⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 3

• 41 435
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Божин мъж на 33 г. ли е или бебе на 3 години?

Този направо ме скандализира. Вчера ревал на упражненията за дишане, днес нещо пак не му е вред енергията, от почивка имал нужда…. 🤪

Безработен е, сега е на ол инклузив, от какво има да си почива?!

# 76
Много романтичен жест от Асен.😄

# 77
  • София
Асен е такова клише...
Кога я видя, кога се влюби, че и писма и розички. И как говори лигаво в рими.
Пфю

# 78
Клише е горкият, но се опитва някак да я размекне тази ледена Кралица. Няма да го целуне Рена, така ми го говирят звездите. 😁
Божко е непоносим с лигавите си брътвежи за вибрации, енергии, мачове, голове и подобни.

# 79
  • София
Божин мъж на 33 г. ли е или бебе на 3 години?

Все е притеснен нещо, объркан, мън мън. Анти мъж

# 80
И аз съм на това мнение, ама гледай в къщата как му съчувстват и го разбират, и мъже, и жени изглежда да го приемат.

# 81
Асенка, хубаво е да мечтаеш и да се надяваш за целувка, продължавай в същия дух.

# 82
Чефо влиза в действие, подкаст с Елвира. Специално си е разпуснал косата.

# 83
Радо чак му било гадно как го храним...

Джулката как можа да се забие с тоз нестабилен льольо...

# 84
  • София
Джулия се излага. Абе тегли му сиктера и това е.
Мисля, че е прав. Усеща по някакъв начин, че не го харесва истински. Не знам защо толкова му се натяга. Двойка там няма да стане.

# 85
Не искам да съм груба, ама какво има там за харесване? Единствената причина, че това недоразумение (отношенията с Джулия) се случи, е че тя е на 22 и се напи първата вечер. Нека не се залъгваме, че осъзната жена с нещо в главата ще прояви дори минимален интерес.

ПП: Ай, тъкмо му чух самооценката. Интелигентен, адаптивен… жива да не бях 😂

# 86
  • София
Тая Ивелина егати интригантката.

# 87
И на мен Асен ми е лигав и мазен. Прилича ми по-скоро на индиец, не толкова на  ром, доколкото има разлика и между тях. Често ми попада видео с някакъв гол индийски гуру, само с препаска, млад, когото следват по петите и си мрънкат мантрите. Баш на него визуално ми прилича Асен, без да отричам положителните му качества.

Няма ли кой да услужи на Божинката с един вибратор да централизира тая енергия накрая!? Егати, разбалансирания покемон.

Чефо оцени мъжките постъпки на Елвира/с таксито примерно/  най- високо. И той е нежен мъж май.

Елвира ми е симпатична. Височка е - 177см.

# 88
Леле, вече не му търпя тембъра на това мекотело Божко. То е мрънкане под нос брр.

# 89
Кой е тоя пишман психолог или там, който е правил подбор на персонажите в предаването? Гола водА!
Вкарват мамина и татина глезла от Стара загора, на която й лисват първите 7  /че и следващите/ и изборът й
/преди Атанас/  e между див селски петел,  жаден за внимание дъвен философ и любител на чалгията. С това поведение на мутреса май си пада по внушителни, нацепени батки.
Божин е с държание на плазмодий /съжалявам!/.
Джулия ми става все по-симпатична на фона на всички останали.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 23:46 от Карла_Карла

Общи условия

Активация на акаунт