⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 3

• 41 542
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Благодаря на потребителката, която си беше направила труда да напише разговора между Чепо, Ванеса и Ананас, за глезените и айкю-то. По-нагоре видях снимка на прословутите глезени - съвсем нормални са си Rolling Eyes.

# 466
И аз лайквам глезените 👍
Но дамата не ми харесва нито в лице, нито излъчване
Джулуя за годините си ми се струва много зряла, дано някой и даде гривна и да остане. Но са се замисли за отношенията си с това ревливо бебе
Тая Ивелина е много противно, мисли се за мис свят,трябва да я приземят. Каква самодоволна усмивка че взели момичето на Марио....

# 467
Масурски движел в елитни среди и имал уникални бивши. След излагацията със секс въпросите му на първите блайнд срещи да се радва, че някоя въобще го отрази. А и Евгения въобще не е грозна, само дано разбере как действа модерното пособие наречено "гребен".

# 468
Елвира е доста висока, с хубави дълги крака , но явно с недостатъчно фин глезен за изтънчения вкус на нашите кандидат инфлуенсъри. И в двете предавания става мишена , явно все пак ги дразни с нещо , та все за тези глезени се хващат- адски елементарно. Още от детската градина децата се учат ( поне аз опитвам с моето ), че нещо във външния вид, което не може да се промени за 5 минути , никога не се коментира.

# 469
Значи тия двамата дребосъци, дето коментираха Елвира, да се погледнат първо себе си и тогава, ако им стиска, да коментират глезените на жена като нея.

# 470
Ники Рапъра е много кухо парче, колко “елитно” може въобще да му е обкръжението? Не изглежда добре, не е интересен, умен или забавен, пари вероятно също няма, та откъде тея мега яки бивши?!

# 471
Масурски движел в елитни среди и имал уникални бивши. След излагацията със секс въпросите му на първите блайнд срещи да се радва, че някоя въобще го отрази. А и Евгения въобще не е грозна, само дано разбере как действа модерното пособие наречено "гребен".
Леле, по какъв начин изопачихте коментара ми! Никъде, ама никъде не съм казала, че Масурски движи в елитни среди. Joy Той си движи в рап средите, защото такива са интересите му. Нито пък съм казала, че бившите му са уникални и, че едва ли не Евгения е грозна... Моля ви се! Цялата идея на коментара ми е, че с Евгения не си подхождат, защото изглеждат много различни. И защото го познавам, макар и бегло, мисля че в реалността не биха се мачнали с нея. Моля ви, прочетете коментара ми отново и не пишете такива свободни съчинения.

# 472
Джулия над устната пиърсинг ли има, или бенка? Все там я гледам и не мога да разбера - прилича на пиърсинг, но пък е сложен не в център и стои странно.

# 473
В коментарът Ви се усети подценяване и осмиване на Евгения, а случаят е точно обратният - Николай да се благодари, че някоя го отрази.

# 474
Чефо беше във възторг от всяка нововлязла - Радослава, Елвира...Всеяден.Матгалитет ''И двете дядо попе, и двете''. Раздава го голям плейбой. И после плюе по тия момичета. И така витиевато го прави, все едно дава благословията си на всички божий душици, каквито и да са,  да населяват Земята. Играе го благороден и широкоскроен...Има ли по-продължителни и сериозни връзки тоя човек? Сега е зает да впечатлява швейцарската бизнесменка с големите вимета. Накрая сигурно и по нея ще плюе. Въпрос на време е. Визуално ми е хитро, дребно и обиграно гномче...
Не мисля че,той е толкова широкоскроен колкото му се иска да бъде.Гладала съм му всичките епизоди на неговия подкаст и от подхвърления,които е правил оставам с такова впечатление.В един случай,той дори си го кажа,че го има тази съпротива в него ,защото е роден и отрасъл в среда като нашата.Разбирам го.Нещото коео ме дразни,че той не се усеща,когато казва нещо кринджъро и пресолява меко казано манджата..Още помня една негова шегичка ,когато му гостува Прея която беше нещо от софта ...как чернокожите/африканците бързо са бягали,когато еди кои са стреляли по тях със стрели или нещо подобно...Не го цитирам точно,ама много добре си спомням,какво чувство остави в мен след като го чух,тъй като беше меко казано тъпа шегичка.Прея ,като че ли леко се смути тогава и подмина шегичката.Сега вижда,от шорт при друг негов гост,как пак се коментира гримирането на жените.Факт е,че има куриозни случаи,ама бихте ли престанали с тая естествена  красота и ,че едва ли не всички жени ,които се гримират,се контят,обличат  се яко и така нататък го правят за да се харесат на мъжете,а не ,защото им доставя удоволствие да го правят.Навремето,като по -млад бе залитнал за кратко по ред пил измисльотината.Не правеше някакви крайни изказвания ,не се държеше маниакално,но си спомням ,че се беше впечатлил от това(от време на време цитираше нещо от тази идеология да речем) и,може би го приемаше,че е истина.Но,това беше много в началния период,когато това тепърва навлизаше при нас и нещата не изглеждаха толкова зле,колкото е сега,а беше все още невинно,ако  е адекватно да се използва тази дума.П.С Не знам ,дали той никога не е имал дълга връзка,но в последните години му е трудно да се обвърше,може би,защото не е попаднал на правилния човек и същото,защото той не е готов за сериозна връзка.Да,той казва,че иска жена ,деца,но едновременно с това има някаква съпротива в него, да се открие  напълно и бъде уязвим пред някоя жена.Отделно както и други отбелязоха ми се струва,че в момента по скоро му се хойка.Не искам да казвам,че и да го заклеймявам,че има проблеми с обвързването,но ,ако това се окаже така  ,не бих се очудила.

