⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 3

• 41 501
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Асенка бе, защо се унижаваш и стратегия да имаш да и го върнеш не се принизявай. Не и давай гривна прати я там откъдето е дошла.
Като не знае да цени интелигентен мъж да си търси льольовци, като Божин. Уплаши се че е умно момче, не разбра че хъса му за победа е, за да я изведе насреща. Джулия добре и го каза. Какво я отблъсква Асен, само можеше да се благодари, че и се падна най добрия от момчетата. Марсел е умен знае как да се опази. Асен е добър ама и той не е за подценяване. Много ниско падна това момиче. Тя ли говори за доверие, дето казва че е изневерявала и водила паралелни връзки.. Асен пак си затвори очите. Дано я отсвири по натам, ама както се знае това е предаване всичко е сценарии.

# 556
Сещам се за Вальо и Мис Ели от Игри на волята и те имат детенце вече.
От третия сезон, нали? Тези?

# 557
# 558
Пак питам, тоя Божин защо снове така като цветарка?! Изобщо какво е това поведение при група възрастни хора, аз последно помня в 4-5 клас така си посредничехме при комуникацията 😅
Точно като Ники от първия сезон. Оставя Симона да спи и слиза долу да обсъди всички връзки и да разбере всички клюки Grinning Та така до сутринта Grinning

# 559
  • България
Симпатизирам на Чефо, Асен и Елвира. Неприятни са ми Ренета, Ивелина и Божин. Бих променила вота от Божин на Марио, защото ми в неприятен и изпада в истерии, но ме мързи.
Разделям се с негативни чувства към радослава и неутрални към Елена.

# 560
Ванеса в днешния епизод каза нещо много правилно - не трябва да стои с някой само за да стигне до финала, все пак са там за да търсят любовта. И никой не я обвинява за това. Видимо е много по отпусната, усмихната и щастлива с Чефо. Лошо няма. Но начина по който прекъсваш едни отношения за да влезеш в нови ,не е този, който тя показа.Няма нужда да се подиграваш, обиждаш и присмиваш на човек с който си бил до вчера. Това е грозното в случая, и това е причината много хора вече да не я харесват (включително и аз). И не, не е защото така е показано от продукцията, няма как да излъчат нещо, което не е казано или не се е случило.

Срива в отношенията на Асен и Ренета ме изненадаха доста. Очаквах, че ще продължат да играят на сигурно до края.
Не ми се вярва Асен да се пренасочва към Джулия, нали са близки с Божин. Най-вероятно ще е Атанас.

Браво на Елена! Интелигентна , възпитана и добра жена като нея незнам как въобще е влезнала в това предаване.

Срещата на Николай и Ивелина просто няма какво да я коментирам 🤣
Ванеса ми е неприятна ,по различен начин  от този по който са ми неприятни Ивелина и Ренета,но също толкова ми е неприятна.Не знам на каква се прави и какъв и е проблема.Кому беше нужно да изръси нещата,коио каза,защо   прави фасони и не й е приятно,че проявява интерес към Елвира.Ако симулира,не й ли дотягва да играе този театър,а Чефо,как може да се подхилква насреща.На мен би ми станало страшно неловко,ако стана свидетелка на подобна сцена.И как за бога изкрава,Ванеса ,че е измамената ,при положение,че тя нали уж няма интерес към Марио и много се радва,че е с него.Какви са тези неадекватни изпълнения не ми е ясно.П.С бебейода, в някое отепизодие на подкаста си ,той бе споделил за неприятен случай,който е имал с сайт за запознаство ,където се е мачнал с млада майка,която явно се е продавала,но скандалното е,че е предлагала цена и за дъщеричката си,ако той прояви желание.Вбесих се о факта,че той не и е докладлал профила и не е  пуснал сигнал където трябва,защото видиш ли нямало смисъл,тъй като никой няма да направи нищо.И това го казва човека,който апелира ,хората да не бъдат пасивни,ами да гласуват,да проявяват заинтересованост относно какво се случва около тях и т.н.Имаше,коментар,който го скастри за това...Както й някой друг каза,Чефо не е това(поне на този етап),което му се иска да е.Раздава го всякакъв,ама под това се усеща ,че нещо не е както хората. Койче,никой не казва,че подкастовете му са зле.Повечето му са интересни и си заслужават гледането,ама човекът серизоно има нужда да се преосмисли себе ,а не да ходи наляво и надясно.Не знам с какъв стимул е влязъл.Просто заради  приключението,защото търси жена или да събере последователи,ама ако е за последоваелите или това е една от причините,коио е влязъл,както казах и по-горе участието в това отношение му излиза през носа.

