⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 3

• 41 076
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Да извадим снимка на глезените на Джулката, че да решим казуса. Grinning

# 676
Да, визуално си подхождат (Ванеса и Чефо). Вероятно и затова се сближиха така бързо. На мен също ми се струва, че гласът е на Манекенчето. На Асен е малко по-дрезгав.

# 677
Със сигурност гласът е на Ники модела , а промото е монтирано за заблуда със следващата сцена с Асен. С нетърпение чакам реакцията на Ивето:)
Иначе с Ивелина, Ренета, Божин, Атанас и  Асен мога да се разделя веднага. Да отпадат по ред на номерата.

# 678
Хайде да залагаме. Grinning Левче от мен, че е Ники.

# 679
Елена не се усети, че пуска голям спойлер в предаването

Скрит текст:
В частта, в която говори за спасяването на Ники и Ивелина, говореше така "тогава си мислех, че им правя услуга, смятах, че са идеални заедно, не съм предполагала, че ще им се развалят отношенията" (перифразирам). Не, че е някакъв шок за някого.

# 680
Няма да се включа в облога, че все съм губеща, а ще е интересно Ники и Джулия да ги видя заедно Simple Smile

# 681
https://youtube.com/shorts/5TfFHProbwE?si=txOKgE7cX2mMVuaR

Гледайте внимателно , вижте към края Джули и Ренета се карат през една маса , такива са им стойките , все едно ще се сбият Joy

# 682
100 % Асен.
Нищо няма да си режа 😁

# 683
  • Варна
https://youtube.com/shorts/5TfFHProbwE?si=txOKgE7cX2mMVuaR

Гледайте внимателно , вижте към края Джули и Ренета се карат през една маса , такива са им стойките , все едно ще се сбият Joy
Хммм, целувката между Чефо и Ванеса със стиснати устни..
100 % Асен.
Нищо няма да си режа 😁
Точно, след това говори той и това е същия глас.

# 684
И целувката не я бях видяла Joy

# 685
Няма значение кой от двамата - Ники или Асен ще сменя дамата си. Даже най-добре и двамата да го направят, стига да има с коя друга мацка. И Ивелинка и Рената си заслужават напускането на предаването. А Ивето може би не случийно казва, че е наранила много хора. Дали пък нещо не е засегнала и Никито и той да я е
отсвирил и да я е сменил с Елвира.

# 686
Елена, както някой написа, е като сестрата близначка на Ирина Флорин. Харесвам я. Не харесвам новите корекции на Маги. Преди тях беше по-добре.
За мен лично Джулия и Николай си отиват.

# 687
Това не е гласът на Асен, на Атанас по може.

П.С. Всъщност, не съм сигурна 😂

# 688
  • софия
Да, изглежда сякаш ще се скарат за Асен. Но пък никой наоколо не реагира.
За Асен и Джулката ми предположих нещо още покрай серията с бомбата - усети се някаква блелизост, разбирателство, симпатия, абе не знам точно, но определено имаше нещо, а дойде ей така от нищото.
Вероятно добре се разбират Джулката и Асен и си допадат. Ама приятелски мисля си.
В п.омото всичко води към тях двомата - ама и аз не вярвам. А и мисля че Асен симпатизира на Божко и няма да го прецака,  ако все още с Джули са в маТч.

Ще хвърля и аз предположение - гласът е на Марио. Особеност в изказа  - лекото  забавяне преди да завърши изречението. С тембъра,  когато е спокоен и не вкарва фалцета. Grinning

Асен няма да развали двойка.
Ще се метне на Елвира. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ренката е бясна - според мен само тази "замяна" би я вбесила така.Joy
Ххххх  Joy  зорадствам малко Blush

# 689
Хора, слушайте ме, гласът е на Ники, аз никога не греша! Влизам в залагането. 😁

Общи условия

Активация на акаунт