# 475
В коментарът Ви се усети подценяване и осмиване на Евгения, а случаят е точно обратният - Николай да се благодари, че някоя го отрази.
Хем изопачихте грозно коментара ми, хем продължавате с вашите си интерпретации. Нито я осмивам, нито я подценявам, още по-малко спрямо бившите му приятелки. Дори и симпатизирам. Единствено казвам, че те са твърде различни в реалния живот, за да са мач. А от неговото поведение съм изненадана и разочарована.

# 476
  • София
Джулия над устната пиърсинг ли има, или бенка? Все там я гледам и не мога да разбера - прилича на пиърсинг, но пък е сложен не в център и стои странно.
Според мен е бенка

# 477
  • София
Вредих се и аз. 😁

Дано тази вечер видим как Елена се отказва и тръгва (очевидно няма никакъв интерес към мъжете в имението). По този начин Джулия ще остане в играта, а на нея и се играе и е интересен образ. Няма как жена да отстъпи гривната си на друга жена (освен ако не са променили правилата), но може Наско да и даде гривната, просто защото етикетът ще го задължава. Ако не го направи ще се самоубие буквално в очите не само на участниците вътре, но и на зрителите. И така Джулка ще остане.
Не ми се вярва да има някакви шокиращи обрати иначе, извън това което писах. Промото е по-скоро подвеждащо и не ми се вярва Асен да даде гривната си на Джулия и така Ренета да остане без гривна и да напусне. Или същото да направи Ники модела, хипотетично разочарован от срещата си с Ивелина. Да, иска ни се, но аз гледам реално на нещата. Такива дръзки ходове, нито Асен, нито Ники ще предприемат толкова рано в сезона и без да имат сигурна опора.

Очаквано Ванеса и Марио се разделиха. Още от началото си личеше, че това тяхното е мъка. Тя не го допуска до себе си, отказва му докосванията, а той един такъв сервилен. Хъката, мъката. Никакъв шанс. Липсваше искрата. Двамата един до друг имаха вид на отегчена двойка след 30 г. брак. белязан от непрекъснати компромиси.
Желая успех на Марио с Елвира и на Чефо с Ванеса. Така сформирани двойките ми стоят някак си по-добре. Имам опасения Марио и Елвира да не се уморят взаимно един друг от скука, ама да видим... Дано ме изненадат.
Мисля, че и четиримата има какво да покажат и дано се разгърнат.

Според мен монтажа отново не е достатъчно добър и много важни неща в отношенията вътре липсват и после се чудим, защо еди кой си говори така. После по подкастите пак ще има, това не е показано, онова не е заснето и т.н.
Например - Ванеса беше видимо фрустрирана от Марио. Не може да няма конкретни причини. Ние обаче виждаме как тенденциозно го режат и едва ли не му се подиграват. Защо? Защото продуцентите са решили, че това ще се продаде добре и ще генерира коментари.

Божинката пак се държи като 7 годишно, направо не мога да повярвам какъв образ са изнамерили. Истинска ТВ находка, хаха. Но ние тук се шегуваме, но дано момчето не е в истинска депресия, защото очевидно има сериозни проблеми и му трябва някаква помощ. Не знам.