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 01:19 от sky of love

# 561
Имана и Ивайло май си бяха двойка като влезнаха в “Сървайвър”, макар и да се опитваха да го крият.
Е казваха, че там са се запознали, на кастингите. После в "Един за друг" не поддържаха ли същата теза?

Може и така да е.
Не следя “Един за друг”.
Щом са се запознали на кастингите, и аз ги броя като двойка ва продукцията, в която са участвали.

# 562
Това с Елена беше доста предвидимо, но явно наистина ролята ѝ е била такава. Чешит си беше малко, но имаше много точни попадения по някои въпроси. Личи си, че ѝ сече пипето и на втория етаж има материал.
Чефо и Ванеса скачат на Марио, че му е наранено егото, обаче те колко страдат, че не получиха желания ефект, не е истина.
Значи за Атанас е проблем, че Елвира за два дена е била с двама мъже, но не му е проблем случая на Ванеса? Логиката и в това любовно предаване я няма.
А Ренета даже не знам дали да я коментирам, нещо явно и тя се зарази с на Божинко ниските енергии и изтрещя.
На Асен мога само да кажа “Браво!”, затова, че ни сподели как възнамерява да продължи играта си оттук нататък. Можеше да е поредният, който да е неискрен и с нас, зрителите.

# 563
  • София
Много се радвам на развитието с Асен и Ренета. Нямам търпение да видя Асен като осъзнат злодей.

# 564
  • Sofia
Сещам се за Вальо и Мис Ели от Игри на волята и те имат детенце вече.
От третия сезон, нали? Тези?

Много са готини, често ги засичам в София с детенцето им. Момчето доколкото помня е доста умен. За Ели не зная нищо.

# 565
Sky of love, както виждаш никъде не коментирам участието на Чефо в предаването, ама защото се казва, че щяло да му излезе през носа, не виждам как, не знам защо смесвате нещата?! Нима някой тук, дето плюе по Ренета за професията й,попадайки в неприятна ситуация на нея  като лекарски асистент, би й казал - ааа, не, ти си лъжкиня, не искам ти да ми помагаш 😂

Бях писала преди това, затова не счетох за необходимо да се повтарям - участието на Чефо в ДиК не може да ми повлияе върху зрителския ми интерес към подкаста му. Още повече, че съм свикнала с образа му, от една страна, а от друга - вече съм си изградила мнение за него.

Масовият зрител на ДиК не може да бъде таргет на Чефо за подкаста му, затова изключвам варианта това да е причината да е влязъл и не го разглеждам по този начин.

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 09:21 от Койче..

# 566
Аз, както и много други, от доста време виждаме гафовете на Чефо, колкото и да го харесвах в началото на кариерата му. Като добавим ДиК - за мен той вече не представлява никакъв интерес.

