⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 3

• 41 513
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Асен как го обърна на отмъщение Hushed, пък Ренета предлага една и съща манджа два пъти Laughing. Явно си мисли, че зрителите са с къса памет и не са си пили Гинко Билоб@та.

Божинката им е изповедник, аз съм тралалеро тралала! Енергията ми рязко падна и си счупи крака. Joy

# 541
Голям цирк! Какви двойки, каква любов, какви пет лева?! Атанас май е влязъл като провокатор. А Чефо как се подхилва на казаното от Ванеса за Марио...Защо този клоун се има за нещо повече от останалите?
Eлвира е много сдържана, защото в Ергенът си изпати от една злобна клика и сега показва поведение ''Парен каша духа.''
Ренета и Ивелина са едни от най-дразнещите и неприятни участници в предаването. И двете нямат реална себеоценка.
Учасието на Чефо,ще му излезе през носа.Не знам ,как е бил коментиран,когато участва в „ Сървайръв“,ама тук определено блесна...не с добро в очите на хората и утвърждава мнението ,които имат за него ,неговие хейтъри.Ако се гледа след шоуто,надявам се да си извади  поуки и бавно,но славно да почва да се стяга,а не да казва,че видиш ли сцени са изрязвани или неизлъчвани.Това,което се забелязва при него в предаването и в подкастовете в определени ситуации(в зависимост,как върви разговора)се забелязват.

# 542
Голям цирк! Какви двойки, каква любов, какви пет лева?! Атанас май е влязъл като провокатор. А Чефо как се подхилва на казаното от Ванеса за Марио...Защо този клоун се има за нещо повече от останалите?
Eлвира е много сдържана, защото в Ергенът си изпати от една злобна клика и сега показва поведение ''Парен каша духа.''
Ренета и Ивелина са едни от най-дразнещите и неприятни участници в предаването. И двете нямат реална себеоценка.
Учасието на Чефо,ще му излезе през носа.Не знам ,как е бил коментиран,когато участва в „ Сървайръв“,ама тук определено блесна...не с добро в очите на хората и утвърждава мнението ,които имат за него ,неговие хейтъри.Ако се гледа след шоуто,надявам се да си извади  поуки и бавно,но славно да почва да се стяга,а не да казва,че видиш ли сцени са изрязвани или неизлъчвани.Това,което се забелязва при него в предаването и в подкастовете в определени ситуации(в зависимост,как върви разговора)се забелязват.

И аз се чудя… Най-любопитното е, че за разлика от другите участници, Чефо не е качил пост в ИГ за участието си в предаването. Срам ли го е? Или вече е осъзнал, че не всяка реклама е добра реклама и шоуто не се връзва с образа на „сериозен подкастър с политическа позиция“ Същият този голям „Евро-атлантик“, който върло осъжда действията на Путин в подкаста си, в предаването го хвана шубе да се изправи пред агресора.

Днес Ванеса, в емоционалната си нестабилност, хвърля словесни змии и гущери. А Чефо, ухилен като зелка, се възхищава на думите на възлюбената си, която се опитва да унижи с тях други, за да блесне.

Гледала съм някой от подкастите му, но повече не бих могла да си го причиня. Днес под път и над път новоизлюпени псевдо-интелектуалци се изживяват като морални стожери и наливат „акъл“ на обществото. На думи е лесно да изглеждаш принципен, но на действия… Чефо сам се дискредитира с това си участие.

# 543
  • Берлин
Е как ще му излезне през този точно нос 🤣🤣🤣

# 544
Ванеса в днешния епизод каза нещо много правилно - не трябва да стои с някой само за да стигне до финала, все пак са там за да търсят любовта. И никой не я обвинява за това. Видимо е много по отпусната, усмихната и щастлива с Чефо. Лошо няма. Но начина по който прекъсваш едни отношения за да влезеш в нови ,не е този, който тя показа.Няма нужда да се подиграваш, обиждаш и присмиваш на човек с който си бил до вчера. Това е грозното в случая, и това е причината много хора вече да не я харесват (включително и аз). И не, не е защото така е показано от продукцията, няма как да излъчат нещо, което не е казано или не се е случило.

Срива в отношенията на Асен и Ренета ме изненадаха доста. Очаквах, че ще продължат да играят на сигурно до края.
Не ми се вярва Асен да се пренасочва към Джулия, нали са близки с Божин. Най-вероятно ще е Атанас.

Браво на Елена! Интелигентна , възпитана и добра жена като нея незнам как въобще е влезнала в това предаване.