Атанас направи много грозен коментар за глезените на Елвира. Някои хора нямат никакъв усет. Емоционална интелигентност се казва също така. И с няколко думи може да си сринеш образа, който иначе така усърдно и фалшиво градиш. Мога да дам скорошни примери с Виктор Стоянов и коментарите му за Пам и на Виктор Русинов и коментарите му за Габриела.

На Ивелина част от маската падна. Джулия я конфронтира директно пред всички. Ивелина видимо беше изненадана, но си личи, че е много обиграна и сякаш се измъкна. Но дали наистина? Според мен би трябвало сигналната лампичка на околните да е светнала. Ще ми е интересна динамиката на техните взаимоотношения, но разбира се всичко това, само ако Джулия остане. Вярвам в последното.

Аз още в сезон 1 съм го писал, но сега отново ще го спомена. Игрите са много лошо базирани в историята. Не може от игра да ти зависи оставането в любовен формат. Други трябва да са критериите. И те да са изцяло социални. Иначе е МАЛОУМНО. И няма да има винаги бушони или къртици, да спасяват положението. Искате любов? Ами ако след игра напусне двойка, в която има потенциал за любов, а останат очевидно фалшиви двойки, какво правим??? Игрите трябва да носят само романтични излизания с половинката и нищо повече.

# 478
Аз още в сезон 1 съм го писал, но сега отново ще го спомена. Игрите са много лошо базирани в историята. Не може от игра да ти зависи оставането в любовен формат. Други трябва да са критериите. И те да са изцяло социални. Иначе е МАЛОУМНО. И няма да има винаги бушони или къртици, да спасяват положението. Искате любов? Ами ако след игра напусне двойка, в която има потенциал за любов, а останат очевидно фалшиви двойки, какво правим??? Игрите трябва да носят само романтични излизания с половинката и нищо повече.

И аз го писах още миналата година. Като са крали от толкова много формати, поне да са крали качествено. Голяма недомислица е това с отпадането от игри. Предвид, че са крали най-много от Perfect match, трябваше да измислят подобен вариант като там - константно да имат четири/пет постоянни двойки, да играят игри и спечелилата игра двойка да избира двамата нови, които да влязат и съответно да ги праща на срещи с някой от "мачнатите". Така хем се вижда дали някоя двойка е истинска или някой от двойката не е и ще залитне по "изкушението", хем има социална/стратегическа игра... По този начин много често привидни двойки се разпадат и се сформират нови, тестват се отношения и е много по-интересно. А тук в нашето съм почти сигурна, че няма да има кой знае какви обрати и както ги гледаме сега двойките, така ще си останат и до финала. Хванали се като удавник за сламка, сакън да не си тръгнат случайно, ако решат да пробват нещо ново и да изпуснат двете минути слава...

# 479
Здравейте и от мен. От началото до тук вече става интересно с уж утвърдените матчове, как имат дразги.
Ники модел и Ивелина се вижда, че не са един за друг на един мъж ми личи, когато не е привлечен и е с нежелание, просто момчето е наивно и се ориентира грешно. Не ги виждам докрай все един ще отпадне.
Ванеса Чефо, нека не ги подценяваме това е предаване с любовна тематика, всеки има право да е щастлив. Няма нужда да ги хейтим щом имат привличане това е техният живот. Марио като е възпитан и караше Ванеса да не бъде  усмихната какво толкова.
Асенката и Ренета там е ясно, че тая е за ефирно време. Първо Марсельо после Радо и сега се хвана за Асен, то езикът на тялото и говори, че не го харесва. Забележете от вчерашния разговор където Асен разкрива Ивелина как Джулия е “най сетне някой да го каже” а Ренета всячески се опитва да манипулира и отклонява темата, за приятелката си.
Асен го виждам доста умен и проницателен, веднага разбра кои са фалшиви и показни, защо му е да подхваща темата за фалшиви двойки, ясно е че иска да свали маските.
 По добрия вариант е да не даде гривна на фалшивата докторка и да спаси Джули и Божин, въпреки че и Божин не е за спасяване, губи времето на момето. Ама той надали ще го направи не е толкова дързък ще прецени кога е удобно и ще действа. Според мен и Ники модел скоро ще остави Ивелина, ама тия момчета, като няма подходящи по скоро те двамата да се вземат. 😀😀
Подкрепям Асен, надявам се тая фалшива докторка да я окопити. Какво мрънка в интрото на новия епизод, какво му е на Асен.

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 18:58 от Мариян Петров

Общи условия

Активация на акаунт