⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 3

• 41 572
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
На мен играта им ми се стори някак нагласена. Много е странно как Джулия беше първа или поне една от първите стигнали при бъчвите, а после какво толкова прави, че не успя да докара въжето до г-н Вибрация. Елена подмина бъчвите, не я даваха 2/3 от самата игра и после си занесе въжето за секунди. Изглежда ми като умишлено да са тези двете двойки последни със секунди разлика. Та, да може Елена на тази церемония да си преотстъпи гривната на Джулката, казвайки как заради толкова малко не трябва една истинска двойка да бъде разделена и тн ала-бала. Особено и след снощния разговор между нея и Божин, когато го надъха да се бори за Джулката, ми е малко като някакъв сюжет, в който ще си тръгне като добрата фея  орисница, спасявайки втора "влюбена" двойка. Мишето, ако така го е измислил, е някак много предсказуемо.

Като цяло те двете са и единствените, които ми харесват от жените, та предпочитам да не си ходи никоя от тях. Другите са ми или не особено интересни (Елвира, Евгения), или не ми допадат (Ванеса), или са ми хем неприятни, хем е ясно, че малко или много правят сезона по-интересен с интригите си (Ренета, Ивелина).

Глезените на Елвира имам някакви бегли спомени, че се обсъждаха и в темата за Ергенът. Аз така и не ги забелязах нито веднъж как изглеждат 😄

Ананасчо наистина беше груб. А и IQ-то съвсем не се измерва в начина, по който говориш и в умението да се изразяваш. Буквално има гении според тестовете, които са супер socially awkward.

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 21:20 от Geri2000

# 436
Е, ясно е кой е Освалдо Риос, но изобщо не си приличат. В лицето са различни, а и Освалдо не е толкова висок, беше и по-набит.

Сега гледам подкаста на Анна-Мария с Марсел и Радо.  Хаха, за случката, дето Марсел мята капачката по Радостина, вика "яд ме е, че не можах да я целнем по кухата кратуна, да й дойде акъло. Да си оди там с оня чехъл..." Grinning

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 11:54 от diziler

# 437
Мисля че всички забелязват интригите на Ивелина, не само Джулия и Асен. Елена също деликатно го каза на Божин. Та не е изненада, че нейните дружки тихично се отдалечават от нея.

# 438
И аз разглеждам инстаграмите на участниците - засега съм на мъжката част. Та нещо, което видях, но ни беше спестено в предаването е, че Асен и Радослав се познават - участвали са и двамата в конкурса мистър София 2024 г., като Асен го и спечелва.

# 439
  • София
Лелеееее, какъв е този масов заплес по Джулия?!? Момичето, което категорично направи най-глупавия избор - Божин. Колко акъл трябва да имаш, за да си с такъв "мъж"!?
Обективно - Елвира и Ивелина са най-хубавите момичета, играят си играта...

# 440
Според мен има шанс Ивелина и Асен да се изпокарат и Асен да даде гривната си на някоя друга.
Атанас е добре да не се обажда много на тема външен вид, защото и ние забеляваме не съразмерната му физика.

# 441
Божин за мен изобщо не е глупав избор. Добронамерен е и показва завидно умение да разпознава и говори за емоциите си. Вярно, че доста се вглъбява, но може би наистина не се чувства добре. Поне успява да го опише с думи, а не мята капачки като онзи отпадналия герой.

Сега на мода са "чувствителните" мъже и младите момичета като Джулия си падат по такъв тип.

# 442
Да не би за изгонят Божин (аналогично на Радослава ли беше тази от Ст Загора?) заради психичното му здраве и нестабилност и от там да няма размяна на гривни, да следва промяна в регламента, което би спасило Джулия?

За Ванеса, Чехо, Ананас всичко сте казали. 🤗
Да питам швейцарската “бизнес дама”, която ни следеше, че и отговаряше в ИГ, защо сега мълчи🙄
Нещо с айкю- то ли има проблем, или са ѝ отекли глезените?

