⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 3

• 41 530
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
За глезените

Скрит текст:

На другите снимки изглеждат доста по-тънки, ама на видео си се виждат дебелички. Имам спомен, че и мъжът ми беше се впечатлил , че са големички за финото и тяло. Но в крайна сметка това не може да се промени, момичето си има изключително приятно тяло и едни глезени не са такава драма. Просто на Ананас му е височка Joy

# 481
Ново видео за днешния епизод
https://youtube.com/shorts/u_zxHcV3VLg?si=Re6pAvJqXvyD1_uS

Като гледах Чехо как се хили и ми иде да му фрасна една в кривата муцуна Joy

# 482

И пак държат сметка на Марио какво правил с Елвира, ами сам ли да стои 😀 или очакваха да си тръгне 🙂 Правилно им каза вчера , че я харесва на външен вид и си дава шанс да я опознае, за мен това е напълно нормално нещо, при положение, че Ванеса е с Чефо. Защо никой не обсъжда нейната постъпка... А и точно Чефо да говори кой звучал като нереален и персонаж, е повече от смешно 🤣 Интересен епизод ще е...дано Джулката остане

# 483

Оф...Защо му правят на проблем,на Марио,че се върти около Елвира?Разбирма,че на някои би им било странно,като той дава заявка,че видиш ли има сериозни чувства към Ванеса,ама в края на краищата,какво очакват да направи?Да стои и пасивно да наблюдава живота в къщата,докато не го изгонят...Ама и той да се гротне малко и да не разправя,че е бил влюбен и не знам какво си във Ванеса,като не е така.Не мога да  повярвам,че майка ми го изкарва,че той е зарязаният любовник с чистите чувства.За мен всички се държат неадекватно.П.С Ако Ванеса и Чефо се харесвеат,честито,не мисля ,че някой им желае нещо лошо да им се случи.Аз лично не ги виждам да бъдат във дългосрочна дълга връзка,защото и на двамата им шарят очите,но естествено могат да докажат обратното и това би било страхотно.Аз лично не виждам всъщност никой като двойка,ако трябва да съм напълно честна.П.С Бих искала Ренета да изхвърчи.П.С Ванеса не знам,защо се прави на интересна.Харесва си Чефо,хубаво,поради някаква причина в началото сие хванала и Марио за да се подсигури навярно,ама защо сега прави фасони,че се върти около Елвира.Сега,не би трябвало въобще да й пука,той какво прави и с коя го прави...Разбирам,евентуално да й е странно,как толкова бързо се преорентира,ама не е нещо нелогично и както казах не би трябвало да й пука.

# 484
  • София
Чехо не смее да каже, че е влюбен, но държи сметка на друг. Страшно ми е неприятно това момче, интригант и лицемер, да не говорим, че не намирам нищо мъжко в него

# 485
Има ли всъщност от риалититата в България двойка, която там се е запознала и се е задържала за повечко време след това (или пък дългосрочно и все още да са заедно)? Май вторият ерген и Валерия ли, каква беше, не съм гледала предаването, но съм чувала, че са били после и навън двойка, не знам за колко време.

Аз това наистина мисля, че би било страхотно ако някой си намери истинска половинка така Simple Smile

# 486
Има от Фермата - Краси и Митко... Даже сключиха брак, имат дете Simple Smile
Тогава тя беше все още омъжена за първия си съпруг ако правилно помня

# 487
  • София
Има двойки от риалитита, но не от любовни Joy Ганка и Ванко от Сървайвър, Вальо и мис Ели от ИВ, на първо четене, са вече с деца. Знам, че и от  готварските има двойки, но не ги следя и нямам идея.

# 488
Тези ги бях забравила, тоз Митко е много дразнещ, не знам как го търпи Краси още.

Има от Фермата - Краси и Митко... Даже сключиха брак, имат дете Simple Smile
Тогава тя беше все още омъжена за първия си съпруг ако правилно помня

# 489
Тъкмо догледах епизода от вчера.
Чефо много смело коментира интелекта на Елвира. Аз честно казано не зная Ванеса с какво е по-умна? А и той защо се е взел за някакъв авторитет.

Чефо е огромен червен флаг. Толкова безпардонно се държи, а какво предлага в замяна? Има безумно тъпо чувство за хумор на ниво да сваля тийнки и до там. Но пък с Ванеса са си един за друг.

# 490
Също Георги и Фейгин от Игри на волята бяха двойка.

# 491
  • Берлин
Чепо е много далеч от всичко, на което се прави: мъж, интелигентен, забавен, желан. Секунда не бих търпяла подобен палячо.

# 492
Масурски ще започва собствен подкаст…

# 493
Масурски ще започва собствен подкаст…

Кой ще го води 😂

# 494
Атанас колко кротичък анаболо - бицепсо - трицепс изглеждаше...За нула време се окопити и започна да обижда момиче, с което едва ли е разменил повече от няколко изречения. Тоя човек изобщо ли не се е виждал в огледалото? Не може да изглеждаш като междинното звено между човека и маймуната и да коментираш грозно глезените на жена...
Алоууу, сценаристите! Хайде стига мерили мускули участниците, нека премерят умовете се. Дайте им някаква игра за интелигетнтост, да видим кой какъв е и защо такъв е.

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 22:14 от Карла_Карла

Общи условия

Активация на акаунт