелдшер да пътуват с линейка и да няма лекар с тях. Мой приятел, веднага след като завърши, започна в бърза помощ и пътува с линейка. Но той си е завършил медицина,  просто още не е започнал специализация. Ако трябва да съм честна, ми беше странно, че и него супер бързо започнаха да го пускат без друг по-опитен лекар по адреси и инциденти. Това е супер стресова работа, хора буквално умират в ръцете ти. Смените са дневни, нощни, дълги часове. Заплатата им е добра, поне в София, но самата работа определено е изтощителна във всяко едно отношение.

Но все пак има голяма разлика да се представиш като лекар без да си завършил медицина и като бизнес дама, като бизнесът не е за милиони едва ли не. Миглопластика ли какво беше казала Ванеса, пак си е бизнес, но Ренета наистина не е лекар. Въпреки че и драмата относно това е прекалено голяма може би, защото какво точно ужасяващо може да се случи от това, че я пишат лекар в някакво предаване, а тя не е. Така или иначе няма да тръгне да оперира или да изземва функциите на лекар в живота.

# 309
Ивелина ми е много....смешна. Хареса Николай като влезе за първи път при тях по външност, а и явно много ѝ беше важно да е първата със среща в предаването, демек първата избрана от всички останали. После след срещата беше категорична, как този човек не струва - направи го на две стотинки пред останалите. Че и на сляпата среща с някой от мъжете, пак каза, че не иска да е с Николай. Но после, после когато влязоха и останалите от мъжкия каст размисли, като видя какво има на пазара. Радо, за който се избиха с Ренета, не покри очакванията им откъм външност и директно го отсвириха и двете, дори не го удостоиха с разговор. И тогава, разбирайки, че Джулия има желание пак да говори с Николай, рязко размисли за него. И що - щото поне е хубав. И чак стана нейния Ники...

# 310
Вчера ми попадна нов епизод на някакво коментарно студио - сблъсък на поколенията по различни теми - и познайте кой пак беше на екран да се изкаже дълбокомислено по поредната тема? Пак Чефо. Аман от него вече. Хубав мъж, има пълнеж на горния етаж, но това желание да се изказва като последна инстанция и да морализаторства по всяка тема, е толкова анти-мъжка черта. Коя жена обича мъже-дървени философи?
Направо да се вземат с Патрашкова, ще си философстват и морализират по цял ден. Satisfied
Според мен той се взима прекалено насериозно и изглежда в една част от времето,че някой му е забил кол в задника,а през останалото се държи като някакво превъзбудено gropie.За някои неща,които касаят него,не мисля ,че има реална представа(как се държи с жените,как изглежда отстрани комуникирайки с нежния пол,как е пренавит и в стимула си да води дълбок разгово с някого,или да накара човек с противополжната позиция от неговата да види светлата страна на нещата някак , се получава така ,че отблъсква.),но мисля,че има склонността  да се учи и коригира...ама когато сам се убеди в това.Той може да комуникира страхотно(гледала съм му подкастите и в случаите,когато той си кликва с събеседника си,нещата се вървят гладки и естествено...Това не е винаги така обаче.)Не мисля ,че с някоя от момичета би могъл да има адекватни отношения.Надявам се да се  забавлява и след като излезе и се види отстрани й да си вземе и поуките от неговото участие и надявам се  да  види смисъл да поработи над някои неща.

# 311
  • София
Последно Ванеса какво студио притежава в Швейцария? За миглопластика или ноктопластика. А може би и двете (макар че са коренно различни и по-скоро не става)?
Питам, защото явно аз съм чул ноктопласика и така съм записал (така е като не се слагат субтитри).
А мразя на 1 стр. в основното мнение да има невярна информация.

Благодаря. Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 14:03 от Diavolo

# 312
Мисля, че е миглоплатика и май беше показала работата си в сторита. А, кой в днешно време си прави ноктопластика? Вече е много остаряло.

# 313
Вероятно е наела някакво стайче, където лепи мигли на албанските кифли. Едва ли наистина притежава нещо в Швейцария.

# 314
  • София
Е, не знам, не разбирам.
Е, под ноктопластика не влиза ли абсолютно всичко свързано с ноктите?
Маникюр и педикюр, медицинска терапия (гъбички, забит нокът, т.е. с обратен растеж и т.н.) и самата пластика, да се слагат там някакви изкуствени нокти.

Окс, мерси. Със следващата тема ще го коригирам.

Общи условия

Активация на акаунт