⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 3

• 41 571
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Аз все още не мога да кажа, че чак симпатизирам на някого, но Джулия ми направи добро впечатление колко директна беше с Ивелина, на която това ѝ дойде като гръм от ясно небе. Елвира верно е много бавна, може и да не е толкова глупава, не зная, но вече на няколко пъти ми направи много добро впечатление с изказванията си. Приятно се изненадах.

# 376
  • София
Сега, че Елвира действително не е показала високо интелектуално ниво, не е.
НО! Да се обсъжда пред камери с подобни думи, не е редно. Имала АйКю на мишка, и всички се напикават от смях.
То пък защото коментиращият я така грозно Ананас е нобелов лауреат ...

# 377
Чефо вчера: - "Елвира е карала такси!"
Менса 4000!
Чехо днес: - "Не е от най-най-най..."

На Ванеса й липсва финеса Cocktail

# 378
Сега, че Елвира действително не е показала високо интелектуално ниво, не е.
НО! Да се обсъжда пред камери с подобни думи, не е редно. Имала АйКю на мишка, и всички се напикават от смях.

При това с гения Ванеса Simple Smile

# 379
Джулия е моята фаворитка в това семпло риалити.
Маги е с харизмата на нощно шкафче.
Елвира е интересно момиче.
Чефо, Ананас, повръщ....
 Останалите... По-добре нищо...

# 380
Облачно е в света на Божинката.🥹

Партньорът на Ванеса трябва явно да е в пълна изолация, защото не може да говори с никого. Една основна грешка, която допускат повечето, е да се вслушват в думите на останалите. Съвсем очаквано е те да си подливат вода, за да имат повече екранно време.

Радвам се, че и някои от участниците виждат каква е Ивелина всъщност. Тя, ако е влязла, за да развие кариерата си на инфлуенсър, изобщо не й се получава. Показа се явно в истинската си същност - озлобена и с високо самочувствие. Как злорадстваше, когато се изказваше за Марио, че му били откраднали жената. Вечно компетентна, вечно да се изкаже, пък дали трябва, това хич не я вълнува. Винаги нейната половинка заглеждат, на нея завиждат, все тя да е в центъра. 🤦‍♀️Не можа да повярва, че Джулия й говори по този начин.
Джулия за мен тази вечер показа, че въпреки годините си, тя е много по-емоционално интелигентна от всичко, който отдавна са минали 20 г.

# 381
  • София
Ивелина ще се пръсне от злоба, че в сравнение с Елвира и Джулия е невразчно мишле (а без грим е абсолютно безлична).

# 382
Чехо си е баш фурнаджийска лопата. Елвира е интроверт, по затворена и е рак, те трудно се отпускат. Не смятам, че е глупава, засега ми допада. Дано пепелянките Ивето и Рени не я изгърмят. 😁

# 383
Накратко ще се разпиша за епизода че предния пост се изтри (без очевидна причина):
Ивелина след този епизод вече лъсна същността и пред другите, истинска интригантка и много озлобена с адски високото непокрито по никакъв критерий самочувствие, дано по-бързо отпадне...
Жалко за Николай, че се хвана с нея, заслужава нещо доста по-добро.
Много ме изкефи Джулия как я изобличи пред останалите!
Единственото което може Ивелина, е да върти евтини интриги, и да е в илюзията, че тя е най-компетентна за всяко едно нещо.
И да е с огромно самочувствие, на база на какво обаче е мистерия.

Ванеса ми западна след днес, държи сметка на Марио за Елвира, а тя не се отдели от Чефо вчера?
По-добре че се разделиха...нека Ванеса си стои с Чефо, ама тази връзка ме съмнява да издържи дълго.
Чефо от друга страна го харесвах, ама последно време прекалено много започва да коментира на синхрони зад гърба, а на място си трае...доста излишно и неприятно!
За Марио и Елвира след днес има индикации за развитие.
Атанас с този нелеп коментар за Елвира ми опротивя много, и той да отпада по-бързо...

Божин днес показа че има някакви индикации да ,,възмъжее", достойно се представи на играта, бори си се за Джулия да не са последни, но това негово поведение е наистина твърде инфантилно за годините му...това е човек на 30+ години!
Браво на Джулия, че днес му заяви категоричност, тя започва да ми се издига все повече!

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 22:55 от Leah vladimirova

# 384
  • Stockholm
Браво на Джули! Ето така се прави- спокойно, интелигентно и хладнокръвно се слага интриганта на мястото му. Дано да се случи нещо и Джулка да остане в играта.  И да, дано да се случи нещо и тревожният Божинка си отиде най- сетне вкъщи, че много ни идва на всички вече  Joy

# 385
Да, Чефо действително с поведение се излага. Макар че поне на теория го подкрепям за агресията, на практика във всеки случай да стоиш и да се усмихваш докато някой агресира не е окей; как се държа с Радослава хич не ми хареса. Но сега напоследък го показват точно как като една мишчица си шушне с тоя и оня и коментира другите.

В крайна сметка да върви някаква клюка е естествено, но ако ще се прави на морален стожер е редно да не участва. Пък той хем така, хем иначе. Дали се усеща изобщо?!

Само на мен ли гласът му ми е абсолютно непоносим?

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 23:00 от Firebird26

# 386
  • софия
Асен вика - Божко и Джулката са ни приятелска двойка, ЖДНБ....и Джулката си споделя с Ренета и Асен...... е,  това от кога:rolling_eyes:
Значи.... подкрепям с две ръце липсата на войс овър, ама толкова пък разпокъсана динамика на отношенията и събитиятя  вътре ...... ми не, мерси.
Марио и той явно е разигравал театро предната вечер на Ванеса / по нейните думи/, ама няма да го видим. Сега Ванеса изяжда хейта, а  Марио горкия излъган ергенин. И двамата не ги харесвам много много -  мисълта ми е, че липсата на войс овър с идеята зрителят сам да си изгради мнение / ок, супер / всъщност е тотално  провалена с такъв несвързан  монтаж.
Няма как да знам дали Марио не се е държал като лайно вчера - щото не бих се учудила. Сега Ванеса ме дразни повече, а можеше и обратното да бъде - няма как да знам, нали.....

Джулката получи приятелско рамо от Асен по линията - Ивелина. Това малко иле много дава допълнителна увереност - и Джулката Heart пусна бомбата. Наистина време беше.

Асен и Джули - да няма пък там нещо, туй -онуй, а? Дето пак не го виждаме, щото  на някой продуцент не му е в наратива?
Не съм фен на тая комбинация, само се чудя....
Утре драма у Асенови предстои сякаш?

Елена беше супер днес.
Уфффф, да беше запазила Радко ( аз си го харесвах) - сега тоз тъпунгер Ананас  ще трябва да разкара. Когато и да е, все ще е късно..... Trollface

# 387
  • София
Самочувствието на Ивелина стига облаците, но съдържанието е под нулата, Толкова е дразнеща, че направо ми е противна. Добре че Джулия я приземи и ѝ показа реалността. С Николай заедно са най-безцветната комбинация – нямат грам химия, никакъв заряд, скука от километри.

# 388
Както казах Ивелина си е същото създание и отвън. С Ники уж много влюбени ама май целувка не е имало...Не са и толкова близки вътре колкото да останалите двойки.

# 389
Както казах Ивелина си е същото създание и отвън. С Ники уж много влюбени ама май целувка не е имало...Не са и толкова близки вътре колкото да останалите двойки.
Е, как да са близки, тя няма време за любов от толкова интриги и сеанси с Божин.

Общи условия

Активация на акаунт