⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 3

• 41 592
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Марсел ни поздравява
Скрит текст:
Малко със закъснение, но защо мислите че е за нас този мил жест този   интелигентен човек
Защо мислиш така?Ще се въздържа от коментар,защото нямам контекст относно какво стои зад тази снимка.Но,ако в действителност е отправен към хората,които го критикуват,то не говори добре за него,ама хичн.Да ,на никой не е приятно,когато някой го разкритикува,ама вместо веднага да скачаш и първично да реагираш ,успокой се малко и помисли,това което ти си казва ,защо се казва и т.н.Няма де е лошо ,Марсел да се огледа малко  наокало и да види до какво дерадже се докарават други хора с подобно на неговото държание и реакция и надявам се ,това да го накара да  се пострешне.П.С Друго за Стефо,освен всички(основателни) критики отправени към него ,неговата липса на естествена непренуденост,на това ,че дава заявката,че е големият свежар (той до някаква степен е,макар че,има нещо недоразвито),откривам и друго което е дразнещо в него.Той много говори за агресията,за това колко един мъж е жалък ,когато се отнася по определен начин с жена и т.н,ама някак си в моментите  ,когато Марсел беснееше,той нещо се губеше и за капак после скастряше жената,която е „сгафила “и предизвикала подобна реакция...Тук не говорим и той да агресира и т.н,ама да имаше някаква адеквана реацкия,вместо да си седеше като мишчица.Да,знам,че не всеки път човек реагира адекватно,било от уплах,шок и  т.н,ама при него на моменти има някакво противоречие.Изръсва периодично някоя и друга глупост не действа,както човек си мисли ,че би действал в дадена ситуация ,съдейки по това което той говори.Не искам да го обидя(както и преди съм казвала ,харесвам го ,симпатичен ми е и не мисля,че е лош човек),но той не тежи като мъж и в конкретния случай ,хората с които се е събрал усещат това и го възприемат по определен начин-особено пък жените.

# 331
Факт е, че Ванеса не постъпва правилно с Марио, но все пак това е реалити формат, в който се очаква да има играчи и наиграни. Да не говорим, че и в реалния живот тези ситуации не липсват. Поне имаше “топките” да отговори честно на въпросите и не толкова уклончиво, като иска нещо между нея и Чефо да се получи, все пак трябва да рискува, дори и загубвайки Марио и сигурната гривна/оставане в предаването. Дори и стая в Швейцария да има, в която поставя мигли или каквото и да е там, не означава, че не е положила усилия за този бизнес и не го управлява добре, най-малкото плаща данъци, тръгнала е от 0 в чужда страна, знае език, за да поддържа клиентела и т.н., което не е малко. На нейните години и с нейната външност повечето дами биха разчитали не на себе си, а на гърба на някого друг. Но вижте носа е друго нещо, тотално окипазен, лекаря си е оставил ръцете. Има някакъв много грозен хрущял ли е какво е, който се вижда от космоса и прави носа още по прасешки и крив. 100% с естествения си нос е била доста по добре.

# 332
  • Sofia
Дали и къде и как е тръгнала никой не знае. Сама малко вероятно, по-скоро някое гадже временно да я е закарал там. Иначе Ок че работи, но в тази скъпа държава пари за толкова корекции.. не знам не ми се връзва нещо.

# 333
Не е била 😁 Чип нос й стои добре, за проблема, който е възникнал впоследствие, вече писах - често срещан е след ринопластика. Първоначално е изглеждал добре. Носът расте през целия ни живот, нормално е да не остане във формата, която насилствено е придобил. Има нужда от ревизия, това е.

Никой не я критикува за това, че предпочита друг, начинът, по който го заяви и демонстрира, е грозен. Има подигравателен елемент, обраният човек ще намери по-мек подход.

