⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 3

• 41 065
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Джулката все повтаряше, че иска да е Бета, ама като и Божко е в Бета, момичето се замисли дали да не  стане Алфа. Simple Smile

# 721
Изгониха Радослава без правила, просто, ей така, че не се матчвала, нямала интерес, а Елена към кой имаше интерес? Да ги бяха изгонили и двете?

Даа, въобще Елена не е подходящ участник за любовно предаване.

И ако избират победителите с гласуване, тогава Чефо има преднина, защото е "известен" и има почитатели. Не е честно.

# 722
Какво се чудите за Елена - сигурно е брат`чедка на някой от екипа. Изкара едно бързо море и готово. Във всяко риалити има такива.

Пожелавам ви весело доглеждане на сезона - на мен ми писна и се местя към другото риалити, което почва довечера, така че ще се видим в другата тема. Аривидерчи!

# 723
Според мен гласа е на нов участник - на новата снимка в инстаграм Джулия го е хванала за ръка, но не се вижда лицето му

# 724
Като гледах подкаста с Радослава останах с впечатление, че тя е искала да си тръгне. Просто явно така са го сглобили монтажистите,  да изглежда , че я гони Маги.

П.с. нов клип от епизода тази вечер , Ренета как реве
https://www.instagram.com/reel/DODdBxzDE_d/?igsh=YWxpamUyYjZ0bXJm

Изгониха Радослава без правила, просто, ей така, че не се матчвала, нямала интерес, а Елена към кой имаше интерес? Да ги бяха изгонили и двете?

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 16:09 от Lizi:) :)

# 725
Асен трябваше да я разкара в петък, сега гривната е у Ренета, ще трябва да й се моли Laughing

# 726
Да се надяваме,че в лайфа днес Мишо ще коментира поста на Чефо и Ванеса от Португалия. Ще бъде коректно спрямо зрителите да се разбере дали продукцията им е позволила или не.

# 727
Според мен не им е позволила , но те си правят каквото искат 😀
Кога ще има лайф?

# 728
18:00 в уou tube

Според мен не им е позволила , но те си правят каквото искат 😀
Кога ще има лайф?

# 729
Марио трябваше ли да излъже Ванеса, че е влюбен по време на церемонията, за да даде сигнал на Чефо, да не я сваля?

Рената пак е на вълна "личното ми пространство" - първо Марсел, сега и Асен. Целувка няма да има без влизане в личното и пространство обаче.

# 730
  • София
Пуснаха лайфа ама не мога да следя сега.
Мишо или Маги води?
Има ли интересни гости?

Относно големия спор.
Аз залагам 50 стинки, че Асен ще направи това предложение на Джули. Wink

# 731
Сега пуснах, Маги Джанаварова гостува.
За първи път чувам, че има такъв лайв, пък то било даже трето издание:

# 732
  • Северозападна България
И аз залагам на Асен, понеже Джулката е мноого изненадана. По-малко би била при предложение от  страна на Ники ( защото се харесват) или от страна на Атанас, защото той си няма партньорка.
Може пък предложението да идва от някой който влиза тази вечер и рекламата да е подвеждаща.

# 733
Финалът ще се заснеме на 19 септември от 21 ч. в клуб Пиротска 5. Маги каза, че ще пеят едни от най-добрите бг изпълнители Grinning
Билети за резервации на маси и сепарета тук https://www.entase.com/book?eid=68b57007f7985588ef061032&lc=en

Това е доста малко местенце, бил съм там на едни награди "Будител на годината".  Смях в залата.

# 734
Както и се очакваше нямаше коментар за поста на Стефан и Ванеса, въпреки че Маги Дж. зададе въпроса. Иначе като цяло доста добър обзор направиха.

Общи условия

Активация на акаунт