⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 3

• 41 583
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • На морето!
Не бях гледала много миналата седмица, те големи драми станали.
Чефо все по-инфантилно се държи, тая мацка  е като майка му до него, най-нелепата двойка. Коментирахте ли защо свисти така като говори Ванеса? Проблем със зъбките ли или някоя протеза?

Ивелина ще се наиграе сама, Ники е симпатичен младеж, там химия никаква не виждам.

Джулия и Асен са супер. Елвира не прави впечатление на глупава, дори напротив, на фона на тьотка Ванеса и свитата й е направо ерудирана.

# 361
Аз пък гледам спойлерите и ми е много интересно ( ако се окаже вярно ) как точно ще се развият нещата.
Ивелина е отврат - много долен човек.

# 362
Само да не пипат Божинката.

# 363
Само да не пипат Божинката.
Да не му развалят вибрациите Joy

# 364
Елена да запише психология - щом успя да говорим нормално на Божинката.

Гледам как Ивелина стои и се обяснява на Елвира - колкото и да я въртиш тая руса перука по-хубава няма да станеш. Grinning

# 365
Браво Джулия! Имаше нужда някой рязко да свали маската на тая злобна и грозна при това интригантка Ивелина, която не спря да прикотква чуждите мъже и да ги насъсква срещу момичетата. Отвратителна 🤮

# 366
Сега, че Елвира действително не е показала високо интелектуално ниво, не е.
НО! Да се обсъжда пред камери с подобни думи, не е редно. Имала АйКю на мишка, и всички се напикават от смях.

# 367
"Страданията на младия Вертер" а.к.а Божинката ми идват в повече. И това мекотело влязло жена да търси, семейство да създава и прочие илюзии за в бъдеще.
Представям си хипотетичен диалог с него и бъдещата му жена:
-Божии, вика те един господин за уточнение нещо, одраскал си му колата!Къде си, бе Божи?
- Плача в тоалетната. Поеми удара за начало, аз малко да се съвзема, ще дойда да съпортвам. Подсмрък.

Откъде изкопаха толкова анти мъже се чудя?
Такова ако трябва да те защитава, забрави! Офейкал е като черта.
Торсионните полета вътре в него са го телепортирали на безопасно място.

# 368
Елвира ми беше направила по-скоро положително впечатление в Надкаст, мисля, че не е глупава, но има проблем с общуването, плашлива е някак, не съм сигурна, че мога да обясня какво имам предвид 😂 Умението да общуваш се придобива с практика, а тя си слага бариери.

Мъжете харесват тънки глезени, да, в масовия случай, Ананас имаше неблагоразумието да го изрече на глас, мислех, че ще го харесам, но не.

Ванеса изпротивя съвсем, недорасъл кифльоч с комплекси се оказа. Тя да е най, да й го казват и доказват, таралеж в гащите.

Божин...

Забравих да кажа, че Елена ми хареса, като обясняваше на Божка какво не е наред...

# 369
Джулия се справи повече от страхотно в ситуацията с Ивелина. Самообладанието и смелостта да и каже нещата в очите е похвално. Сконфузеното изражение на Ивелина беше безценно – каквото повикало, такова се обадило. Тя е толкова убедена в обективността на своето непоискано мнение, че вече живее с илюзията, че задава тона на цялата къща.

Марио пък се оказа доста прозорлив – веднага разчете как Ванеса се опитва да смени наратива и да излезе чиста от ситуацията. Токсичност в най-чист вид. За жалост опитът му да бъде прекалено политкоректен обаче не му помогна – трябваше да ѝ каже истината в очите.

А после се събраха „най-умните“ в къщата да дават мнение за Елвира – едната прави мигли, другият е псевдо актьор-подкастър, третият културист. Все представители на „каймака“ на обществото с висока култура, образование и очевидно кариерно развитие. Присмял се хърбел на щърбел. Хубаво е хората да бъдат смирени и да имат реална себеоценка. Градят отношения в търсене на общ враг.

# 370
  • гр.София
Значи,Чефо бръщолеви като картечница, ама Елена хубаво го закова преди време,че говорел много глупости. А пък Елвира говори флегматично и обрано,  но съвсем ясно заявява позиции,впечатления и т.н. ,умее да изслушва и отговаря адекватно  когато я питат.
Четириъгълният ( Ананас Smile) рязко ми се срина в очите след коментарите за Елвира.
Джулия- браво,момиче!

# 371
Сега, че Елвира действително не е показала високо интелектуално ниво, не е.
НО! Да се обсъжда пред камери с подобни думи, не е редно. Имала АйКю на мишка, и всички се напикават от смях.

Типични булита, захапали новата от злоба.

# 372
  • Sofia
От промотата които дават постоянно ми изглежда като да танцуват Ники и Джулия.

# 373
Ауу Джулката ме накефи как захапа Ивелина, която гледаше като гръмната и не можеше да повярва, че някой се е осмелил да й се опълчи.

Божин е толкова вглъбен в измислените си проблеми, че не забелязва нищо, включително интригите на Ивелина. Браво на Елена, че му отвори очите. Той изобщо не се интересува от Джулия, свикнал е само той да е важен и всичко да се върти покрай него. Слабохарактерен егоист.

# 374
  • Берлин
И аз се мяткам на мохабет тук. Обичам риалитита, това е малко нескопосан евтинджос, но си е различен социален експеримент.
Почвам ги подред:
Маги - разхубавила се е и се справя по-добре от Наум, но някак ми е с вайб на дружинна ръководителка на пионерски лагер-назидателна и с типичната си високомерно-вледенена физиономия + ръста...направо ми е нелепо.
Божин- абсолютен плужек
Марио - ми като няма риба, и ракът е риба /и от негова страна, и от страна на Ванеса първоначално, Елвира сега/
Ники Кенски, не Манекенски - дори не си прави труда да инсенира интерес към Ивелина - тя му подава слънцезащита и се наглася, той започва да маже...себе си.
Ники другия - която и да му беше попаднала, добре дошла - доста тъп ми изглежда.
Чепо - непоносим - това дрънкащо човече много си е повярвало, а няма на какво отгоре.
Асен - твърде ми е мазен, но има страхотен тембър.
Ананас - много противен външно, очевидно и вътрешно не е по-добре положението.
Жените:
Ивелина - абсолютен женски аналог на Чепо - нула харизма, но компетентна по всички въпроси.
Рена - играе й се играта, много посредствена и неприятна.
Евгения - прилича ми на зубрачката, която е решила на всяка цена да е в отбора на готините, но не става - нечистоплътна ми е и с някакъв селски тарикатлък.
Ванеса - не издържа да гради образ, ще си чешат носовете и егото с Чепо...калинки.
Елвира - най-добре изглежда физически, но ми е много флегматична. Интересна ми е.
Елена - от 1та секунда я виждам като еднояйчна близначка на Ирина Флорин. И същият вайб. Не я виждам до този нискостебления.

И накрая - абстрахирайки се от тъпотията с маминия льоло, харесвам Джулия. Единствено нея от двата пола в къщата.

Дългичко и пространствено, но ще съм по-обрана в следващите постове 🤣

Общи условия

Активация на акаунт