⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 3

• 41 573
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Ивелина колко самодоволно коментира, че Марио е останал без женичка. Блях!
С такива приятелки не ти трябват врагове!
Ивелина яко им мъти водата, вре си носа навсякъде.
Искам някой да я сложи на мястото й, сега!

# 346
А с Марио престой е драматичен, тогава с Божко е какъв?😅😅😅

# 347
На Божко спешно психолог, моля. Да  говори, да говори белким  намери себе си и  си признае, че е... неосъзнат гей(сори, не се сдържах 😁).
Браво Джулка разгада го и се осъзна най накрая.
На страната на Ванеса съм. Тя просто иска(точно като Марио) да пробва и  някой друг. И няма нужда от тези взаимни обвинения. А Марио е абсолютен лигльо и дечко за мен.

# 348
По- добре Джулия да си тръгне, отколкото да стои с този лигльо.

# 349
Прекрасен Нико!
Абе доста са лигльовците, освен Божо и Марио, Чефо, Асен и той малко.. Изобщо днешните мъже..не са това, което бяха.Като традициите.. Joy

# 350
Още не съм стигнала до там, ама преди известно време си говорих с един познат и се шегувам с него за някакво момиче и той ме поглежда възмутено - ти виждала ли си ѝ глезените? И тогава разбрах, че явно мъжете и това гледат….Grinning

# 351
Асен ми е много симпатичен.

# 352
Фрийк до фрийка събрани, мила моя, майно льо. Божин.... Божке.... Все някой трябва да го дондурка, успокоява, нахъсва. Ама откъдя накъдя, бре.

# 353
Ивелина ,кога си тръгва...това момиче не е добре с главата....лъже и шикалкави като ДЦ....

# 354
  • Варна
Този с менталните проблеми е време да си ходи.

# 355
Това предаване трябва да се нарича “Чувствата и вибрациите на Божин” бил ревал на Ренета?? Това момче сериозно ли?

# 356
Кокошарникът вече има тема за разговор - Марио и наранените му чувства. Ванеска пък е на крилете на любовта. Нея никой не я закача. Ивелина се е самопровъзгласила за веща по всички въпроси. Много нагла, неприятна особа. Атанас много се изложи с изказването си за Елвира. Пригласящите му Ванеса и Чефо също.

# 357
Джулия е умна, възпитана, много свестно момиче,  жалко е, че се захвана с този... и сега най- вероятно ще си тръгне.

# 358
Ивелина е такава гадна злобарка, че дори не ми е забавна в излагацията си.

# 359
Прекрасна Джулия!

Общи условия

Активация на акаунт