⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 3

• 41 481
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Значи ще го дават само още две седмици ? Доста претупано ще е накрая явно.

# 661
Още около 15, 16 епизода ще има. Колко двойки бяха сега, 6 ли остаха? Ако гонят по една двойка на седмица, ще бъдат 3 на финал.

# 662
В инстаграм мернах, че пак щели да влзиат нови хора…

# 663
В инстаграм мернах, че пак щели да влзиат нови хора…

Дано да не влизат! Стана по-зле от централна автогара!

# 664
  • София
Този, който ще се насочва към Джулия (ако промото е вярно), е Атанас 100 на 100. Жалко, надявах се да я грабне или малкият Ники, или Асен.

# 665
С тези резнати нослета ми приличат на анимационни герои.

# 666
  • Варна
Този, който ще се насочва към Джулия (ако промото е вярно), е Атанас 100 на 100. Жалко, надявах се да я грабне или малкият Ники, или Асен.
Гласът е на Асен.

# 667
Гласът е на Асен.
Гласът е на Ники манекена. 😁

# 668
Гласът е на Марсел  . Ще го върнат ,като fan favorite Joy

# 669
  • Варна
Слушах специално, същия тембър и изказ като Асен. Ники Манекена няма толкова дълбок глас.

# 670
И аз смятам,че е гласът на Ники и да, има дълбок глас.

# 671
Наваксах днес с епизодите и съм леко потресена.
Първо, този индивид Атанас, с какво право по дяволите си позволява да коментира нечии глезени? С неговия външен вид може само да си мечтае "дебелите" глезени на мацката (не и запомних името) да се озоват на раменете му. Да не говорим, че мъж, който е пропаднал до там, че да влиза в любовно предаване, в което дори няма да му платят за престоя, трябва да се погледне в огледалото и да слезе на земята, а не да коментира нещо толкова повърхностно. Относно кой какво IQ имало... че той ако беше гении щеше да е на мястото на Мъск, а не да се излага по тИливизията.
Гледах подкаста с Радослава, и тя е същото повърхностно същество като Атанас, чак се чудя как не се взеха. Значи човек, преминал през години подигравки за външния си вид, не би трябвало да си избира партньор само по този показател. 100 пъти повтори, че никой не и харесал външно и за това с никой не си говорила. Изтърпях първите 15мин и го спрях.
После си пуснах подкласа с Елена, тя е единствения гост досега, който може да върже 2 изречения. Чак ми стана симпатична.
Чефо и Венера са ми симпатична двойка, беше малко грубо от нейна страна начина, по който си смени партньора, но предполагам, че егото и е било наранено от непостоянство на Марио.
За Ренета и Асен... Мисля, че проблема при нея е генерално в това, че не иска да има интимност с който и да било от мъжете вътре. А Асен е просто смешен. Все едно е в детската градина - запознал се с момиченце, подържали се няколко пъти за ръцете, та я заобичал, та като не му върже се свлича по стената като... как беше? Марианската падина. И аз не харесвам такива лигави изпълнения от мъж.
И като заговорих за лигави изпълнения от мъж стигаме до Божин. Леле, не помня дали за всички тези години друго риалити  е успяло да кастне такъв образ. Той ми е като Пацо от ББ, Божинката и Джорджано в едно. Направо ми се гади като чуя мъж да ми говори за вибрации и енергии. Вие представяте ли си тоя ако изобщо някой ден си намери жена, тя като тръгне да ражда той сигурно ще припадне още докато е в тях, ще влезе в предродилна, родилна и следродилна депресия едновременно и изобщо ще е някакво чудо.

# 672
И аз смятам,че е гласът на Ники и да, има дълбок глас.
На същото мнение съм. Плюс лека интонационна особеност.

# 673
С тези резнати нослета ми приличат на анимационни герои.

Поне имат нещо общо, за което ще говорят😄

# 674
  • София
Гласът е на Атанас. Толкова си нямах работа днес, та си пуснах откъси от епизодите да сравнявам гласовете на мъжете с този от промото. Ако не е той, ще трябва да си отрежа ушите.

Общи условия

Активация на акаунт