Това, че работи, без значение къде и как, за мен е Ок, но не знаем как е стигнала до там, да не си съчиняваме по-добре 😁
Факт е, че Ванеса не постъпва правилно с Марио, но все пак това е реалити формат, в който се очаква да има играчи и наиграни. Да не говорим, че и в реалния живот тези ситуации не липсват. Поне имаше “топките” да отговори честно на въпросите и не толкова уклончиво, като иска нещо между нея и Чефо да се получи, все пак трябва да рискува, дори и загубвайки Марио и сигурната гривна/оставане в предаването. Дори и стая в Швейцария да има, в която поставя мигли или каквото и да е там, не означава, че не е положила усилия за този бизнес и не го управлява добре, най-малкото плаща данъци, тръгнала е от 0 в чужда страна, знае език, за да поддържа клиентела и т.н., което не е малко. На нейните години и с нейната външност повечето дами биха разчитали не на себе си, а на гърба на някого друг. Но вижте носа е друго нещо, тотално окипазен, лекаря си е оставил ръцете. Има някакъв много грозен хрущял ли е какво е, който се вижда от космоса и прави носа още по прасешки и крив. 100% с естествения си нос е била доста по добре.

# 334
Пуснаха видео и от днешния епизод , ще има бийф между Джули и Ивелина.
https://youtube.com/shorts/Hz7VETU0FYE?si=Qvl-H1Fmj-fYYeJx

Според мен Ванеса хубаво е решила да се преориентира към Чефо, просто малко унижи Марио , който беше стаписан от случващото се, не трябваше така публично пред всички там да го прави , а малко по деликатно да си го изговори с него.

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 17:49 от Lizi:) :)

# 335
Между другото, стана ми интересно и проверих с кого се следва Джулката, само с Ивелина не се 😉

# 336
Чефо не е мъж за сериозна връзка, много е лигав. Марио е по-сериозен
Божин е доста женствен, отначало мислех че е гей, също не е за дълъг път
Връзката между Ивелина и ники ми е доста фалшива

# 337
Дори и стая в Швейцария да има, в която поставя мигли или каквото и да е там, не означава, че не е положила усилия за този бизнес и не го управлява добре, най-малкото плаща данъци, тръгнала е от 0 в чужда страна, знае език, за да поддържа клиентела и т.н., което не е малко. На нейните години и с нейната външност повечето дами биха разчитали не на себе си, а на гърба на някого друг.

Всеки положен труд и начин човек да се издържа честно е достоен за уважение, но айде нека не преувеличаваме докъде точно е стигнала Ванеса. Нищо кой знае какво не е направила.

# 338
Носът на Ванеса действително е добил кофти връхче, но като цяло я прави много миловидна , т.е съм сигурна, че ако пак е трябвало да избира, пак би си го направила .

# 339
Евала на Джулката, на 22 такова самочувствие, самообладание и изказ.

# 340
Евала на Ванеса, че се заяви пред всички и унищожи достойнството на Марио само с две думи. Respect! Smiling Imp

# 341
И от мен евала за бизнесдамата Ванеса, притежаваща ама леко чужд бизнес Simple Smile Кратко и ясно от 12 години собствениците на този разкрасителен салон са коафьорите Олгица и Петар Предолац. Ванеса просто работи в отдел "Мигли". Толкоз.

# 342
Не мисля, че има каквато и да било любов или дори желание за такава при нито една от двойките. При Евгения и Николай може да се породи нещо плътско при това щипане, мачкане,  боричкане и масажиране...На Евгения не толкова визията й е проблем, колкото махленското поведение. Визията е лесна, ама другото как се изкоренява?
Божин е мъж от типа ''Жоре, мама, спиш ли?'''Сигурно предишните му гаджета едва са го изтърпявали с непрекъснатите му фръцвания и намилане кое е правилно и кое не. С кого ли е споделял всичките си дилеми и съмнения навън? Може би с мама... Например: ''Мамо, да продължавам ли да излизам с Х? Ввкарва ме в ниски вибрации! Плюс това иска да спи от моята страна на леглото..И ме гали от ляво надясно, а аз обичам от дясно наляво.''
Ванеска още като е видяла Чефо си го е заплюла. Пък и си подхождат - eднакви на ръст са /защото и Елвира и Радослава за Чефо си бяха доста височки мадами/, имат общи теми на разговор - пластиките и разкрасителните процедури....Не че той няма да лудне от нея, защото тя е ревнива, изискваща, кокетка...А пък и тя от него, тъй като и той е малко пеперуда еднодневка...
В очакване съм на следващия вълнуващ и непредвидим епизод от театралната постановка ''Диви и красиви''.

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 19:59 от Карла_Карла

# 343
Може ли да си на 33 г. И денят ти да е мрачен?

# 344
Моля махнете Божин, не издържам повече 😵‍💫
На него му трябва психолог, а не момиче

Общи условия

Активация на акаунт