# 443
В подкаста на Анна-Мария Радо защити Божин и каза, че се познавали отпреди предаването, разбрали са се да се подкрепят вътре. Заедно са били на кастинг. Всъщност Божин работел, но просто напуснал работа и щял да тръгва на друго място Grinning

Междувременно Радо участва в подкаст "Марс срещу Венера" заедно с Косара от последния Биг Брадър, темата е поддържането на външния вид. Тя си е доста агресивна, по принцип. Пита го дали е спал за определена сума пари с мъж и от сорта Grinning

# 444
Лелеееее, какъв е този масов заплес по Джулия?!? Момичето, което категорично направи най-глупавия избор - Божин. Колко акъл трябва да имаш, за да си с такъв "мъж"!?

Всъщност "изборът" беше направен твърде рано - в началото Божин не зависеше от вибрациите си. А после всички бяха вече "двойкосани", така че пак нямаше избор.
Евала й правя, че не е като ветропоказател. Опитва се да намери смисъл в "избора" си.

Иначе много неща не ни показват /и слава Богу!/, а поради тази причина много действия не изглеждат логични.
Марио надали веднага е изпаднал в еуфория от свободата си, а Ванеса едва ли само се е поглеждала със Стефан.
Ники Убавото също нямаше кой знае какъв избор - Ивелина го задуши веднага, защото той беше най-добре изглеждащ. А с нейното его това е от изключителна важност. Ще се радвам, ако някой я бутне от пиедестала й.

# 445
Освалдото си е Ники манекена ( по-скоро заради прическата), аз друга прилика не намирам.

Масурски псевдоним ли било? Joy Колко "изобретателно" от рапър ... Joy

Глезените на Елвира ми направиха впечатление още в ергена, хубаво тяло, но огромни глезени. Само че това е нещо, което човек не може да контролира - или са такива, или не са и точка.Така че да я обижда за това е леко... Абсурдно

# 446
На няколко пъти в подкастите чувам за patreon. Сега и Марсел казва, че в пейтриън (той ползвал паролата на Масурски) имало цялата сцена със скандала между него и Радослава, където мята капачката. Той вика "тя минимум 15 мин. ме со̀ли и ми лази по нервите, а по телевизията дадоха само как аз реагирам". Виждам, че има допълнително съдържание, не всичко се побира в 45-минутен епизод.
Но не е ясно колко са дълги тези сцени, явно човек разбира когато плати трите долара. Някой гледал ли е тези сцени?

Има и всичките слепи срещи, пълните разговори уж.

# 447
Пейтриън имаше и миналата година, но беше доста постен. 15 минути спор между Симона и Йоан Пилето, изблиците на Теа: "искам да рева и да правя секс и пак да рева" Joy
Тази година има повече съдържание срещу тези три долара.

# 448
  • София
Елвира е голяма красавица, но само докато започне да говори...

Може ли снимка на глезените? Simple Smile

Тоя Атанас е такава селска смешка, че няма накъде повече. Толкова е грозен и нисък, че не знам откъде го вади това самочувствие.

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 13:36 от gabiplus

# 449
На няколко пъти в подкастите чувам за patreon. Сега и Марсел казва, че в пейтриън (той ползвал паролата на Масурски) имало цялата сцена със скандала между него и Радослава, където мята капачката. Той вика "тя минимум 15 мин. ме со̀ли и ми лази по нервите, а по телевизията дадоха само как аз реагирам". Виждам, че има допълнително съдържание, не всичко се побира в 45-минутен епизод.
Но не е ясно колко са дълги тези сцени, явно човек разбира когато плати трите долара. Някой гледал ли е тези сцени?

Има и всичките слепи срещи, пълните разговори уж.
Аз гледах скандала, нямаше нищо интересно, те са изрязали точния момент и са го пуснали в епизода, тоест не сме изпуснали кой знае какво. 😁

Общи условия

Активация на акаунт