⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 3

• 41 545
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Записвам се в темата само, за да отбележа, че шапка свалям на Джулия. Страхотно момиче, дано остане!

# 406
Чакайте малко сега. Вчера хейтих Ванеса, но днес доколкото навързах нещата, май преди церемонията, в която изгониха Радослава, Ванеса е говорила нещо с Чефо и Марио е изревнувал и направил сеир. Така по ми се връзват нещата и по си пасват нейната позиция и реакции от снощния епизод. Като че ли нарочно са монтирали нещата така, че да има повече коментари/хейт/рейтинг.

Марио ми е много хлъзглав, ама много. Тя е телец и бога ми, не ми се вярва така да си плюе сама на физиономията, както ни беше представено.

Шапка свалям на Джулия, така се прави! Перфектно отигра ситуацията, а и си пролича IQ-то на Ивелина. Доста подцени ситуацията. Продължи да се обяснява на Елвира в присъствието на хора, които чуха грозните й коментари преди това. Явно егото толкова много я заслепява, че дори не допуска някой да извади наяве кирливите ризи!

# 407
Мисля, че почти на всеки (ако не и на всеки) му се е случвало да се сблъска в живота си поне веднъж с човек като Ивелина. Лошото е, че такива типове наистина се въртят около по-наивни и добродушни хора, които вярват, че когато те са откровени и искрени към някого, ще им се отвърне със същото. Да, ама за жалост - не. Божинката може да не знае на коя честота ще вибрира утре и дали ще е във висока или ниска енергия, но не заслужава да му подливат вода. То всъщност никой не заслужава, освен самата Ивелина, за да види какво е. Ехидността и задоволството ѝ в синхрона, казвайки как са “откраднали” жената на Марио бяха покъртителни. Чудно ми е тя как би се почувствала ако ѝ “откраднат” Никито и дали при първа възможност няма да се окаже в джакузито не с един, а с трима други. Laughing

# 408
Чефо беше във възторг от всяка нововлязла - Радослава, Елвира...Всеяден.Манталитет ''И двете дядо попе, и двете''. Раздава го голям плейбой. И после плюе по тия момичета. И така витиевато го прави, все едно дава благословията си на всички божии душици, каквито и да са,  да населяват Земята. Играе го благороден и широкоскроен...Има ли по-продължителни и сериозни връзки тоя човек? Сега е зает да впечатлява швейцарската бизнесменка с големите вимета. Накрая сигурно и по нея ще плюе. Въпрос на време е. Визуално ми е хитро, дребно и обиграно гномче...

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 00:06 от Карла_Карла

# 409
Мисля ,че не може жена да даде гривната си на друга жена. Май имаше подобна ситуация в миналия сезон, но не мина номера.
Veni - тази ситуация май е била след кутията на пандора, аз така разбрах.

За днешния епизод.... Ванеса ми пада все повече в очите, скоро не се беше случвало да имам фаворит в предаването и така главоломно от фаворит да ми стане най дразнещия.
Давал колебливи отговори, явно иска да и каже че я обича , като Ники тениса на 3ти ден. Говорил си с Елвира сутринта , тя пък после каза ,че са си говорили след кутията на пандора за първи път. И какъв е толкова проблема, като цяло че си говори с други жени? Той други ден ще излезе от предаването и ще има колежки и с тях ли не трябва да общува? Направо до болка токсична ми се вижда Ванеса .
Джули , браво че си му каза на Божин как седят нещата, той все е в драма , тя все го успокоява , като майка и дете или да се съвзема това момче или по живо по здраво... Сега е началото на връзката им , трябва да се забавляват , пък то все някакви драми и вибрации на Божин оправят , щом в началото е така , когато трябва всичко да е цветя и рози , представяте ли си след 2г връзка какво ще е?
Ивелина и Ники спечелиха среща , айде най после да им видим комуникацията , говорят ли си въобще с Ники, че него наистина статист го направиха , няма целувка между тях , няма нищо , изглежда като уговорена коалиция това между тях , вместо мач.
Хвана ме яд ,че Божин и Джули останаха последни на играта....
Асен ми хареса ,че е видял каква е Ивелина, не е глупав има мнение , казва го, ще видим утре дали ще го каже и на Ивелина. Тя много иска да е кралицата на къщата , дано я свалят на земята.
Разговора между Наско ,Чехо и Ванеса беше ужасен , просто тоя новия да си ходи , така ли се говори , определено и неговото ай кю не е високо и той не е пръв красавец.
Елвира съм я гледала в 2 подкаста , доста интелигентно говори , ако срещу нея говорят глупости/простащини , просто не отговаря на тях и изглежда смутена. Явно по трудно се отваря да говори с останалите , но не мисля че е глупава , въобще. Виж за Наско друго вече мога да кажа.
Чехо се чуди ,,защо Марио се държи толкова весело ,, , еми да седне да реве ли , каква трябва да е реакцията му, да се моли на Ванеса , да тъжи за човек, с който е прекарал едва няколко дни.
Асенчо е хитрец, подхлъзва ги с въпроса за фалшивите двойки...  Джули добре се изправи срещу Ивелина, притесненията ми са ,че следващите дни Ивелина ще иска да и стъжни живота, като настройва други срещу нея. Дано Джули е достатъчно силна да се справи с тях.
Разговора Елена -Божин беше право в 10ката , този път на Ели ще кажа Евала.
Много се надявам Джули да остане и да смени мъжа в предаването. И на мен започна да ми изглежда , че биха стояли добре с Ники модела. Той не ми изглежда глупав , Туджаров каза ,че мисленето му е като на чужденец и е мн възпитан, ако е така биха си паснали с Джули . Дано Ники играе стратегически с Ивелина и да я зареже. В началото казах ,че Ивелина е най красива, но заради поведението си , вече ми е грозна. Не знам как става това.

