⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 3

• 41 500
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Sky of love, както виждаш никъде не коментирам участието на Чефо в предаването, ама защото се казва, че щяло да му излезе през носа, не виждам как, не знам защо смесвате нещата?! Нима някой тук, дето плюе по Ренета за професията й,попадайки в неприятна ситуация на нея  като лекарски асистент, би й казал - ааа, не, ти си лъжкиня, не искам ти да ми помагаш 😂

Бях писала преди това, затова не счетох за необходимо да се повтарям - участието на Чефо в ДиК не може да ми повлияе върху зрителския ми интерес към подкаста му. Още повече, че съм свикнала с образа му, от една страна, а от друга - вече съм си изградила мнение за него.

Масовият зрител на ДиК не може да бъде таргет на Чефо за подкаста му, затова изключвам варианта това да е причината да е влязал и не го разгкеждам по този начин.
Естествено,че човек ,като е в нужда,няма да откаже помощта,която Ренета би му оказала в  ситуацията...Просто както тя ,така и Чефо улекват бая с тяхното поведение ,което демонстрират плюс лекото извъртване на някои истини от страна на Ренета.Някои не виждат проблем в това,но аз не съм на това мнение.Според мен,малко се понормализира ,човек да си поукрасява някакви работи само,защото звучи по-благозвучно.Аз лично(не ангажирам ,никого с мнението си)не могада го разбера това,странно ми е и го намирам за  проблем.Това в случая е най-малкия проблем  на  Рената.Както многократно съм казала харесвам Чефо,не го мисля за лош човек,харесвам и следя неговия подкаст,но просто не мога да не се издразня и да не посочвам,като виждам нещо  което не ок ,направил е гаф или е в противоречие със самия себе си.Може голяма част от аудиторията му да не следят предаването,ама по един или друг начин,рано или късно ще попаднат на някакви клипчета с него(може и покрай това да решат да изгледат някой друг епизод или някой и друг подкаст за шоуто)и кой знае как биха го видели и  изтълкували това което показва в къщата.Влизането му в предаванео за  мен е странно.Не знам заради събиране на аудитория или просто за да  си направи кефа,но както съм повтаряла не мисля ,че си е направил услуга с това,защото хората,които не го познават и го виждат за първи път,пък масово не го възприемат добре(не казвам,че е хептем нехаресван).И дудня за него,защото ,както се вижда съм разочарованаот това което виждам.Съгласна съм,че не само,че е досадно,ами не е ок някои непрекъснато да дуднят за външния му вид(и не само неговия).Това по никакъв начин не допринася за  дискусията,ами малко става mean girl положението.

# 571
  • Северозападна България
Интересен социален експеримент е предаването, откъм качество на заснемане, монтаж, звук и т.н  може да се желае още. За участниците сте казали всичко Simple Smile, На мен ми се чу гласа на Асен към Джулия да и предлага да играят заедно ( може и да бъркам). На Джулката и подхожда Ники Испанеца като темперамент. Ивелина на срещата и по принцип се държи с него като майка.
Асен и Елвира биха си паснали, Атанас с Ренета.

# 572
Аз вчера не догледах, та днес продължавам. Срещата на Ники и Ивелина е мъкааа, мъкааа. Даже да иска само да стигне до финала, ами не 'и ли е неудобно, че един мъж не я поглежда, като жена...

# 573
  • Варна
Има ли всъщност от риалититата в България двойка, която там се е запознала и се е задържала за повечко време след това (или пък дългосрочно и все още да са заедно)?
Ганка и Ванко от Сървайвър 6, вече 3 години след предаването, са заедно, имат и дете.
Галена и Петър от Един за друг (той беше и във Фермер търси жена).
Ивана и Ивайло от Сървайвър 6 също.
Красимира и Митко Калайджиев от Фермата 5
Цецо и Ермина от Сървайвър. Май все още са двойка.

# 574
Sky of love, разбрах те сега, но въпреки това не разбирам защо хората смесват нещата, наистина. Аз гледам подкаста му заради структурата и гостите му, получават се много смислени разговори, за които дори не съм очаквала. Чефо има много качества, но и много недостатъци, факт, но се старае да се подобрява, има афинитет да се учи и развива, със сигурност в някакъв момент ще направи анализ на поведението си в ДиК и ако прецени, че е нужно за нещо, ще се извини. Това е неговият път.