# 567
Това предаване от Нова го съсипаха. Кратки епизоди, искат да го приключат за един месец, постоянно влизане и излизане на хора, необмислени игри все едно е ИВ или С. Нищо не може да се разгърне като сюжет за повече от два епизода. Липсата на разказвач се усеща, защото доста от хората излиза, че свръхреагират в дадена ситуация, но после в разговор става ясно, че не е точно така. Очеведно е, че нито една двойка не се харесва наистина дори малко, а някои очевидно не се понасят и едва се търпят.
Лошо впечатление ми прави завистта, която за сметка на любовта вирее доста добре там и очеведно някои хора не се притесняват да я показват. Чефо за претенциите които има, че е против каквато и да е агресия, вербално демонстрира доста силно изявена такава и то зад гърба на жени! Доста олеква с това поведение. До вчера припада и усеща ток от Радослава и Елвира, но след като го резнаха - едната била тъпа, другата агресивна. Културистът е излишен също и дано си тръгне скоро, Елена добре го постави на място. Въобще скука и несигурни хора криещи се зад високо самочувствие.
Няма силни играчи, няма характери. Единствено Джулия се откроява, но тя също ми е хлъзгава. Пък и изтегли късата клечка с мача си и сега си сърба попарата и ниските мъжки вибрации. Играта ще се раздвижи само и единствено, ако Николай Манекена реши да се пробва с нея, но според мен той е влязъл за екранно време и ще играе на сигурно с Ивелина, защото само тя е способна да му изтърпи пренебрежението в името на играта. В общи линии скука - тук ми е в пъти по-забавно да чета мненията и анализите ви 🌹

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 09:01 от ilieva_i

# 568
  • България
Скрит текст:
Sky of love, както виждаш никъде не коментирам участието на Чефо в предаването, ама защото се казва, че щяло да му излезе през носа, не виждам как, не знам защо смесвате нещата?! Нима някой тук, дето плюе по Ренета за професията й,попадайки в неприятна ситуация на нея  като лекарски асистент, би й казал - ааа, не, ти си лъжкиня, не искам ти да ми помагаш 😂

Бях писала преди това, затова не счетох за необходимо да се повтарям - участието на Чефо в ДиК не може да ми повлияе върху зрителския ми интерес към подкаста му. Още повече, че съм свикнала с образа му, от една страна, а от друга - вече съм си изградила мнение за него.

Масовият зрител на ДиК не може да бъде таргет на Чефо за подкаста му, затова изключвам варианта това да е причината да е влязал и не го разгкеждам по този начин.
И аз съм така. И без това интересът ми към предаването рязко спадна и последния епизод го пропуснах. Подкаста ще го гледам, когато има интересни гости, а те са 1/2 от случаите. На мен ми е досадно да чета за операцията на носа му и да бъде наричан с всякакви производни на името му.

# 569
Най добре за мен играе играта Ники Масурски. Човека си цели малко известност и най-вече кинтите, явно му трябват. За целта се прави на калинка, казва "обичам те", абе каквото искате ще каже. Не го итересуват изкусителки и любови, нито его. С право мерене си хваща най-надеждната- тази която никой няма да се изкуши да му открадне . Стар мъжки трик, избираш си най непривлекателната, и другите жени , с идеята ама аз съм по-убава, сами те заграждат.
Ренета също имаше намерение да играе така , но пусто его, загриза я факта, че Асен и отнема ролята на главния стратег и умник на шоОто и се прецака .
Ванеса и Марио също си бяха стиснали ръцете да се правят на калинки до края на формата, но Ванеска я изкуши "изкусителя" , и се поддаде на желанието да я покажат , като Хубавата Елена, за която стават войни ....Ама се оказа , че , Парис и Менелай нямат желание да воюват и чакат на нея тя да си води войната, а Парис само да се подхилква, и да дава акъли.
Божинката е измислил хитър начин за събиране на информация. Ивелина с нейните разпити ала Гестапо , само може да му завижда. отивате при някого , и му се оплаквате че вибрациите ви са ниски. Малко рискувате, да не си помисли някой, че вибраторът ви не работи , но хората са отзивчиви , ще помогнат и в единия и в другия случай.

Общи условия

Активация на акаунт