⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 3

• 41 514
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Хахаха, тази Ренета повтаря едно към едно историята с Марсел. Искала лично пространство. Grinning
Проблемът явно не е в Марселката.
Не и се играят игрички на Ренета. Сериозно? Че тя от началото на формата само това прави.

# 496
Добре, де Атанас, ако си даде гривната на Джулия и Елена си тръгне нали ще остане без матч и най-вероятно ще отпадне другия път? Защо да си намалява шансовете да продължи Joy

# 497
Ами то това важи всеки път, включително предният път. Но пък и ако не се въртят двойките самата концепция е счупена, просто си тръгва двойката, която загуби играта. Освен ако не смятат постоянно да вкарват нови хора…

# 498
  • София
me_for_president,
Да, няма логика.
Единствено ако Елена реши да напусне формата би спасило Джулия. Тогава Наско няма да има друг освен да я спаси.

Правилно ли разбрах или бъркам, Асен е казал на Ренета, че я обича? 😮

# 499
  • Берлин
Това не го вярвам

# 500
Така каза тя, но от това, което показаха аз разбрах, че той си мисли, че проблемът бил в ситуацията от предишната вечер с неговия въпрос за фалшивите двойки.

И на мен също Асен досега ми е направил впечатление на човек, на когото му е под нивото и има достатъчно акъл да не говори такива глупости. По- съм склонна да вярвам, че са я инструктирали да каже нещо такова…

А Божин, който на всички споделя, и явно всички му споделят, дали има оторизация да предава информацията нататък 😅😂 Ето, преди на Марсел ходи да се обяснява Ренета какво я притеснявало, сега на Асен. Самоинициативно ли е това всичко?

# 501
На Ренета проблемът й е, че точно тя искаше само да играе, пък тия досадни мъже се стараят да изглежда истинско, айде няма нужда 😂

Никито как отби номера с целувката 😂 Личеше си, че са ги накарали 😂

# 502
Асен като анализира така двойките да вземе да подложи и тяхната връзка под въпрос, защото те са най-фалшивите от всички.

# 503
  • София
Е, ето Асен си призна за думите. Масурски втори номер.
Нелепо е след два, три дена да казваш такива неща. Тези мъже тази дума, 'Обичам те' за нищо я нямат, тц тц.

# 504
Елвира ми е много красива, но започне ли да говори край. Мисля, че с Ники модела ще са супер двойка. Ивелина е голяма интригантка и ми е доста анти, така че е време да си ходи. Не завиждам на Ванеса, защото няма да намери истински мъж в това предаване. Марио и Чефо са ми големи мекотели.

# 505
Пак питам, тоя Божин защо снове така като цветарка?! Изобщо какво е това поведение при група възрастни хора, аз последно помня в 4-5 клас така си посредничехме при комуникацията 😅

Каква клюкарка е тоя човек, нямам думи!!!

Гердана от мидите на Ники модела е шокиращо стайлинг решение.

# 506
Ивелина не изглежда добре сега на вечерята  🤐

# 507
Леле, Ренета е много зле, Асен я бил задушавал...
Определено тази жена си сменя мнението през 5 минути, до вчера го идеализираше и го боготворя, сега изведнъж драматизация и се прави на жертва.
Голяма провокаторка и после се извърта как тя е потърпевша. Доста противно!

Асен го харесвам като цяло, ама и той ,,Обичам те" към Ренета???
Как па толкова бързо това обичане, ей така вече се раздава...малко изкуствено ми идва!
То обичането се показва на действия повече, на думи всеки може!

# 508
Не знам колко се обичат, ама аз ще заобичам Асен, ако вземе да остави тази гаслайтърка Ренета и си даде гривната на Джулката и заиграят заедно.

# 509
Дано Асен си даде гривната на Джулия
Доктор куин лечителката е непоносима

Тея ,като ги гледам не ми вдъхват доверие на добри готвачи Joy

Общи условия

Активация на акаунт