Аз също не одобрявам някои негови постъпки, но всеки си носи кръста, няма какво да му се кахъря как ще му се отрази това на имиджа, не ме интересува, ако не се отразява пряко на съдържанието му, ще си го гледам.

# 575
Чефо със сигурност е влязал тук да си увеличи популярността, не знам как някои хора могатда си мислят нещо друго. Той и в Сървайвър затова беше. Не мога да цитирам точно, защото ми го преразказаха, но в някой епизод на Надкаст явно са разказвали, че Чефо се ядосвал, че сезонът на Сървайвър с него е бил провал и не си е увеличил последователите.

# 576
Чефо със сигурност е влязал тук да си увеличи популярността, не знам как някои хора могатда си мислят нещо друго. Той и в Сървайвър затова беше. Не мога да цитирам точно, защото ми го преразказаха, но в някой епизод на Надкаст явно са разказвали, че Чефо се ядосвал, че сезонът на Сървайвър с него е бил провал и не си е увеличил последователите.

Спрямо видеата, които е правил преди Сървайвър, да, но след Сървайвър смени напълно концепцията на канала си, не мисля.

# 577
Чефо със сигурност е влязал тук да си увеличи популярността, не знам как някои хора могатда си мислят нещо друго.
Ако е нещо като "ВИП" сезон, как да е. Ама е нелепо да го навират в сезон с абсолютно непознати за зрителите персони. Да вкарват популярно лице... не е нормално.

# 578
Симпатичен ми е Чефо по принцип ( не го знаех досега ), но много се изложи с отношението към Марио. Явно наистина харесва много Ванеса и мисли с другата гласа, т.е хич не мисли Simple Smile
Непопулярно мнение, но Асен ми е противен. Според мен Ренета не може да го понася изобщо, даже я е гнус от него и вече не може да се преструва. Сега може пък да има някакъв шанс с Наско, иначе трябваше да продължи театъра и да се жертва с някоя целувка.

# 579

Качил е и сторита, че има 2 влога от там с Ванеса, но само за членове на главния му канал.

# 580
Още ли е модерно да накичиш 200 # Joy
#смисълима Sob

# 581
Ренета не го понася от началото. Но тогава защо се мачва с него, можеше да го играе като Елена, да дава приятелски гривни и да си седи сама. Това е проблемът който аз имам с нея: тя се присламчи към него за стратегия и после мрънка, че той е стратег.
Непопулярно мнение, но Асен ми е противен. Според мен Ренета не може да го понася изобщо, даже я е гнус от него и вече не може да се преструва. Сега може пък да има някакъв шанс с Наско, иначе трябваше да продължи театъра и да се жертва с някоя целувка.

# 582
Хейтът им е дошъл вповече, в момента се държат като Марио 😂

# 583
Ванеса колко я е яд, че никой не се бори за нея, баси…:D

# 584
Ренета не го понася от началото. Но тогава защо се мачва с него, можеше да го играе като Елена, да дава приятелски гривни и да си седи сама. Това е проблемът който аз имам с нея: тя се присламчи към него за стратегия и после мрънка, че той е стратег.
Бих почнала да отправям към Асен мръсни погледи,ако той почне на играе някакви игрички с цел да си  го върне на Ренета или поради някаква друга причина.Това не мога да го разбера.Човек ,разбира каквото разбира за отсрещнаа страна и защо вместо да продължи напред и да завързва други контакти и т.н,гледа да се впуска в някакви конспирации,че да си го върне на другия или пък да мрънка,как можело да заговаря някой друг толкова бързо...Ренета не го харесва,ама хич.Както някой по-назад горе,навярно от даден момент с действията си е искала  умишлено да го отблъсне,че той да прекъсне отношенията им,а не тя,за да не би да изглежда евентуално зле в очите на хората,ама не си дава сметка,че това е безсмилено да се прави,защото с действията си по принцип вече е оставила неприятно впечатление в хората.

Общи условия

Активация на акаунт