Срещата на Николай и Ивелина просто няма какво да я коментирам 🤣

# 545
  • София
Пуснал съм нова анкета 😊

След 3 седмици в ефир - най-харесвани и нехаресвани участници.
Занимавка до понеделник. 🙄🤔

# 546
Чефо качи за участието си във фейсбука си.

Между другото последните два епизода в подкаста му с Реми и Мишо Шамара си заслужават, ако човек обича да мисли в дълбочина 😉

# 547
  • София
Интересен социален експеримент се получава. Със странен каст на пръв прочит, защото са събрали хора, които не си подхождат един с друг, но все пак се получава нещо. И си личи, че намесата от страна на 'Боговете' е минимална.
Това с Елена го разкрихме, ама тук сме много опитни. В социалките абсурд да хващат тези нюанси.
Но аз се хващам, че гледам с интерес, дори и да липсват някои ярки фигури, които са много ценни за даден риалити формат.
Нещата са оставени да се случват, не се насочват. Това е добре.
Като цяло това, което гледаме е една малко или много неизследвана у нас ниша. Случайни хора с много малко изключения (е, все пак не може абсолютен риск, но ако успеят, това е шансът да гледаме бъдещи предавания с изцяло нови лица).
Голям риск от страна на Мишо. Дали ще има успех, бъдещето ще покаже. Но за ината и поетия риск заслужава да успее.
Другото положително нещо е, че няма откровени простаци или 'леки жени', което гарантирано ще доведе до повече коментари, но ще смъкне от нивото и ще дискредитира самата идея за формата.
Един Марсел например ако бяхме в някое друго риалити щяха да го накичат с 5 имунитета и да стои там почти до края.

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 01:32 от Diavolo

# 548
Има ли всъщност от риалититата в България двойка, която там се е запознала и се е задържала за повечко време след това (или пък дългосрочно и все още да са заедно)?
Ганка и Ванко от Сървайвър 6, вече 3 години след предаването, са заедно, имат и дете.
Галена и Петър от Един за друг (той беше и във Фермер търси жена).
Ивана и Ивайло от Сървайвър 6 също.
Красимира и Митко Калайджиев от Фермата 5

# 549
Ренета не била там, за да играе игрички.🤣 Голям майтап. Тя наистина ли си мисли, че с този сценарий ще се измъкне. Явно само тя трябва да е стратег, а човекът до нея да я следва и тя да си го използва като марионетка. Асен имаше възможността да не й даде гривната и мис "Стратегия" щеше да си отиде и да си предава претенциите на друг.

Марио бил с Ванеса 7 дни и трябвало да бъде влюбен и сега се държал фалшиво?! Чефо чува ли се изобщо какво говори? Той бил ден и половина с нея и едва ли не е влюбен.

Срещата на Николай и Ивелина ми изглеждаше като тийн комедия с ясен финал. То не са фалшиви усмивки, бебешкото гласче на Ивето, пръскане с вода. Ужас. Трудно ми беше да го гледам. Смешно било Марио да не си жертва гривната и това беше часто от разговорите им на романтичната среща.

Божин кога вдигна вибрациите, че съвети почна да дава. Същинска Ани Владимирова.

Атанас така грозно напада Елвира. Просто никакво мъжко поведение. Чефо и той се хили като зелка на глупостите на Ванеса. Големи мъжкари.

# 550
Имана и Ивайло май си бяха двойка като влезнаха в “Сървайвър”, макар и да се опитваха да го крият.

# 551
  • София
Галена не е била в риалити, доколкото помня, не се познават от такова.
Сещам се за Вальо и Мис Ели от Игри на волята и те имат детенце вече.

Ивана и Ивайло са се запознали на кастинга, така че аз ги броя към риалити двойките.

# 552
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Гледах, гледах, но не успях да се почувствам като на първи юни. Само срещата на Никито с Ивелина и братското клъвване по устните ми даде този бабешки вайб, за който той спомена. Joy Такава романтика цари при тях, че ако не беше обсъждането на останалите, нямаше да има какво да си кажат.
Асен обвинява останалите двойки във фалш, а той самият с това "Обичам те" на третия ден къде би се поставил? Ренета подкара старата песен на нов глас, явно на нея това си й е модус операнди и в живота.
Елена хубаво се отказа от гривната, но беше ли необходимо да го направи чак на церемонията? Когато говореха с Атанас, тя му каза да си прецени сам и да я даде на когото реши. А на церемонията - "Гривната се дава за нещо, което го няма между нас". Което си е самата истина и не че не адмирирам постъпката й, но доста се постара да се докара и тя пред драгите зрители.
Чефо ми беше някак симпатичен в началото, но с всеки следващ епизод ми се срива все повече в очите. Какво беше това самодоволно хилене, докато "любимата" му обиждаше Марио? Нали бяха близки? Голямо приятелство, няма що. Да пази Господ! Нямам търпение да влезе поредната, която ще намери за неустоима и ще хукне след нея.
А Ванеса е най-голямото разочарование от всички, държи се страшно грозно. И си противоречи през цялото време - първа се присмя на Масурски, че бил казал "Обичам те" на третия ден, а сама изискваше от Марио да бъдел категоричен и влюбен точно на същия трети ден. Rolling Eyes На единия ден казва на Марио, че вече била открила 100-те процента в него, а на следващия се оказва, че ги е намерила, ама в Чехо.
Имаше и още, но в момента ми изскочиха от главата.
Ще ми е интересно да видя Асен как ще си отмъсти на Ренета и дали Джулия би заиграла с него, но смятам, че по-скоро не.

Какви двойки, каква любов, какви пет лева?!
Вече се казва "Какви 2 евро и 56 цента?" Joy

# 553
Имана и Ивайло май си бяха двойка като влезнаха в “Сървайвър”, макар и да се опитваха да го крият.
Е казваха, че там са се запознали, на кастингите. После в "Един за друг" не поддържаха ли същата теза?

# 554

Общи условия

Активация на акаунт