⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 3

• 41 564
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Ами манекенчето всъщност нищо не казва, дават го малко като статист.

# 391
Ивелина колко самодоволно коментира, че Марио е останал без женичка. Блях!
С такива приятелки не ти трябват врагове!
Ивелина яко им мъти водата, вре си носа навсякъде.
Искам някой да я сложи на мястото й, сега!
Извинете, може ли да напишете в пост : Искам AuroraBB да спечели от тото СЕГА Joy
Евалла Джулка ,душата ми напълни това момиченце . Много хора се имат за "директни", но скачат винаги , когато имат групичка зад гърбът си , срещу аутсайдера . Малката се възмути на лицемерието на "кралицата" на къщата ,смелост какавато не съм виждала доста отдавна .
Ананас- защо хора с толкова отблъскваща визия си позволяват да коментират други. Човек, такава като нея и с тройни глезени, можеш да гледаш само на картинка . Кисело му е гроздето , ама хайде.
Божин повече няма да коментирам. Всъщност ми се вижда в истинска депресия. Това не е шега работа . Поставен и извън зоната си на комфорт , съвсем сдава багажа. Що за психолози на предаването не виждат проблема, а снимат за смях. Отврат

# 392
  • София
Ананас мнооого се изложи - това с айкю-то беше ужасно грозно, да вземе да се погледне отстрани и тогава да коментира. Може ли с няколко думи да преразкажете какво е казал за глезените на Елвира, че не можах да чуя. Джулката много ми хареса днес, браво момиче, така се прави! Кеф ми стана като видях физиономията на Ивелина. 😅 Надявам се на някакви обрати утре.

# 393
Сега е моментът Ники Барселоната да спаси Джулия в буквален и преносен смисъл и да ни отърве от ИвелинчИтУ.
Не мога да я дишам и ми пада морала. Unamused
Hands Pray

Високочестотно ще го извибрирам към Вселената! Grinning

Ивелина яко им мъти водата, вре си носа навсякъде.
Искам някой да я сложи на мястото й, сега!
Извинете, може ли да напишете в пост : Искам AuroraBB да спечели от тото СЕГА Joy

# 394
Ама това с АйКю-то не го каза Атанас, а Чефо. Тозо напращелият за глезените се изказа. А Чипоносата умираше да се кикоти.

# 395
  • Варна
Ама това с АйКю-то не го каза Атанас, а Чефо. Тозо напращелият за глезените се изказа. А Чипоносата умираше да се кикоти.
Атанас го каза.

# 396
ООО, моя грешка, Всъщност се учудих, че Чефо изрече подобни думи, защото не е така груб по принцип.

# 397
Най-много ще се изкефя, ако моделчето даде гривна на Джулия утре🤘

# 398
И аз подозирам подобно нещо, Ивелина  ревнува от нея.

Сетих се Чефо на какво ми прилича. На кученцата с клатещите се при движение главички, които са се слагали отзад на колите едно време. Имам чувството, че ако му фиксират главата, няма да може да говори. Ей, ще му падне тая глава, енергично я клати, ли клати.

# 399
Според мен няма да пуснат Джулия да си ходи, особено сега като е единствената която може да се опълчи срещу Ивелина… Ще искат да запазят интереса

# 400
Малко съм назад и чак сега успявам да изгледам епизода. Колкото повече гледам Ванеса и Чефо все повече ми приличат на брат и сестра отколкото на двойка. Мисля че лицата им са супер подобни.

Новия Атанас?? Много грозно обсъждане на Елвира изобщо не ми допада, а ванеса му подглася, защото й завижда.

Божинката е типично детенце, казах го и преди - той си търси маминка. Той трябва да ходи малко на терапия и да се вземе в ръце, защото е в момента е типичен безработен плазмодий, който само мрънка и търси внимание.

Евала на Джулия - тя е готино момиче, уравновесено и вижда отвъд ефтините номера на Ивелина. Ивелина е един лъв в много ниски вибрации - жадна за внимание,  иска да е в светлината на прожекторите и всички да й галят егото. Няма да и се получава още дълго.

Надявам се на ултимейт обрат и Ники да си даде гривната на Джулката.

# 401
Визуално Ивелина изглежда добре и се гримира страхотно, но след този епизод тотално ми се затвърди като интригант и показа много злоба.
Впечатлен съм от Джулия и колко уверено я конфронтира и постави на мястото й.

Може би прбързвам с генералните изводи, но този сезон много ми се нрави - всичко е доста по-изпипано, епизодите са съдържателни и интересни, няма плява и простотии. На мен лично ми е доста интересно как ще се развият нещата там

# 402
Можеше ли жена да предаде на друга гривната си? Защото единственото, което ми хрумва, че може да се случи, е Елена да преотстъпи гривната си на Джулия. Другият вариант е малко вероятен - Марио, в случай, че има нужда да се откъсне от средата.

# 403
И аз си мисля за тази опция, особено след лато Елена заяви, че възприема Джулия и БейбиБожи за истински матч.

Не мога да си спомня дали имаше подобна ситуация миналата година.

# 404
  • софия
Най-много ще се изкефя, ако моделчето даде гривна на Джулия утре🤘
и аз съм за Grinning

Ама Ники "на Ивелина" ми е в много ниска вибрация  Joy засега. Не ми изглежда способен на каквито е да е действия. Камо ли па на революционни ..... Joy Joy
Това ще е голям обрат. Ще блесне.... Grinning
Но засега успява само да вее успешно с палмовото листо и да позира.
Дано има разместване и там.

Преди началото , Ванков май беше, каза че много динамично било, двойките бързо се оформили, после някои се разместили, но и някои се върнали към първия си избор  - нещо такова помня.

Пп
 Елена може да откаже гривната.
А Ананас ако иска може дя я даде на Джули.

Общи условия

Активация на акаунт