⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 3

• 41 594
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Най-противен от всички - мъже, жени, е Чефо. То не са преструва, то не са заучени фрази, то не е позьорство, заглижен поглед,  учуден поглед... Ясно е, че е там, за да се рекламира, но е страшно противен.

# 286
  • София
Вчера ми попадна нов епизод на някакво коментарно студио - сблъсък на поколенията по различни теми - и познайте кой пак беше на екран да се изкаже дълбокомислено по поредната тема? Пак Чефо. Аман от него вече. Хубав мъж, има пълнеж на горния етаж, но това желание да се изказва като последна инстанция и да морализаторства по всяка тема, е толкова анти-мъжка черта. Коя жена обича мъже-дървени философи?

# 287
  • България
Учудих се, че Елвира хареса Николай Масурски и Марио. И двамата са грозни, Марио е неприятен и мазен. Прилича на лисица.

Драмата с Ванеса ми беше абсурдна. Ванеса ще кажеш, че е някаква топ мадама, а то просто е една кифла с изпилен нос и джуки.

# 288
Чефо още отначалото си каза, че го привличат блондинки, и не вижда потенциален мач, тъй като са заети блондинките. Нещо такова. И звучеше сякаш му е доста важен критерий цветът на косата. Доста повърхностно.  А блондинки в къщата няма много.
Та Ванеса ако е ок да я избират по цвета на косата…

# 289
Тъкмо влизах да изразя разочарованието си от Ванеса, но вече сте казали всичко. Не е ок да унижава хората така, хубаво няма химия, но дръж се уважително... Марио гледаше като препикано мушкато

# 290
Явно в момента е в женската си енергия...

Аз такъв мъжки образ, като Божин не си спомням да съм гледал някога в наше риалити...

# 291
Стига сте повтаряли, че Ренета не спасява човешки животи. Добре помага за спасяването им, не сервира питиета. Всички послъгват явно, а и продукцията също. И в Ергена всички професии бяха преувеличени, даже имаше една която беше фризьорка и преди 10 г май била спортистка и те я бяха писали спортист. Даже смятам, че е повече работа на продукцията след като участниците сами си казват какво всъщност работят. Ето и Наско каза, че е търговски представител, а те го пишат - културист. Но това сигурно е хоби не си изкарва хляба с него, абе знам ли.. Но по важното за идеята на формата е какви хора са и как ще се прегрупират.. със симпатиите и антипатиите си. 😁
Елвира смятам, че ще се насочи към Ники големият. Тя си го и каза, а и визуално ѝ отива. Евгения не е за него, тя  си мисля, че с Божко щеше да е добре. Джулка е по-умна и го превъзхожда по няколко пункта. Пак се връщам на нея и Никито, ще ѝ простим залитането по Божанчо. Всеки може да се обърка. 😁
Ванеса и Чефо ми бяха сладки как се поглеждаха крадешком на играта.

# 292
  • Варна
[Ренета не спасява животи, а е лекарски асистент по последна информация. Представила се е за лекар пред продукцията и никой не проверява действително кой какъв е.
Всъщност като лекарски асистент работи в спешна помощ и буквално ги спасява. ЛА съответствало на фелдшер, доколкото разбрах.

# 293
Понеже Ванеса чете тук, искам да й кажа, че това снощи беше много долно към Марио. Когато искаш уважение и да ти пазят достойнството, прави и ти същото. Толкова ниско ми падна в очите, че ми е вече по-противна от Ренета, Елена, Радослава, Марсел и всички взети заедно. Колкото е смачкана в лицето, толкова и в душата е същата.

# 294
  • European Union
[Ренета не спасява животи, а е лекарски асистент по последна информация. Представила се е за лекар пред продукцията и никой не проверява действително кой какъв е.
Всъщност като лекарски асистент работи в спешна помощ и буквално ги спасява. ЛА съответствало на фелдшер, доколкото разбрах.
Ето го отговорът защо не я пишат "лекарски асистент". Защото фейсбук коментаторчетата веднага си представят мацка по къса поличка, която подава скалпел и игла на лекаря.

# 295
За мен начинът, по който Ванеса каза, че явно само Марио не знае за любовния триъгълник в къщата, беше потресаващ - с една нагла усмивка и ехидно подсмихване. Не знам дали само аз останах с такова впечатление, но до момента не са показвали някакви моменти с нея и Чефо, че зрителите наистина да се замислят дали има нещо между тях. За мен Марио изглеждаше някак смутен от цялата ситуация и нормално - вчера му казва, че е на 100% сигурно в него, днес - любовен триъгълник. Не смятам, че Ванеса, която няколко пъти коментира на синхрони как останалите не са искрени, постъпи честно тази вечер. Да правиш намеци на Чефо пред всички, докато до преди два дни ревеш и се тръшкаш, че Марио говори с Ивелина, наистина не покрива претенциите, които има тя за себе си.
Аз пък съм изключително доволна. Чефо , чиито критерии за жена са до небето , и за него жена да повиши тон в ситуация , в която е нападната е свръх просташко , излагащо и неприемливо .Но пък няма проблем с жена, на която не и мига окото да те замени ей така, защото някой е малко по- интересен, с по-малък нос или просто и е намигнал , така изведнъж на масата, и дори ти се смее , че си явно последният разбрал на планетата .Това говори за обърканата ти ценностна система , и неумението ти да прецениш и степенуваш качествата си и тези на околните. Общо взето са ми много смешни хората, които се смятат за изключителни , и някой си е плюл на морала, за да бъде с тях и шокът им , когато този същият си плюе отново на морала и този път изрита тях И започва едно рИване

# 296
  • София
Ето го отговорът защо не я пишат "лекарски асистент". Защото фейсбук коментаторчетата веднага си представят мацка по къса поличка, която подава скалпел и игла на лекаря.

Пишат я лекар, защото тя така е казала.

# 297
  • European Union
А ако беше казала "кмет", дали щяха така да я пишат?

Ванеса също твърди, че не се е заявила като "бизнес дама". Не харесвам нито една от двете, но не мога безрезервно да вярвам на продуцентите, които са готови на всичко.
За мен години наред "фелдшера" на село е "селският лекар", та не виждам чак такава драма. Лично за мен и двете лъжат мъжете там, лъжат нас като публика много повече и с думи, и с действия, отколкото с професиите си.

# 298
  • София
А ако беше казала "кмет", дали щяха така да я пишат?

Ама грам няма да се изненадам. Simple Smile

# 299
Марсел ни поздравява
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт