⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 3

• 41 057
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
На мен също Атанас ми изглежда състарен, мъжът ми снощи отбеляза същото, ама с тези химии не е чудно..
Ни един красив мъж няма, ни един Rolling Eyes Единствено Марсел ми допадаше леко ако не говори, защото се виждаше обратната захапка тогава ама с неговия характер - бегай с двеста ...
От жените също ни една красива, а самочувствие до небесата. Мъжъту ми покрай мен хвърля едно око на предаването и коментарът беше- защо само грозни жени тук и в ергена Joy

Боли ме като гледам косите на Елена, Джулия и Жени, wtf?! Сякаш нещо живее там Joy
Елвира и Радослава ми е най-симпатична визуално, но са прекалили с филърите, а Радка чупи село-метъра...

В интерес на абсолютната истина Асен ми прави изключително добро впечатление, обран, възпитан, вероятно и интелигентен. Не виждам какво лошо има във физиката му, висок и нормално сложен. Това, че е треньор, далеч не означава, че трябва да е като културист. Добра и поддържана фигура, за мен, не значи Джони Браво Thinking

# 46
  • Sofia
Тази Радослава от кой град казахте че е?
Радо малко ми изглежда с другата прическа като да е от малцинствата и той.
Елена ако и новия не и мачне ще си ходи. Аз искам Радослава навън, за втора жена не съм сигурна коя ще изгори.

# 47
Тази Радослава от кой град казахте че е?

Стара Загора.

# 48
Благодаря за новата тема!

Аз тъкмо изгледах последните два епизода, че малкият беше болен.

Елвира за мен е много красива (не само заради името, хихи). Изглежда ми и добричка.
Ренета защо наистина ги спомена тия глупости за паралелните връзки, май наистина иска да се оттърве от Асен.
Ванеса много рязка смяна от единия на другия, като маймуна...
Жени и Елена наистина трябва да си ударят по една преса, никакво старание за гнездата.
Новото момче изобщо не ми харесва, направо ми е противен и той..
А Божинката с неговите вибрации, ми е толкова смешен. Как не го беше срам да го каже това? Joy

Едит: иначе и Стоян май е излъгал, че е софтуерен инженер. Бях прочела някъде из социалните мрежи

# 49
Още чакам да разбера Чефо за какво е вътре, какво доказва...
Елвира милата, налудния поглед  разваля цялостното впечатление. Предполагам,  че и нивото й на общуване е на хостеса, едва ли крие комбинативен ум и добро чувство за хумор.
Нито са хубавички участниците, нито са симпатяги.

# 50
Окей си е физиката на Асен, сега му разгледах инстаграма, бил е много слаб, много вероятно е все още да цели по-голямо тегло и затова да е по-мазен.

# 51
Нищо му няма на Асенчо, но не го бройкат заради етноса сигурно. Иначе май е най-интелигентен там, обран, възпитан, симпатичен, висок, естествен. Май са ми най приемливи с Никито, но той пък е малко  като дръвце.

# 52
Изслушах, докато си работя, почти целия подкаст на А-М.
За нея съм със смесени чувства. Но тя, макар сумати време да си прехвърляха топката с Марсел за това окей ли е, не е ли окей как се е държал в предаването и дали това е тормоз или не, поне оставя и гостите си да се изкажат и им проследява мисълта. При Маги малкото, което видях, не ми се стори така.

Пък Марсел и Радо не ми се струват въобще толкова кофти, колкото изглеждаше на моменти вътре. Поне според мен.
Дано намерят точните хора и да са хепи някой ден.

Условията им не са били много окей в тяхната конюшня ли какво беше. Студено било през нощта. В един момент казанчето в тоалетната им се било развалило. Някакви такива неща

М/д, Радо ми напомни малко на Даниел Петканов с тази коса и в профил. Каза, че с Божин са се запознали на кастинга още и са поддържали контакт преди предаването, обещали са си да се подкрепят вътре.
По темата с насилие, тормоз и тн, нещо вметна, че в неговото семейство е имало такива неща. И беше на различно мнение от Марсел за това какви точно трябва да са отношенията в една двойка и кога следва една жена да си тръгне.

Но и Марсел си обясни гледната точка и за "скандала" с Рачето и как си представя едно семейство. И не е нещо толкова крайно или агресивно. Просто той си ги вижда нормални тези отношения да си повикват малко от време на време, да се наричат с някакви епитети и така. Не да се бият. Не го виждам аз лично като насилник, да хване и да тормози някоя жена или дете и тн.

А, и за Божин и двамата казаха, че не бил някакъв мързелан, а си сменял тъкмо работата тогава. Нещо такова.

Изказаха се някакви подозрения, че Ренета е понастроила момичетата срещу Радо на обединението май.

Марсел пък каза, че се е напила едната вечер и той я нарекал пияница или нещо такова и според него тя оттам му се е напрегнала, а не че я е задушавал.

Елена пък била писала на Радо за тези излъчени моменти тя като го скастри, че я е излъгал на слепите срещи, че му е първата. И че и за двамата това не е било такава драма, а се преекспонира при монтажа.

# 53
В някакъв жълт сайт пише за травестит, който си чатил с Чехо и разказвал за сексуалността му, хаха

# 54
  • България
Важните новини от жълтите парцали

# 55
Дори и да е вярно, какви са тия хора, дето показват стари чатове, за да разобличават хората. Йоана от Ергенът заплаши Мартин с  нещо подобно, “нищо, то има чатове”, вика. Какви долни хора има…

# 56
Стана ми интересно за Стоян. Не му е пълен професионалният профил. Длъжност софтуерен инженер няма описана. Тези хора луди ли са. Айде всеки може да се е научил да прогамира нещо, ама да казваш, че си лекар. Тцтц

# 57
Вие не разбрахте ли, че щом сте работили на компютър или влизали в болница, това автоматично ви позволява да се представяте като програмисти и лекари? Grinning

Наистина почва да става смешно вече.

# 58
Аз не харесвам Ренета, но не виждам какво е това принизяване на нейната професия, дори да е поизлъгала, предвид, че работи/е работила в спешно и сама е ходила на спешни адреси - не виждам кое е толкова смешно в цялата сиутация и това разтягане на локуми около цялата 'драма' ми е малко нелепо.

# 59
Поизлъгала, казваш? Ето, аз днес нарязах домат, краставица и лук на салата. Сега отивам да си допълня фейсбук профила, че съм главен готвач в ресторант с Мишлен звезда.

Някой, който лъже в национален ефир е хубаво първо да си помисли как да излъже за лесно проверими факти. Като искаш да засилиш нещата е хубаво да няма официални документи за тях, нито пък лесно откриваеми интервюта с теб. Просто Ренета е лъжкиня, това е.

Общи условия

Активация на акаунт