⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 3

• 41 066
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Естествено, няма абсолютно никакво значение дали някой спасява човешки животи, по-важно е, че обществото е смъртно обидено някой какво бил казал по телевизията. Много пресилено възмущение, ако толкова се възмущавахте и на всяка със собствен бизнес, която просто има профил в инстаграм - равни нямахте да имате.

# 61
Аз мисля абсолютно същото, нейната работа не е по-малко маловажна.  Лекарските асистенти в линейките са истински герои на Спешна помощ. Те първи стигат до пациентите, оценяват състоянието им, оказват първа помощ и често спасяват животи още преди пристигането в болница. Изскочи ми някаква информация, че точно Ренета е спасявала не малко животи.

# 62
  • София
Радослава и на мен ми прави впечатление, че говори през зъби и постоянно си стиска челюстта. Изглежда ми злобна и с твърде високи претенции за това, което дава. Мъжете вътре са потрес, но как се изненада, че Чефо бързо мина на следващата, не знам какво очаква при нейното поведение. Дори и да нямаш интерес към никого, като си влезнал в такъв тип предаване , би било добре да не си такъв борсук. Но отличен пример защо много жени си седят сами.

Ванеса ми става все по неприятна. Другата която от началото ми е неприятна е Елена. Около Ванеса може да има интрига , но Елена е скучна и може да си ходи мисля аз. Хич не вярвам да се впечатли от новия или от някого изобщо.

Елвира спечели симпатии в Ергенът, защото изигра жертвата, но за мен си остана неприятна. Помня и неадекватния хилеж предимно. Очаквам да завърти някоя интрига , но и тя е скучновата.

# 63
Някъде бях чела, че Елена  всъщност е обвързана навън. Колко и дали е вярното, нямам идея. Но би било добро обяснение защо дори не търси игра, а просто малко светлина на прожекторите Thinking

# 64
Тя сама си принизява работата, щом има нуждата да лъже за нея, явно самата тя се чувства по-малко важна. Фелдшер е страхотна благородна професия, защо ѝ трябва да се представя за лекар?
Обсъждаме ги всички тука за щяло и нещяло, нали това е цялата идея на форума Grinning Съмнявам се на обществото да му дреме особено много за нейната лъжа извън интернет пространството.

# 65
Значи в Ергена паразитната думичка беше "валидирам" тук е" вибрация". Всеки втори я лепи къде трябва и къде не трябва. 😁
Благодаря за темата.
Вибрация при Божко, ама match e думичката.

# 66
Именно! Професията и така или иначе е в медицинската сфера и е много благородна. Кому е нужно да лъже? Имаше чудесна възможност да я промотира. Тя обаче избра да излъже. Който лъже е лъжец. Аз поне друга дума за такива хора не знам. То поне да печелеше нещо от тази лъжа, а то - само резил в национален ефир и принизяване на това, за което е учила с демонстрацията, че не го има за достатъчно престижно.

# 67
  • София
Аз не харесвам Ренета, но не виждам какво е това принизяване на нейната професия, дори да е поизлъгала, предвид, че работи/е работила в спешно и сама е ходила на спешни адреси - не виждам кое е толкова смешно в цялата сиутация и това разтягане на локуми около цялата 'драма' ми е малко нелепо.
Професията си я принизява самата тя, след като я е срам от нея и лъже най-нагло. Не видях някой тук да принизи професията фелдшер, напротив точно обратното.

# 68
Според мен също е неприемливо да казва, че е лекар, защото не е. Държа много дебело да подчертая, че работата ѝ - доколкото разбирам работи в спешна помощ - е ужасно важна и последното, което би ми минало през ум, е да принизявам пеофвсията ѝ!

НО! Тя не е лекар и да се представя така е наглост. Защо просто не каже, че е медицинско лице и работи в бърза помощ?

# 69
  • София
Не разбрах защо Атанас има гривна, а Елвира няма?

# 70
  • София
Заради странната им презумция, че тази седмица мъжете дават гривни. Просто Елвира влезе в грешната седмица.
Но най-вероятно Чефо ще и даде гривна.

# 71
Мън, мън, мън Радка

# 72
Радослава защо не  гледаше Културиста в очите, като му говореше за себе си?

# 73
  • София
Божин мъж на 33 г. ли е или бебе на 3 години?

# 74
Радослава защо не  гледаше Културиста в очите, като му говореше за себе си?
Или защото е срамежлива, или защото грам не го харесва😀

Общи условия

Активация на акаунт