# 410
Всеки е срещал своята "ивелина". Точно така се действа с такива - конфронтираш я не по повод себе си, а заради друг. Почнеш ли да се защитаваш, вече си в губеща позиция. Важна е и ролята на изненадата, когато не очаква намесата ти. Джулка го изигра перфектно. Изобщо, двете малки са нива над каките и като поведение, и като аргументация.
Някой се чудеше на Ники защо не забелязва каква е. Подозирам, че той освен, че не я поглежда и изобщо не я слуша. Ама как и да я чуе, като тя обикаля като цветарка да руши чуждите връзки, вместо да гради своята.
Марио излезе доста голям жалкар. То бива да не можеш да си преглътнеш егото, ама той орева света, докато убеждаваше наред колко не му пука и как се веселял вече. Не гледа какво момиче му се поднесе на тепсия, вместо да я омайва, той за изповедник я ползва...
На Атанас гроздето Елвира доста му е накиселяло. 😁 И айкюто ѝ било ниско, и глезените дебели... Ха ха ха! Чефо приглася, като се опитва да каже нещо без да казва нищо, Ванеса кряка от удоволствие... Мила родна картинка.
Трябва да доста динамични отношенията там, благодарско на сценаристите, че изобщо не ни ги показват, та сме принудени да развиваме когнитивните си способности от дочути оттук-оттам реплики. Кога Ренета и Джули станаха първи приятелки? Ясно е, че е под влияние на Асен това дистанциране от Ивелина. Хитър е той, не му трябва толкова нахъсана да влияе особа около Ренета.

# 411
Браво, Джулка - така се прави, поне един човек в тая къща да не й мълчи на "кралицата" ... Много добре се намеси и по друг повод и каза това, което другите само си шушукат за нея.  И на Елена, че отвори очите на Божинка за нея, Асен я е надушил бързо ...

Ивелина - пълна с бисери и изказвания...Скука и интрига.
Нон-стоп на екран, всеки й донася къде какво се случва, само с Ники не си говори, камо-ли целувка - пълен фейк. Почвам да си мисля, че е човек на продукцията и затова си има и статист, и ефирно време, и синхрони...каквото поиска. Тя в тоя фейк матч няма нужда да влага нито време, нито усилия, ще седи там до края - Елена я пази веднъж вече с гривна, и бушон за кралицата има, да е спокойна.

Ще ви се да излезе, ама няма да стане.

Тези Ванеса и Чефо са ми супер неинтересни, отиват си..., взеха се, уж голяма драма, ама май нямаше драма.

Марио и Елвира са ми симпатични, тя е особена, затворена, но със сигурност не е глупава и не се изказва глупаво, но "по дрехите посрещат" - късата пола не беше ок, стана мишена на усойниците.

Що не им дадат по един IQ test, че такива изказвания от Атанас, Чефо и Ванеса са отвратителни и резултатите ще са много забавни. Ако им стиска...

# 412
Ивелина ми е от най-неприятните участнички във формата и никак не я намирам за красива...
Джулия добре ги нареди и Ивелина и Божин...За Божин имаше един лаф..."Като взема едно дърво."....Simple Smile))

# 413
Много е готина Джулка, дано намери мъж, с който да е жена, а не детегледачка. Аз това залитане го виждам като моментно объркване, че Божинката е добре момче, ама той по-скоро е инфантилен, отколкото изграден човек с благ характер.

# 414
Нали споменах, че звездите ми го говорят да не се повтарям Joy, но от първите епизоди казах за Еленка, че е кисела кифла, а стойностните, които си заслужават мач Rolling Eyes са Никито с.. Джулка. Затова и още гледам. То Ананаси, Ивелини, Ренети, Мариовци, Божинки и пр. не си заслужават коментара.
Мага е същото кученце(онова от колата) с клатенето на главата.

# 415
  • Бургас
Марио в снощия епизод се държа много неадекватно, а го харесвах

# 416
Поне не съм единственната ,която смята Ивелина за не чак толкова красива.Тя е стандартно клише от руса коса и сини или зелени очи..На мен пък точно погледа и ми е много злобен.

Джулка е другата (хубавата) крайност на старозагорките.

# 417
Искам да останат Елена и Джулката. Не мога да се сетя, как може да се случи това.
Ще влизат ли още участници? Тогава Елена може да открие своя човек. Ще успеем да я видим в съвсем друга светлина.
Джулката и Ники много си подхождат.

# 418
За съжаление Ники Манекена няма да може да спаси Джулия, защото щом е с Ивелина на среща задължително трябва да ѝ даде гривна(така Радослава даде на Чехълчето миналата седмица). Джулката ме изкефи на макс, била си е във високата вибрация явно😁
Атанас с какво IQ e, че коментира Елвира🙄И вика на Чехъла и Волдемор “Изглеждате много естествени заедно”, изсмях сА😂И двамата естествени с тия носове, сигурна съм.
ПС. От вчера си гледам глезените заради лилипута културист. Започвам да ги меря всяка сутрин🫡

# 419
Чехълчето ако е Чефо, кой е Волдемор? Тези прякори ме объркват.

Общи условия

Активация на акаунт