⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 3

• 41 069
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
И аз чувам гласа на моделчето. После нарочно наставят Асен.

# 691
Добреее, до тук ще паднат  едни уши и някой ще сгреши за първи път 😁

Асен се обръща срещу Ренета, но за мен щеше да е по - яко не й даде пръстена и да тя си тръгне веднага.

# 692
Би било добре Ники да зареже Ивелина, тя има нужда малко да й се посмачка самочувствието. Всичко коментира, за всички изказва мнение и да не я питат, изживява се като някакъв тартор там.

# 693
Хаха, на мен този мистериозен глас ми е точно като на Марио, ама няма много логика да е той...

Елена е много приятна в подкаста.

# 694
На мен най-много ми прилича на Ники, после на Атанас и чак тогава на Асен 😂 Имайте предвид, че на различно устройство по различен начин се чува, изпробвано 😂

# 695
  • София
Щом Ванеса и Чефо не крият, че имат (някаква) връзка, предполагам, че не са финалисти. Иначе щяха да имат нечестно предимство - ако и този път публиката гласува коя двойка да бъде победител.
А ако няма да са на финал и не им е важно дали ще победят или не - могат да си се снимат заедно колкото си искат. Така или иначе, и в предаването вече стана ясно, че се взеха.

Дали снимките на Ванеса и Чефо са спойлер или не - за мен не са. По-голям спойлер беше ехидното видео на Марио по повод публикацията на потребителка тук - която питаше дали правилно е чула, че Марио казва на Ванеса "обичам те".

# 696
И аз мислих, че гласът е на Асен, но се заслушах и е на Манекенчето. Ихууу ще е голям кеф да зареже Ивето и малко да я приземи.

# 697
  • Варна
Освен че звучи като Асен, има най-много логика да е Асен.
Асен се зарече да отмъсти на Ренета. Виждаме в промото Джули и Ренета се карат. Т.е. Асен и Джули стават съюзници.

# 698
Има резон да е гласът на Атанас, защото той си търси половинка, с която да остане в играта. И доста внимателно я наблюдаваше когато тя се опълчи на Ивелина. Но има резон и да е гласът на Асен. Той не симпатизира на Божин. Преди това може би са имали с Ренета взривяващ разговор. Май той скача с дрехите в басейна. А Ренета е бясна от нещо, което и е споделил. Та гласът прилича на неговия, но някак е с по-спокоен и равен тон. И е по тъмно вечер. Навярно ще ни го дадат в края на епизода. А относно сведените глави на Ренета и Джули над масата-може да се карат или да си споделят нещо, но и Божинката в същото време се навърта около масата. Да е гласът на Ники? Нямаше даден спор между Ивелина и Джули, та едва ли. Ивелина казваше, че е директна/не визираше сякаш предателство. А и Елвира на синхрон я определи като лицемерна. Т. е. някакви реплики сякаш е имало между тях... А не е идвало речза Ники.

# 699
Ключвам се в залаганията и казвам, че гласът е на Ники. Писах вчера вече, че в петък се заслушах в гласа на Ники по време на срещата с каяците и се изненадах колко е дълбок.

# 700
Асен се зарече да отмъсти на Ренета. Виждаме в промото Джули и Ренета се карат. Т.е. Асен и Джули стават съюзници.
Няма да отмъсти, така говори, защото беше афектиран, според мен. Ще си продължи с Ренета.

# 701
  • Варна
Скрит текст:
Няма да отмъсти, така говори, защото беше афектиран, според мен. Ще си продължи с Ренета.
Но дали тя ще продължи с него?
Оффф.. гласът е на Асен Joy В Ютюб го връщах хиляда пъти.. Той така натъртва на теП...Joy

# 702
Гледам подкаста на Елена, очарована съм от нея. Много интелигентно, адекватно и възпитано момиче. Може би това е най-лесно вървящия подкаст до сега, другите бяха по трудни за слушане, с едни и същи въпроси.

Само дет Мишо липсва с малко по провокативните въпроси, той ни четеше и все задаваше някакви от нашите съмнения. Сега със сигурност шеше да я пита ,,от кога има гадже?,,

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 02:02 от Lizi:) :)

# 703
Не съм се включвала досега по темата, привет на всички!
За сагата на тройката, аз мисля че Марио наистина не беше влюбен във Ванеса. Дори, смятам че му олекна, че се отърва от самото насилствено пасване! Харесал е Ванеса, но все пак е усещал, че нещо в отношенията им не е наред. Ауткаст също направи подобен разбор, на едно мнение сме. Просто Марио в обясненията си доста театралничеше, а те пък се възползваха да го изкарат луд, смешен... Особено Ванеса, отначалото я харесвах. За да измие вината си, че е хвърляла око по 3тия, самата тя реши да обвини Марио, че диша...
Освен това, при мен също се прокрадна теория, преди няколко мнения я срещнах... Дали пък Чефо и Ванеса не са заедно от преди формата...

# 704
Аз съм го пропуснала този прословут глас (в промото ли беше?), ама ще заложа на Ники, да не остана и аз по-назад Joy

Общи условия

Активация на акаунт