⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 3

• 41 516
  • 736
  •   1
Отговори
# 585

Качил е и сторита, че има 2 влога от там с Ванеса, но само за членове на главния му канал.

Кризисен ПР 😂 Нека се обичат младите, хубаво е, но бива ли така да ни спойват предаването преди края му? Договори нямат ли? Чак пък и влогове за платените членове на канала…

# 586
Платени членове на канала му? Някой плаща за да получава ъпдейти за живота и ежедневието на Чефо?

# 587
Firebird26 хората си пилеят парите за какво ли не 😅.
Според мен на промото Джулия говори с Ники. Вчера на срещата се заслушах в гласа му, защото имах спомен, че гласът му е по-тънък. Не е Асен според мен, както някои предположиха, неговият глас е различен.

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 17:00 от Vaflichka81

# 588
Симпатизирам много на Джулия!

Като дават Божин обаче превъртам кадрите, че гледам на запис. Не мога да го изтърпя това мрънкало.

Ивелина е много злобна и интригантка. А нейния Ники май е гей.

Ванеса ми падна много в очите. Ужасно отношение към Марио, нагло и безпардонно.
Ок, не го иска вече, но можеше да е по-мила, тактична и обрана. Не стига, че до вчера уж много се харесваха и го заряза заради друг (негов приятел), ами и реши ехидно да го напада и наранява с думи и поведение. Много грозно постъпи!

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 15:02 от *Sweety*

# 589
След този пост вече и ‘Диви и красиви’ е ясно – наредена история. Докато в епизодите уж още се чудят кой с кого е, Чефо вече качва снимки от Португалия с новата си партньорката. Значи всичко е било ясно отдавна – просто Чефо е там само и единствено,за да си направи един PR,докато са на гребена на вълната.

# 590
Повечето момичета ми харесват на външен вид, но Ивелина не, има нужда от ринопластика (съжалявам).

# 591
  • София
След този пост вече и ‘Диви и красиви’ е ясно – наредена история. Докато в епизодите уж още се чудят кой с кого е, Чефо вече качва снимки от Португалия с новата си партньорката. Значи всичко е било ясно отдавна – просто Чефо е там само и единствено,за да си направи един PR,докато са на гребена на вълната.
Някой е смятал нещо друго ли?

# 592
От самото начало някак не се прехласнах по Асен. И той ми е нещо като Божинката.Eдни такива мъже несигурни, неуверени...Корабът е създаден да плава, а не да стои на котва и да се притеснява за бурите...Жените в 21 век нямат нужда да бъдат бавачки и да дундуркат мъже. Не оправдавам в никакъв случай Ренета за отношението й към Асен, но разбирам защо роптае срещу поведението му. И вероятно я дразни не само поведението. Може би нещо в манталитета му, в разбиранията му, възприемането на света и т.н. Независимо, че Асен е излязъл от гетото, образовал се е, стреми се да се усъвършенства, не значи, че се е освободил напълно от спецификите и субкултурата на етноса си. В никакъв случай не искам това да се приема дискриминативно, но такава е реалността. Ренета е много себелюбива, с голямо самочувствие, комбинативна, манипулативна...В предаването се залепи за Асен, не защото е много широкоскроена, без предразсъдъци и търси любов, а защото непрекъснато мисли някакви схеми и за момента той й се е видял най-добрата опция.
Изгледах няколко видеа на Ивелина...Едно от тях ми направи най-голямо впечатление - разказваше как щяла да загине на яхта в Гърция на рождения си ден. Ама то беше маниерничене, превземки, повторения, въртене на очи, докато се гримира. Не знам как се възприема отстрани, но изглежда като презадоволена и капризна глезла, при това досадна. Като непрекъснато жужаща конска муха.

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 22:46 от Карла_Карла

# 593
Тя сега е и известна, следвана самочувствието и е до тавана съвсем
Не е честно чефо да пуска такива снимки преди края...явно може да си плати неустойките
Кой нормален ще плаща да гледа този палячо? Потресен съм от хората

# 594
Само да кажа, че Ванеса има много грозно направен бюст. Ако добавя и носа, става трагедия.

# 595
Е той чефо си прави рекламата и се задържа в къщата, не вярвам да я харесва. Пробва се с толкова жени и не успя да излъже никоя само ванеса сама се набута

# 596
Не, според мен Чефо наистина харесва Ванеса. Което прави поведението му към другите жени доста изкуствено. Видяхме че когато наистина харесва момиче, става срамежлив и нервен около нея. Шумните му прехласвания по Радослава и Елвира с безбройните коментари колко са впечатляващи, са просто гигантски фалш.

# 597
Sky of love, разбрах те сега, но въпреки това не разбирам защо хората смесват нещата, наистина. Аз гледам подкаста му заради структурата и гостите му, получават се много смислени разговори, за които дори не съм очаквала. Чефо има много качества, но и много недостатъци, факт, но се старае да се подобрява, има афинитет да се учи и развива, със сигурност в някакъв момент ще направи анализ на поведението си в ДиК и ако прецени, че е нужно за нещо, ще се извини. Това е неговият път.

Аз също не одобрявам някои негови постъпки, но всеки си носи кръста, няма какво да му се кахъря как ще му се отрази това на имиджа, не ме интересува, ако не се отразява пряко на съдържанието му, ще си го гледам.
Ами,за някои хора е трудно да разделят нещата.Има,хора ,които гледат неговите подкасти ,не заради гостите му,а заради него.Също така го има това с  парасоциалните отношения.Хората се препознават в това което говори,намират го за симпатичен,намират го за готин,харесват работата му и т.н и неусетно почват да го чувстват като близък приятел или най-малкото като добър познат,когото познават и почват да го идеализират.При него го няма това разделение(макар че и при артистите и всякакви други публични лица се вижда,че има хора,които не могат да правят разделение между техния медиен образ който са създали и тяхната истинска всъщност,която е досъпна до тесен кръг от хора),тъй като той дава поле на изява не толкова  на артистичната си всъщнос в това к оето предлага в ютуб,ами си е социално  ангажиран и всичко което прави се застъпва на  това.Дори и след ,като си промени формата на клиповете,факта си остава,че той излиза с лицето и името си и говори за неща,които го вълнуват и за които се бори.Предполага  се,че човек занимаващ се с това което прави,е автентичен ,а не ти влиза във някаква роля.И другото което хората забравяме,че независимо колко здраво стъпил и адекватен мислим ,че е даденаа личност в края на деня ,той е човек и не е перфектен.Не трябва да се изпада в крайности сляпо да се идеализира ( cough,cough,Цанов)тази личност и да откажеш да видиш неговите недостатъци,да  не видиш и отчетеш нередностите и грешките, които е правил и т.н,или пък като не ти харесва,някаква човешка слабост която е проявил или дребно провинение да го заклеймиш ,че е най-големия мизерник.Все е някакви крайности се изпада,което не е добре.Не го приемам присърце,как ще му се отрази участието,просто споделям някакви мои си разсъждения на базата на това което съм видяла като ответна реакция.

# 598
На мен пък ми харесват на снимките и смятам, че си отиват. Не са идеални като личности, нито визуално(като всички нас) , но имам едно усещане, че са един за друг.

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 15:16 от *Амбър*

# 599
Чефо се изложи с участието си, но все пак не е чак толкова зле като Ивелина. Вие бихте ли поверили маркетинг стратегия на такъв злобен човек като нея? Тя не прави ли лоша реклама на работещите в маркетинга? Или може би в нейната сфера са все такива змии?

От едно клипче мисля, че е дружка с Ронси - друга такава неприятна и лигава персона.

Общи условия

Активация на акаунт